Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Twee maanden later: de eerste verjaardag van Lilou


3 februari 2018


<

Vorige week was ik alle foto’s van Lilou’s eerste verjaardag aan het bekijken, tot ik me opeens besefte dat ik dit nooit met jullie heb gedeeld! Inmiddels zijn we alweer 2 maanden verder en werd het eens tijd om deze prachtige dag met jullie te delen. 

Afgelopen december was best een hectische maand. Het is mij daarom ook totaal ontgaan om de mooie foto’s van haar fijne verjaardagsfeestje online te zetten. Als ik het dan weer terug kijk, dan stromen de tranen van geluk ook stiekem over mijn wangen. Tegelijkertijd het besefmomentje: het is alweer een heel jaar geleden dat ze in mijn armen lag! Afgelopen 3 december mocht ze alweer haar eerste kaarsje uitblazen. Zucht, wat gaat te tijd toch hard.

Lilou 1 jaar verjaardag taart tafel versiering jarig kaarsjes uitblazen

Lilou 1 jaar verjaardag taart flesje

Nog een lekker flesje voordat alle visite komt… Dat blijven van die fijne momentjes!

DE TAART EN AANKLEDING

Deze prachtige taart is gemaakt door ’t Roze Bekkerieke, die een waar kunstwerk maakte van de taart. Eigenlijk was het te mooi om op te eten! Met de hulp van lieve Maxime kon Lilou haar eerste kaarsje uitblazen. Naast de taart was er nog veel meer lekkers. De tafel was letterlijk en figuurlijk zoet aangekleed. Echt helemaal mijn stijl!

Lilou 1 jaar verjaardag taart tafel versiering jarig

lilou 1 jaar verjaardag jarig taart

VERJAARDAGSOUTFIT LILOU

Het jurkje en de maillot zijn van Mayoral. De prachtige verjaardagskroon is gemaakt door Mandy en maakt haar outfitje helemaal af! Wat een koppie hè? Trots dat ze was! Lekker smullen van de wafellolly’s.

Lilou 1 jaar verjaardag taart tafel versiering jarig outfit

CADEAUTJESTIJD!

We kochten voor Lilou de VTech Magisch Diepzeepaleis. Geschikt voor kindjes van 1 t/m 5 jaar. Zo kan Maxime er stiekem ook nog even mee spelen. Ook kreeg ze de VTech Baby Touch tablet. Een leerzame tablet met cijfers, letters en veel meer voor kindjes van 12-36 maanden. Cadeautjes uitpakken vond ze erg leuk, maar soms moesten Maxime en ik even helpen.

Lilou 1 jaar verjaardag taart tafel versiering jarig vtech speelgoed

Lilou 1 jaar verjaardag taart tafel versiering jarig vtech speelgoed

OP NAAR HET TWEEDE JAAR

Vanaf het moment dat ze geboren werd heeft ze ons leven alleen maar rijker, mooier en completer gemaakt. Ik heb genoten van haar eerste jaar en geniet evenveel van haar nieuwe ontwikkelingen. Het afgelopen jaar was bijzonder en gaat alleen maar mooier worden!

Lilou 1 jaar verjaardag taart tafel versiering jarig vtech speelgoed
Lilou 1 jaar verjaardag balonnen taart feest

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Twee maanden later: de eerste verjaardag van Lilou

  1. Super mooi, over precies maand word mijn dochtertje 1 jaar, wel dingetje hoor. Maja wat je zegt het gaat gewoon heel snel

    Groetjes

  2. Wat lief! En ik vind dat ze sinds haar eerste verjaardag zo snel is gegroeid, ze is nu echt baby af t wordt al een heel dametje. Geniet van je meisjes. Groetjes

  3. Prachtig! Wat gaat de tijd toch snel voorbij. Mijn 2E meisje wordt over een aantal maanden 2. Ik kan het niet geloven. Marion, reageer je wel eens op reacties die hier worden achtergelaten of alleen op Instagram? Veel geluk met je gezin. Ik ben een fan van jou. Je straalt zoveel liefde en positiviteit. Ga zo door!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!