Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

KEEP CALM: IT’S MY BIRTHDAY!


25 april 2015


V

Vandaag is het dan weer zo ver…alweer een jaartje ouder!!!

keep calm birthday

Nu kan ik echt niet meer zeggen dat ik net niet meer in mijn twintiger jaren zit…ik zit volop in de dertig. En ik moet eerlijk zeggen….het voelt heerlijk! Ik ben me vandaag de dag heel erg bewust van de dingen en mensen die ik om me heen heb. Ik sta vandaag even extra stil bij wat ik al bereikt heb en waar ik erg dankbaar voor ben.

Ik kijk vandaag vooruit en verheug me op dit nieuwe levensjaar. Ik heb mezelf een aantal dingen gewenst. Nieuwsgierig? Hier mijn wensenlijstje.

 


Mijn wensenlijstje


 

Ik wens dat….

 

alhoewel ik het natuurlijk niet hoef te zeggen omdat het vanzelfsprekend is, dat net zoals andere jaren mijn familie en vrienden gezond blijven. Volgens mij het mooiste geschenk dat je kunt krijgen!

 

mijn gezin net zo hecht blijft in tijden dat we elkaar nodig hebben als dat het het afgelopen jaar was. Mijn man en ik hebben ontdekt dat onze liefde sterker is dan sterk en hoop dat dat zo mag blijven;

 

mijn aanstaande schoonzusje en haar verloofde een hele mooie bruiloft mogen gaan beleven in Rome aankomende september. Maxime is bruidsmeisje en ik ben getuige en wij verheugen ons er ontzettend op;

 

ik veel mooie momenten mag beleven met vrienden en familie. Dat klinkt misschien een beetje cliché danwel oppervlakkig maar voor mij is dit de kern van geluk. Geluk zit h’m in de fijne momenten die je kunt koesteren en die de accu ook weer doen opladen. Ik zeg altijd tegen mensen “een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”;

 

en last but not least wens ik dat MAMA to the max zo hard door blijft groeien als dat nu gebeurd. De bezoekersaantallen stijgen iedere maand weer. Het is een beetje mijn tweede kindje en hoop er ook dit jaar veel van te mogen genieten;

 

Vandaag hebben we niet zoveel op de planning staan. Ik wilde het een jaartje rustig aan doen omdat ik vorig jaar mijn dertigste verjaardag uitbundig gevierd heb met een groot feest. We gaan vanmiddag heerlijke lunchen in één van mijn favoriete restaurantjes en vanavond een wijntje drinken met wat familie en vrienden.

 

Cheers op een mooi nieuw levensjaar!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

8 Reacties op “
KEEP CALM: IT’S MY BIRTHDAY!

  1. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, heb je een mooie en ontspannen dag gehad?
    Je hebt een mooi wensenlijstje, ik hoop dat alles voor je uit zal komen.
    Liefs x

  2. Van harte met je verjaardag, Marjon!
    Mooie wensen, zijn wat mij betreft ook de allerbelangrijkste dingen in het leven 🙂 Fijne dag voor jou en je gezin!

    -X- Max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!