Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Verlanglijstjes Sinterklaas van Maxime en Lilou


24 november 2018


make up speelgoed mila eenhoorn vtech mamatothemax
<

Pakjesochtend komt steeds dichter bij! Wat is het toch leuk om met zijn allen af te tellen naar deze dag. Hiervoor maakte ik een aftelkalender. Hangt ie bij jullie ook al aan de muur? De meisjes hebben ook hun verlanglijstjes al klaar. Wil je weten wat daar op staat? Lees dan snel verder!

Lees ook:
Inspiratie Sint cadeaus

Verlanglijstje Maxime Verlanglijstje Lilou

Mila eenhoorn Vtech

Vtech Mila Eenhoorn

Mila de eenhoorn is van VTech en is een interactieve knuffel! Dit houdt in dat je de kleuren van de eenhoorn zelf kunt aanpassen. Je kunt de hoorn, ogen en vleugels een andere kleur geven. Echt heel leuk voor meisjes tussen de 4 en 9 jaar. Mila praat waardoor de kids er spelletjes mee kunnen spelen en liedjes mee zingen.

Micro Step accessoires

Micro Step linten

Maxime heeft een echte meisjes step van het merk Micro. Voor Sinterklaas wilt ze graag een aantal accessoires om de step wat extra op te leuken! De accessoires die je kunt toevoegen zijn bijvoorbeeld handvatten met linten eraan, wieltjes en een mandje. Deze items kun je allemaal uitzoeken je kleur naar keuze!

Rainbow Dash my little pony

My Little Pony Rainbow Dash

My Little Pony heeft een kleurrijke pony uitgebracht, genaamd Rainbow Dash. De kinderen kunnen er samen liedjes mee zingen door middel van een microfoon die erbij komt. Door op een knopje te drukken zingt de pony allerlei leuke liedjes!

Hockeyspullen

Hockey tas

Maxime speelt sinds dit jaar hockey bij een lokale vereniging en wilt graag voor Sinterklaas een aantal spullen om haar look compleet te maken. Ze had aan de Sint gevraagd voor een tas om haar hockeystick in te bewaren en mee te nemen. Daar zijn wij zeker mee aan de slag gegaan! Deze is van het merk Reece en Maxime wilde graag een felroze.

Disney Princess zwemmende Ariel

Disney Ariel zwemmend

Wauw! Deze Ariel is zo leuk om mee te spelen voor de meisjes. Ze kunnen er gewoon zo mee spelen of de pop kan in het water gelegd worden, dan zwemt ze helemaal vanzelf. De bewegingen zien er zo echt uit. Ik kan wel begrijpen dat dit op Maxime haar lijstje staat!

bakspullen

Bakspullen

We zijn het afgelopen jaar steeds meer gaan bakken en wat vindt Maxime dat toch leuk om te doen. Zeker rond deze tijd van het jaar is het altijd gezellig om samen koekjes te bakken of cake te maken. Aan Sinterklaas vroeg Maxime dan ook een aantal bakspullen, zodat ze zelf steeds meer leert om te maken in de keuken! Met deze set kun ze zelf muffins maken.

Dokter bibber

Dokter Bibber spel

Wie kent het spelletje niet? Ik speelde dit vroeger als kind zijnde ook al thuis. Met een pincet probeer je de patiënt om de beurt te opereren en gekke onderdelen uit hem te halen. Maxime vindt spelletjes doen altijd erg gezellig en zeker als ze een nieuwe heeft.

Hakkenschoenen

Ik betrap Maxime er steeds vaker op dat ze met mijn hakken schoenen door het huis wandelt. Ze vindt het zo leuk om deze aan te trekken en voelt zich er al echt een dame mee. Daarom heeft ze zelf ook een paar gevraagd voor Sinterklaas.

Verkleedjurk

Disney jurk Elsa

De meisjes willen allebei een prachtige jurk om zich in te verkleden. Disney heeft een geweldig assortiment aan verkleedjurken. Bijvoorbeeld deze mooie glitterjurk van prinses Elsa uit de film Frozen is echt super leuk voor de meisjes om aan te trekken.

Minnie’s ijssalon Vtech

Deze speelset is voor kinderen van 1-3 jaar dus echt perfect voor onze Lilou. Ze is echt gek op Mickey en Minnie en met deze ijssalon kan ze van alles doen, zoals raampjes openen en de wagentjes laten rijden. Lilou is al groot fan van de Zoef Zoef Diertjes, dus ik denk dat dit ook een groot succes zal zijn!

Crayola Color wonder

Crayola Color Wonder

Lilou krijgt deze fantastische stiften van Crayola voor Sinterklaas. Deze stiften zijn speciaal ontwikkeld om niet op andere voorwerpen af te geven. Je ziet de kleur dus alleen op het bijpassende boek of papier van crayola, echt iets voor de kleine tekenwondertjes! Ideaal om te gebruiken voor thuis maar ook als we ergens naar toe gaan is het gemakkelijk mee te nemen.

Micro Step

Net als haar grote zus vraagt Lilou een step voor Sinterklaas. Ze spelen er nu vaak samen mee, maar we vinden haar nu wel groot genoeg om haar eigen step te krijgen. Dat gaat ze zeker super leuk vinden!

Leesboekje Boe!

BOE!

We merken natuurlijk allemaal dat we in een steeds digitalere wereld terecht komen. Maar wat ik nog echt leuk vind is om de meisjes ’s avonds uit een écht boek voor te lezen. Waar ze zelf ook kunnen meekijken naar de plaatjes en er een wereld bij kunnen bedenken. Dit boekje bevat een kort verhaal over spookjes met korte zinnetjes.

Haarspeldjes en diadeem

Van haarspeldjes kun je er zeker nooit genoeg hebben. Vooral met ons boefje Lilou, raken we er af en toe wel eens eentje kwijt. Wij zijn groot fan van Lotjes Lokjes, dus ik denk dat de Sint daar vast nog even rond gaat kijken.

Wat een leuke spulletjes vragen de meisjes voor Sinterklaas! Wat heeft jouw kind op het verlanglijstje gezet?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!