Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Lol! Vader photoshopt baby in volwassen activiteiten


11 mei 2016


<

Net vader worden kan doodeng zijn. Matt’s vrouw Lyns moest voor het eerst weer gaan werken nadat haar zwangerschapsverlof erop zat. Dat betekende natuurlijk ook dat vader Matt op de kleine Charlie moest passen. Hij deed dat op een wel heel originele manier. Na één dag met de papa wist de baby al hoe een pintje smaakt, hoe het er aan toegaat in de plaatselijke stripclub, wat parachutespringen precies is en hoe het voelt om uit een kanon geschoten te worden. Gelukkig gaat het om foto’s die gefotoshopt werden.

“Man vs Baby”

Lyns had gevraagd aan haar man om haar op de hoogte te houden tijdens die eerste dag. Ze wilde heel graag weten hoe het haar man en baby samen verging. Matt antwoordde telkens met een ludieke gefotoshopte foto waarop de kleine Charlie te zien was in verschillende ‘volwassen’ situaties. Op de Facebook-pagina “Man vs Baby” postte Matt het gesprek tussen zijn vrouw en hem. Na de vierde foto besloot Matt ermee op te houden. Lyns kon er namelijk niet echt meer om lachen…

 

vader

Bron: Man vs Baby

 

BLOGGER

Matt houdt met ruim 70.000 volgers een succesvol blog bij op Facebook, waar hij al zijn avonturen als nieuwe vader deelt. Het skydiven en bier drinken was natuurlijk gewoon photoshop, maar de rest van de avonturen van deze man versus een baby zijn niet voor niets zo goed gelezen.

 

Bron: Metronieuws

mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!