Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VADERDAG SPECIAL: 5x weetjes over JP


17 juni 2018


vaderdag marjon jp mama to the max
<

Vandaag is het Vaderdag! Hebben jullie kinderen ook iets moois geknutseld voor papa? Vanochtend hebben Lilou en Maxime hun papa verrast met een zelfgemaakt cadeautje. Nou leek mij het leuk om wat geheimpjes en weetjes over JP te verklappen. Dus wil je weten waar hij nou écht bang voor is? Lees dan gauw verder!

Voor JP hoeft het allemaal niet, foto’s of vlogs, nee hij vindt het wel goed zo! En dat is natuurlijk helemaal prima. Maar, ik krijg zo nu en dan wel eens vragen van volgers over hem en nou leek het me een heel leuk idee om op Vaderdag wat weetjes over hem te onthullen!

vaderdag marjon jp mama to the max

1. Een goede kok

Misschien weten de meesten van jullie inmiddels wel dat hij heel graag en lekker kookt. Zijn specialiteit is tonijnpasta. Ik denk dat we dat recept maar eens moeten gaan delen, want ik ben er dol op! Stiekem voel ik mij best een bofkont met zo’n goede chef in huis. Er iets niets fijners dan een man die voor je kookt.

2. Favoriete geurtje

Zijn favoriete geurtje is Bleu de Chanel. Ik hou van een man die zich lekker verzorgt en een geurtje opdoet en als hij dan voorbij komt lopen, mmmm! Heerlijk! Als ik dan ook ergens anders dat geurtje ruik, moet ik gelijk aan JP denken.

3. Twee linkerhanden

Hij is écht zo onhandig als wat! Zelfs een spijker in de muur slaan lukt hem niet. Hij kan daarentegen wel héél goed leiding geven en trommelt zo wat mensen op die de klus wel even voor hem willen klaren. Wat dat betreft is hij toch best handig 😉

4. Hij is bang voor…

Spinnen! Jaaa, het lijkt een stoere, sterke vent maar stiekem is hij dus bang voor spinnen.Hij heeft er echt een ontzettende hekel aan. Hoewel ik ook geen fan ben, ben ik meestal dus wel degene die ze weg moet halen. Brrrr…

5. Huishoudelijke klusjes

Helpen jullie mannen wel eens in het huishouden? Nou, die van mij doet dus behalve het koken, één consequent klusje. Dat is het bed netjes opmaken. Met kussentjes, accessoires en al! Dat heb ik hem aangeleerd en dat doet hij ook heel erg goed.

Hadden jullie dit verwacht van JP? Ik ben wel benieuwd naar de grootste geheimen van jullie geliefde! Welk geheim of weetje moeten wij ook weten?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
VADERDAG SPECIAL: 5x weetjes over JP

  1. Wat grappig; mijn
    Man kookt ook graag! Ik hoor dat wel steeds vaker om mij heen; dat de man kookt. En dat dus ook beter kan. Komt dat misschien toch omdat wij brouwen toch het meeste voor kids en huishouden zorgen en einde van de dag toch echt geen zin hebben om te koken? En mannen dat juist heerlijk vinden na een werkdag?

    Verder is mijn man dus ook een kei in wassen van de was!!!! Al die functie mogelijkheden op de wasmachine; en sorteren ed van de was.. Ik heb er geen geduld voor en dus krimpt er nog wel eens wat (tot ergenis van hem, want dan loopt hij weer eens met een naveltruitje rind.. komt overigens door de droogtrommel.. Haha)

  2. Eigenlijk had ik het een beetje verwacht! Een echte man met een peperkoeken hartje zeggen wij! Tom helpt me mee met het huishouden, kan koken. Haat strijken dus vraag ik dat maar niet. Gaat graag mee winkelen… eigenlijk doet hij best wel veel en doen we veel dingen samen. Is goed verdeeld. Heeft schrik van muizen, ratten en spinnen…

  3. Wat leuk om te lezen over je grote liefde! Die van mij doet op maandag de was en de boodschappen en kan ook koken. Hij is ook echt geen klusser en is de oudste van drie broers. Een geheim heb ik niet alhoewel hij bang is voor haaien…

  4. Ik heb het dus echt mega getroffen met een vriend die van strijken houdt (hihi, ik heb daar zo’n hekel aan). Verder doet hij de vaatwasser, stofzuigen, de badkamer schoonmaken, ramen wassen, boodschappen, eigenlijk bijna alles behalve wassen en koken. Het mooiste is nog dat hij zelf altijd zegt “schat jij werkt fulltime naast je studie ik doe het huis wel, want ik werk maar 24uur per week”. Het is zo’n lieverd. Maar oh die angst voor spinnen JP is niet de enige ik heb ook een man een vriend die bang is voor spinnen (ergens best schattig)

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!