Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

ONS TRIPJE NAAR SEVILLA | WEEKVLOG #5


31 oktober 2019


mamatothemax week ons tripje naar sevilla
<

Oooh wat bijzonder was deze reis naar Sevilla! Samen met Marielle en Deesje mocht ik van Young Living een van hun boerderijen bezoeken. Namelijk de Cistus boerderij! Zo bijzonder om te zien hoeveel zorg er in de oliën zitten die wij dagelijks gebruiken. Ook had ik mijn laatste Engelse les! En… ik wil jullie nog iets heel belangrijks meegeven!

Lees ook:
Ons neefje is geboren! | Weekvlog #4

Ons neefje is geboren! | Weekvlog #4

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload om de week op woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Ons neefje is geboren! | Weekvlog #4

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!