Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WAT VERDIEN JE ALS BLOGGER / VLOGGER?


26 november 2018


<

Wat verdien je als blogger en vlogger? Maakt het je miljonair? Ik kreeg laatst een vervelende reactie van een volger over mijn samenwerkingen en besloot mijn camera erbij te pakken. Ik wil mijn keuzes graag delen met jullie. Hoe pak ik het aan? Wat vind ik belangrijk?

Lees ook: 
Hoe ik mezelf zie over 5 jaar

Inspireren

Het allerbelangrijkste vind ik het om jullie, mijn volgers, te inspireren via MAMA to the max. Het is een platform waarbij ik mijn ontdekkingen deel en dat doe ik vanuit mijn hart. Ik vertel alleen over producten waar ik achter sta en waarmee ik denk jullie te kunnen inspireren. Dat is de reden MAMA to the max te volgen.

Inkomsten

Wat veel mensen ook niet beseffen is dat alles wat ik laat zien gratis wordt aangeboden. Het is zo fijn dat ik dat kan doen! Maar om te zorgen dat ik de foto’s en video’s voor jullie kan blijven maken, moet ik ook een inkomen hebben. Ik ben heel blij dat ik met mijn fijne samenwerkingen dit kan realiseren.

Video

In de video hieronder vertel ik wat uitgebreider over mijn visie met MAMA to the max en waarom ik bepaalde keuzes maak. Als jullie meer vragen hebben hierover, laat dan zeker een reactie achter. Ik neem jullie graag mee in alles wat ik doe.

Bedankt voor jullie lieve reacties op het berichtje dat ik kreeg. Ik ben trots dat jullie mijn volgers zijn en dat ik jullie mag inspireren. Iedere dag weer!

Wat is jouw mening hierover? Had jij er al ooit zo over nagedacht?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!