Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Verslaafd aan ‘helemaal het einde’


22 mei 2017


helemaal het einde televisie programma de Posjes sparkling wine bubbels prosecco chili MAMA to the max
I

Ik plaatste het afgelopen maandagvond stiekem al even in de insta stories….ik zit sinds de start van het programma iedere maandagavond trouw op de bank voor mijn lievelingsprogramma op dit moment: Helemaal Het Einde. Sinds ik eigenlijk begonnen ben met bloggen, kijk ik bijna nooit meer tv. Als ik in bad ga dan kijk ik een serie op Netflix, maar in bed of ’s avonds op de bank heb ik eigenlijk altijd de laptop aan of ik pingel wat op mijn smartphone. Dat is sinds december wel anders! Helemaal verslaafd ben ik aan het nieuwe realityprogramma op RTL 4. Vandaag vertel ik waarom.

helemaal het einde televisie programma de Posjes sparkling wine bubbels prosecco chili MAMA to the max

Nieuw programma

RTL 4 heeft 3 gezinnen geselecteerd die hun hebben en houwen achter hebben moeten laten in Nederland om een nieuw bestaan op te bouwen in Chili. Ze worden een jaar lang gevolgd. Met alleen een stuk grond en een startkapitaal gingen ze het avontuur aan. De drie families zijn heel verschillend van elkaar. Zo is er een gezin dat een Nederlandse camping wil gaan exploiteren en daarnaast Nederlandse stroopwafels wil gaan verkopen, een gezin dat erg spiritueel ingesteld is en vader yogaleraar is. Ze hopen dan ook een yogaresort te kunnen gaan runnen. En dan is er nog gezin nummer 3: mijn favoriet! De familie Pos.

De familie Pos

Bij het RTL-programma Helemaal Het Einde! worden drie Nederlandse gezinnen een heel jaar gevolgd, terwijl ze een bestaan proberen op te bouwen in de bossen van Chili. Met alleen een stuk grond en een startkapitaal moeten de families zich zien te redden. De familie Pos is inmiddels wekelijks het gesprek van de dag.

Het gezin bestaat uit vader Stefan, moeder Ilona en hun twee zoons, Björn en Tygo. De Posjes, zoals ze zichzelf noemen, zijn niet naar Chili gekomen om vervolgens ergens op de hei te gaan wonen en eigenlijk in slechtere omstandigheden te leven dan in Nederland. Nee, integendeel, ze hebben grote ambities. Ze willen flink geld gaan verdienen met het exploiteren van Chileense wijnen naar Nederland. Ze hebben een voorkeur voor een prosecco. Ik vind vader Stefan en moeder Ilona echt hilarisch. Ze hebben gewoon (vind ik) een hele leuke humor. En van een beetje zelfspot zijn ze niet vies. Zo zei Ilona een keer: “mijn IQ was al niet veel, maar zakt hier met 2 punten per week.” Ik ligt de helft van de tijd helemaal dubbel op de bank.

De wijn

Zo ziet de eerste sparkling wine uit de Familie POS Collection eruit. Want deze frisse bubbels hebben alles in zich om het leven te laten bruisen. Met deze wijn willen ze zeggen: Heb lef. Heb het gezellig. Maak lol.

En je kunt deze wijn nu al bestellen. De bubbels worden op dit moment in Chili gebotteld en komen daarna vliegensvlug naar Nederland. Om de voorpret niet te drukken, kun je ze op wijnvoordeel.nl en primeur kopen. Bijna meteen nadat de flessen eind juli op Hollandse bodem landen, krijg jij ze thuisbezorgd en kan jouw eigen feest beginnen.

 

 

Wie is er ook zo’n fan van het programma? Welk gezin is jouw favoriet? En wie is er benieuwd naar de sparkling wine van De Posjes? Benieuwd of jullie ook zo’n fan zijn, hihi.

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max


Bekijk de laatste weekvlog:

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!