Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

ONZE TROUWHUISSTIJL: WEDDING WEDNESDAY


3 oktober 2018


trouwhuisstijl lief leuk eigen
<

Voor mijn bruiloft wilde ik graag een mooie trouwhuisstijl, samen met Dorien van Lief, Leuk & Eigen ben ik op zoek gegaan naar de perfecte stijl voor onze bruiloft. Ik ben héél blij met het resultaat. Het maakte de styling van de dag helemaal compleet. Ik vroeg Dorien welke tips ik met jullie kon delen en ze had er een hele hoop, dus vandaag vertel ik je wat meer over het maken van een huisstijl voor je bruiloft en waar je op moet letten.

Een trouwhuisstijl is een combinatie van persoonlijke smaak, kleurthema en locatie. Onze bruiloft vond plaats in de Provence dus dat zou de stijl gaan bepalen. De meeste bruidsparen kiezen één of twee themakleuren die de gehele dag terug komen, van kleding tot bloemen. Dit is dan ook vaak het uitgangspunt voor de stationary. Wij kozen voor grijsgroen met donkergroen en gouden accenten.

Wat moet er gedrukt worden?

trouwhuisstijl lief leuk eigen 2

Je kunt de stationary voor de trouwhuisstijl zo uitgebreid maken als je wilt. Het mogelijke drukwerk voor de bruiloft op een rij:

  1. Save the Date! Het kaartje waarmee je alvast een kleine sneakpeek geeft van de bruiloft (én van de huisstijl)
  2. Trouwkaart en het programma
  3. Kerkboekje
  4. Tafelschikking met bijpassende naamkaarten voor de tafels
  5. Menukaarten
  6. Bedank-kaarten of labels
  7. Wijnetiketten + champagnemuntjes

Extra’s

trouwhuisstijl lief leuk eigen details 2

Zoals ik al zei, je kunt het zo uitgebreid maken als je wilt, want naast het drukwerk biedt Lief, Leuk & Eigen ook veel extra’s aan. Dit maakte het voor mij nog bijzonderder. Zo maakten ze een ontwerp voor een eigen logo met onze initialen. Maar denk ook aan het olijftakje bij de Save the Date!, sluitstickers voor de uitnodiging, het gebruiken van goudfolie en het kiezen van een specifieke papiersoort.

Zelf ontwerpen of laten doen?

Je kunt je trouwkaart helemaal zelf samenstellen, maar ook het ontwerp door de medewerkers laten maken. Ik vond het erg prettig om de hulp van team te krijgen om zo mijn ideeën zo goed mogelijk uit te werken en input te krijgen waar nodig. Dit zorgde voor een hele mooie trouwhuisstijl die helemaal compleet was.

Ik wil het team van Lief, Leuk & Eigen bedanken voor het prachtige resultaat. Wist je dat ik ook het geboortekaartje van Lilou bij hen heb laten maken? 

Wat vinden jullie van het resultaat? Hadden jullie ook een uitgebreide trouwhuisstijl? Wat stond er bij jullie centraal?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!