Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WAT VERDIEN JE ALS BLOGGER / VLOGGER?


26 november 2018


<

Wat verdien je als blogger en vlogger? Maakt het je miljonair? Ik kreeg laatst een vervelende reactie van een volger over mijn samenwerkingen en besloot mijn camera erbij te pakken. Ik wil mijn keuzes graag delen met jullie. Hoe pak ik het aan? Wat vind ik belangrijk?

Lees ook: 
Hoe ik mezelf zie over 5 jaar

Inspireren

Het allerbelangrijkste vind ik het om jullie, mijn volgers, te inspireren via MAMA to the max. Het is een platform waarbij ik mijn ontdekkingen deel en dat doe ik vanuit mijn hart. Ik vertel alleen over producten waar ik achter sta en waarmee ik denk jullie te kunnen inspireren. Dat is de reden MAMA to the max te volgen.

Inkomsten

Wat veel mensen ook niet beseffen is dat alles wat ik laat zien gratis wordt aangeboden. Het is zo fijn dat ik dat kan doen! Maar om te zorgen dat ik de foto’s en video’s voor jullie kan blijven maken, moet ik ook een inkomen hebben. Ik ben heel blij dat ik met mijn fijne samenwerkingen dit kan realiseren.

Video

In de video hieronder vertel ik wat uitgebreider over mijn visie met MAMA to the max en waarom ik bepaalde keuzes maak. Als jullie meer vragen hebben hierover, laat dan zeker een reactie achter. Ik neem jullie graag mee in alles wat ik doe.

Bedankt voor jullie lieve reacties op het berichtje dat ik kreeg. Ik ben trots dat jullie mijn volgers zijn en dat ik jullie mag inspireren. Iedere dag weer!

Wat is jouw mening hierover? Had jij er al ooit zo over nagedacht?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

9 Reacties op “
WAT VERDIEN JE ALS BLOGGER / VLOGGER?

 1. Je bent een superleuke en lieve mama die mij erg inspireert.
  Blijf dichtbij jezelf, volg je hart!
  Negatieve mensen zullen er altijd zijn.

  En, ik waardeer juist wel heel erg die reclame. Wij hebben geen ruim inkomen, dus spulletjes van bijv Hema zijn juist interessant voor ons.

  We zijn ook nog steeds super dankbaar met de stokke kinderstoel die we twee jaar geleden wonnen!

 2. Aan je volgers te zien (vooral ook trouwe volgers!) ben je een inspiratiebron!! Tenminste ik ben elke keer mega blij als je vlog online komt of jij in m’n stories staat. Alles laat ik vallen als je vlog er is:)! En ik ben een universitaire student belasting recht zonder kinderen en toch haal ik hier zoveel inspiratie uit. Hiermee wil ik alleen aangeven wat jou bereik is, dus als er alleen “reclame” gemaakt werd dan zou je toch niet zoveel verschillende mensen als volgers hebben!? Topper ben je!!!

 3. Lieve Marjon,
  Ik volg je sinds kort.
  Het is geweldig wat je laat zien!
  Van zo n negatieve reactie moet je je niets aantrekken, en je hoeft ook zeker niets uit te leggen.
  Ga door met hoe je het nu doet..
  Ik geniet

 4. Hoi Marjon, trek het je niet aan. Je doet het hartstikke goed. Ik volg je heel lang en bent een inspiratiebron voor velen. Mamatothema is Super leuk. Je bent een Toppertje

 5. Weet je ik denk dat die domme mensen gewoon jaloers zijn! Niks van aantrekken he en gewoon zo doorgaan wij houden allemaal van mama tot the max en volgen je met veel plezier!!!! Dikke poen x

 6. Ik volg je ook om inspiratie op te doen! En ik laat me ook lekker door je influencen: Puckababy, Vtech en recent de Nivea deodorant. Door jou had ik van het bestaan lang niet altijd afgeweten dus daar moet ik je juist dankbaar voor zijn! Jammer dat sommige mensen dat niet goed snappen en hun mening zonder na te denken de wereld in slingeren. Ga vooral zo door. Ik geniet van jouw vlogs/blogs. Dat doe je met zoveel enthousiasme, ik kan niets anders dan daar mijn waardering voor uit te spreken.

 7. Volgens mij ben je toch niemand verantwoording schuldig!! Doe je eigen ding daar ben je goed in. Het is triest dat iedereen altijd meent dat ze wat moeten zeggen. Van je afgooien..
  Het is super super leuk wat je doet.

 8. Laat je niet gek maken. Het is nog altijd aan de mensen zelf of ze kijken of niet. Dan kijk je toch wat anders
  Ik vind je zo leuk! Elke vlog kijk ik gelijk. Vind inspiratie genoeg. Heb ook 2 kindjes en vind Rivièra maison ook leuk. Heerlijke vlogs en jij een ontzettend lief en leuk mens!

 9. Trek je niks aan van die negatieve reacties!!
  Je bent een ontzettend lieve vrouw en ik vind het dan ook erg leuk om jou te volgen en inspiraties op te doen!!
  Ga zo door

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!