Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het lekkerste tussendoortje op dit moment!


12 september 2016


liga mini letterbeertjes tussendoortje kinderen MAMA to the max
K

Kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar zitten in een belangrijke fase qua taalontdekking. Ze staan open voor het maken van zinnen en het leren van letters en woorden maken. En wat is er nou leuker om ze daar een handje bij te helpen in de vorm van een leerzaam tussendoortje?

We hebben weer iets nieuws ontdekt! Maxime is al zolang ze iets kan eten fan van de LIGA koeken. Sinds kort komt LIGA met een tussendoortje dat ze én lekker vindt én dat haar spelenderwijs letters en woordjes laat ontdekken.
De LIGA Mini Letterbeertjes zijn kleine biscuits in een lieve beervorm, met een letter op de buik van de beer. Dit helpt om je kinderen letters te laten ontdekken, woordjes te maken en de verbeelding te gebruiken.

 

32157_LiGA_Letterbeertjes_ShoppingVisual_V2

Letters en beren

De leukste snack van het moment vinden wij de knapperige Mini Letterbeertjes van LIGA. Op de buik van elk van de berenbiscuitjes staan letters. We hebben het ritueel om eerst even met de koekjes te spelen en samen woordjes te leggen. Maxime is pas 3,5 jaar dus echte letters herkennen kan ze nog niet. Wat we wel doen, is dat ik een beertje neem en de letter uitspreek. Zij herhaalt het dan. Meestal gaat ze er dan zelf mee spelen en wilt ze een torentje bouwen. Ook probeer ik samen met haar woordjes te leggen als mama, papa, beer of ‘Maxime’. Na een poosje hebben we genoeg gespeeld en wilt ze de beertjes dan echt opeten. Ik zeg dan: “ohhhh, Maxime eet de ‘M’ op” en dan lacht ze heel hard. Ze maakt spelenderwijs kennis met het alfabet en zo heeft ze een lekker tussendoortje en leert woordjes te maken en haar verbeelding te gebruiken.

liga mini letterbeertjes tussendoortje gezond MAMA to the max

Chocola of vanille

Er zijn twee varianten van de LIGA Mini Letterbeertjes: eentje met chocoladesmaak en kleine stukjes melkchocolade en de andere met vanillesmaak en kleine stukjes witte chocolade. Elk pak bevat 6 handige portiepakjes met 9 mini-biscuitjes. Dus ook super handig om mee te nemen als je op stap gaat.

En een tip: ze zijn ook enorm lekker voor mama?

Houd de site in de gaten want binnenkort kun je een groot pakket winnen van deze heerlijke LIGA Mini Letterbeertjes!

 

 

Dit artikel is in samenwering met LIGA gemaakt.

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Het lekkerste tussendoortje op dit moment!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!