Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VALENTIJNSDAG: commercieel geneuzel of toch ’n tikkie romantisch?


8 februari 2016


kreeftendiner valentijnsdag liefde MAMA to the valentijnsdag max
A

Aankomende week is het weer zover. De meest romantische dag van het jaar dient zich aan. Ieder jaar opnieuw vraag ik toch wel aan een paar vriendinnen of ze iets gaan doen met Valentijnsdag. Het is altijd zo grappig dat de meningen wat dat betreft erg uit elkaar liggen. Ook denk ik dat niemand er z’n hele leven hetzelfde over denkt. Ik heb jaren ertussen gehad dat ik het helemaal niks vond of er gewoonweg de tijd niet voor had en dus maar heel hard schreeuwde dat het een veel te commercieel dagje is dat overgewaaid is uit Amerika. Maar andere jaren heb ik er gewoon zin in om mijn mannetje te verrassen met iets (groots of kleins) en hem te vertellen hoe speciaal hij voor me is.

Valentijnsdag is denk ik zo commercieel als dat je het zelf maakt

Die bos rozen die ik vijf jaar geleden heb gekregen was superrrr schattig en echt heel attent, maar toen ik hoorde wat dat bosje gekost had moest ik even slikken. Poehhhh bedacht ik me even snel…daar hadden we wel heeeeeeele leuke dingen van kunnen doen… maar goed niet over nadenken. Ik heb hem wel verteld dat dát echt niet meer nodig was een tweede keer ;)!

Wij ‘vieren’ Valentijnsdag altijd op het laatste moment

Ik laat hem een dag van te voren even weten dat het morgen Valentijnsdag is. Eigenlijk meer om te pesten, omdat ik weet dat hij er helemaal niet aan denkt en ik dan erg benieuwd ben of hij er nog iets mee gaat doen in de komende 24 uur. Of hij dat nu wel of niet doet maakt me eigenlijk niet zo heel veel uit. Zoals ik al zei hebben we het jaren wel gevierd maar ook jaren aan ons voorbij laten gaan.

 


Hieronder mijn 4 favoriete ‘Valentijnsmomenten’ waar ik hem verrast heb of hij mij op Valentijnsdag. En ik ben benieuwd of er dit jaar iets gaat komen….


Rozenblaadjes

Ik heb een jaar in de gang een hart van rozenblaadjes gemaakt. Toen hij wakker was en naar de gang toe liep zag hij het hart en heel toevallig was het zo dat onze hond Juulke aan het slapen was midden in het hart. Gelukkig heeft hij er een foto van gemaakt en hebben we dit moment kunnen vereeuwigen.

juulke hartje

 

Kreeftendiner

Ik ben een jaar thuis gekomen van mijn werk toen dit heerlijke kreeftendiner op mij stond te wachten. Vooraf kreeg ik oestertjes en daarna heerlijk genoten van een halve kreeft met prosecco. Heel romantisch en eigenlijk veel leuker om dit thuis te doen dan in een restaurant met nog veel mensen om je heen. Zeker voor herhaling vatbaar!

kreeftendiner

 

Bos rode rozen

Die bos bloemen waar ik al over vertelde was wel heel romantisch en ik heb er heel lang van kunnen genieten. Extra leuk was dat dit de eerste Valentijnsdag was als elkaars verloofden. Hij had er een heel lief kaartje bij gedaan.

valentijnsdag_mama-max

Parfum

Dit is mijn favoriet! Omdat we van de 12 jaren dat we nu samen zijn ik dit cadeautje zeker wel 5 of 6 keer heb gegeven en hij ook zoveel keren aan mij: de parfum. Ik vind parfum geven of krijgen helemaal niet afgezaagd. Ik vind het veel erger parfum voor mezelf te kopen. Wanneer ik het van hem heb gekregen, denk ik (onbewust) ook iedere dag er even aan. Het is een cadeautje dat altijd welkom is. Mijn favoriet is Chanel Coco Mademoiselle en zijn favoriet is Christian Dior Dune.

valentijnsdag_chanel-mama-max

 

De week is nog lang dus ik ben benieuwd of het dit jaar erg romantisch gaat worden. Ik heb in ieder geval al een kaartje gekocht en de woordjes die ik daarin ga schrijven zijn denk ik meer waard en zeggen meer hoeveel ik van hem houd dan welk cadeau dan ook.

 

Wat ga jij dit jaar doen? Al over nagedacht? Ik ben benieuwd, laat het me weten misschien kan ik nog wat ideetjes opdoen!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
VALENTIJNSDAG: commercieel geneuzel of toch ’n tikkie romantisch?

  1. Wat een leuk overzichtje! Wij houden eigenlijk niet zo van het commerciële gedoe rond Valentijn, maar toch probeer ik ieder jaar wel voor een kleine verrassing te zorgen. Vorig jaar had ik daarom een leuk ontbijtje gemaakt en had ik tickets geregeld voor het veldrijden waar we samen naartoe gingen (zie mijn blogpostje hierover: http://laviedevictorine.blogspot.be/2015/02/valentijn.html).
    Dit jaar blijven we gezellig thuis, maar heb ik al een flesje prosecco rosé koud gelegd en bak ik een Valentijn-taartje om samen gezellig op te smullen bij de open haard! Lieve groet, V.

  2. Wat leuk te lezen hoe verschillend de ideeen over valentijn zijn. Wij doen ook de ene keer niks en de andere keer zijn we een weekendje weg of hebben we een cadeautje. Fijne valentijn alvast

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!