Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Verwachtingen versus realiteit over het moederschap


30 maart 2015


V

Voordat ik moeder werd had ik een bepaald beeld van hoe ik mijn kinderen zou gaan opvoeden en welke zaken heel erg belangrijk zijn. Daarnaast oordeelde ik ook over moeders…. ik zou mijn kind noooooit….en vul maar in…

Nu ik zelf moeder ben kan ik heel hard lachen om die gedachtes. Ik merk dat de verwachtingen en de realiteit soms erg ver van elkaar vandaan liggen. Vandaag wil ik die tweedeling graag bespreekbaar maken en ben ik erg benieuwd of dat bij iedereen zo is. Laat me daarom weten hoe verschillend of juist heel kloppend je verwachtingen zijn vergeleken met de realiteit.

vw-vsrealiteit

Hebben jullie dit ook zo ervaren? Heb je zelf nog een verwachting die in de realiteit zo anders blijkt te zijn? Laat ze me weten, ik ben benieuwd!

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Verwachtingen versus realiteit over het moederschap

  1. Haha wat grappig om zo’n lijstje te zien! Ik dacht zelf ook altijd dat ik later sowieso fashionable met palen van hakken achter de kinderwagen zou lopen. Sinds ik mommy-blogs lees denk ik eigenlijk dat daar niks van zal gaan komen…

  2. Hahaha, gelukkig ben ik niet alleen!! Al gaat de make up niet op voor mij. Niet meer zo uitgebreid als eerst, maar toch wel eyeliner en mascara op. Voor de rest zeeeer herkenbaar!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!