Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Verloofd, getrouwd en… zwanger


17 maart 2017


I

Ik ben Linsey, 27 jaar, getrouwd en ik werk als communicatiedeskundige bij een logistiek bedrijf in Eindhoven. Ik ben een echte levensgenieter, ik ontdek graag nieuwe plekjes in binnen- en buitenland en ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Verder vind ik het fijn om bij mijn familie of vrienden te zijn. Voortaan blog ik voor MAMA to the max over mijn zwangerschap en meer.

Waar het avontuur begon

2016 was helemaal ons jaar. Het leek wel een sprookje. Dit sprookje begon allemaal op het allermooiste plekje van de Malediven. Dennis ging op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Wauw: echt een heel bijzonder moment! Na het aanzoek begonnen we al snel te fantaseren over de grote dag en de betekenis van trouwen. We besloten dat we gingen trouwen in Toscane. Dit was werkelijk een droom, van alle voorbereidingen tot de grote dag zelf.

De Toscaanse bruiloft

Naast alle bruiloftperikelen, mijn werk en de fijne reisjes tussendoor, waren er nog meer mijlpalen. Zo studeerde ik vol trots met een 9 af en kochten we een prachtig, nieuw huis. Of dit niet genoeg avonturen waren in één jaar? Niet lang kon ik nagenieten van de heerlijke wijntjes die we meenamen uit Toscane, want al heel snel bleek ik zwanger. Ik was blij, verrast, maar ook onzeker. Ik herinner me goed het eerste telefoongesprek met de verloskundige. Ik wist niet wat ik moest zeggen en voelde me op dat moment nog heel onwetend wat betreft ‘zwanger zijn’.

Het baby-avontuur is begonnen

De eerste afspraak bij de verloskundige voelde dan ook ongemakkelijk voor een controlfreak als ik. Want wat kon ik verwachten? Het begon met een inwendige echo om te horen of het hartje klopte. En ja hoor, het hartje was duidelijk hoorbaar. En natuurlijk, maakte mijn hart ook een sprongetje. Wij verwachten ons eerste kindje in juli 2017. Het babyavontuur is voor ons begonnen!

DREAM. BELIEVE. DO. REPEAT

Als fanatiekeling op het online-gebied, begon ik me al snel verder te verdiepen in de zwangerschap. Helemaal enthousiast kwam ik bij MAMA to the max uit. Hoe fijn is het om ervaringen te lezen van andere moeders (to be)? In de eerste weken was ik ziek, zwak en misselijk én was – heel eerlijk gezegd – de roze wolk nog niet aanwezig. Inmiddels voel ik me ontzettend goed en kunnen we volop genieten van onze zwangerschap. Wat voel me ik intens gelukkig met het kleine wondertje in mijn buik. Natuurlijk was de groeiende buik even wennen, maar inmiddels kan ik daar met trots naar kijken.

Shoppen dan maar?

Natuurlijk! Je mag jezelf als zwangere vrouw tenslotte best een beetje extra verwennen. En niet alleen jezelf natuurlijk! Want eenmaal genietend van de zwangerschap, kun je al dat kleine spul toch niet meer weerstaan? Ik ga he-le-maal los bij Franse en Spaanse merkjes. Maar dat is niet het enige wat we tot nu toe al hebben aangeschaft. De kinderwagen is gekozen en de babykamer is besteld. Deze keuzes worden snel gemaakt, mede dankzij  Instagram en Pinterest. En gelukkig ben ik gezegend met een lieve man – nu al een trotse vader – die graag met mij mee op pad gaat.

Foto: Miranda de rijk Fotografie

Waarom ik zo enthousiast ben over MAMA to the max?

De hele zwangerschapsperiode kent waarschijnlijk voor iedereen zijn ups en downs. Het is dan ook fijn om hierover te lezen en te schrijven. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn zwangerschapsreis en over een paar maandjes schrijf ik over mijn nieuwe rol als moeder.

 

Linsey

Ik ben Linsey, 27 jaar, getrouwd en ik werk als communicatiedeskundige bij een logistiek bedrijf in Eindhoven. Ik ben een echte levensgenieter, ik ontdek graag mooie plekjes in binnen- en buitenland en ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Verder vind ik het fijn om bij familie en vrienden te zijn. De hele dag stilzitten? Voor mij geen optie! Ook nu ik zwanger ben niet…. Ik neem je graag mee in mijn belevenissen. Nog wat steekwoorden: perfectionist, ambitieus, lifestyle, wijn, Ibiza, Toscane, romantiek, gezin!

5 Reacties op “
Verloofd, getrouwd en… zwanger

  1. Pingback: De leukste lentemode ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Pingback: ## Proef de lente! De lekkerste lenterecepten ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  3. Natuurlijk ga ik je volgen!!! Super om jullie zo gelukkig te zien en mega benieuwd hoe de zwangerschap gaat. Hele dikke knuffel en onwijs veel lieve knuffels xxx Janice

  4. Ik ben heel benieuwd naar je blogs. Ik herken me namelijk helemaal in je verhaal. Trouwen, studie afronden en verhuizen;) en in mei komt onze kleine:)

    Ik ga je volgen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!