Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De E-go Diva: totally in love!


9 juli 2015


I

Ik kan het niet meer voor me houden….sinds een aantal weken heb ik vlinders in mijn buik… Ik zal het maar eerlijk bekennen; ik ben verliefd! Ik heb het JP ook al verteld en hij kon het gelukkig wel begrijpen. Ik ben verliefd op haar mooie, stoere, elegante uitstraling. Iedere dag begroet ik haar als ik de voordeur open doe. Daar staat ze dan te stralen en iedere keer weer tovert ze een brede glimlach op mijn gezicht. Maak kennis met mijn nieuwe liefde. Haar naam is Diva.

 

Foto 1

 

Ik kreeg Diva afgelopen maand van Batavus en mag haar deze zomer uittesten. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik naar de website van Batavus ging en zag om welke fiets het ging. Oehhh wat een beauty dacht ik. Ik bekeek wat ze allemaal in haar mars heeft. Ongelofelijk veel, deze powerlady! En het belangrijkste: ze voldoet aan alle wensen voor ons mama’s!

 

Op 10 juni stond de grote vrachtauto van Batavus voor de deur en mocht ik mijn nieuwe aanwinst in ontvangst nemen.

 

Foto 2

Foto 3

 

Je kunt dit pareltje kiezen in twee kleuren; trendy antraciet of chique crème. Ik koos zoals je kunt zien voor de laatste kleur. En wat gaaf dat de banden niet zwart maar mooi beige zijn! Echt een elegantie op en top.

 

Van Vespa naar elektrische fiets

Zoals velen van jullie wellicht weten ben ik aardig verknocht aan mijn roze Vespa;). Ik rijd er al jaren op en ben gewoon niet gemaakt om in het Limburgse Heuvelland te fietsen. Ik vind het verschrikkelijk om de steile bergen (lees heuveltjes) in Maastricht iedere dag weer te moeten beklimmen. Aan een elektrische fiets heb ik wel vaker gedacht maar vond dat eerlijk gezegd echt iets voor oma’s. Veel elektrische fietsen zien er zo klassiek en traditioneel uit. Ik hoopte altijd al dat er een elektrische fiets op de markt zou komen die wel wat stoerder en hipper uit zou zien. Ik was op zoek naar een elektrische fiets omdat ik Maxime graag ook mee wil vervoeren en ik dat op de Vespa niet aandurf en zelfs gevaarlijk vind. Daarnaast is fietsen goed voor de conditie en dus je gezondheid. Wat extra beweging kan ik altijd wel gebruiken. Ook is een fiets natuurlijk het meest milieuvriendelijke vervoermiddel. Bij Batavus gaan ze nog een stukje verder las ik op de site. Ze gebruiken alleen lakken op waterbasis, gaan kritisch om met grondstoffen en energieën, vragen zich bij alles af of ze nog meer kunnen bijdragen aan een schone, leefbare toekomst.

 

De perfecte mama-bike

Ik ging op zoek naar een elektrische fiets die geschikt zou moeten zijn voor zowel mij als Maxime. Ik ging voor een mama-fiets die er qua design ook nog eens hip uitziet. Al gauw kwam ik uit op de E-go Diva van Batavus. Bij de Diva is perfect rekening gehouden met de wensen van mama’s. Denk bijvoorbeeld aan de stuurvergrendeling en de tweepootstandaard.

 

DT150106_4_H_C

 

DT150106_7_H_C

 

Daarnaast is het heel makkelijk om ook nog een kinderzitje te plaatsen aan de achterkant terwijl de accu er ook geplaatst is.

 

maxime achterop de fiets

 

Zelf plaatste ik een rieten mand op de voordrager. Helemaal ideaal omdat ik de achterdrager niet kan gebruiken vanwege het kinderzitje. Nu kan ik toch bagage vervoeren en dat ook nog eens in stijl;).

 

IMG-20150707-WA0009 (1)

 

Nu ik de E-go Diva heb genieten we extra veel van de mooie zomer.

 

IMG_8687

e-bike

 

De consumentenbond is het trouwens helemaal met me eens want ze hebben de diva zelfs uitgeroepen tot Beste Koop!

 

Volg ons op instagram en zie waar we allemaal naartoe fietsen de komende tijd.

Wil je nu ook eens een proefrit maken op deze prachtige lady? Ga dan naar je lokale fietsenmaker, vraag of hij een erkende Batavus dealer is en zo ja, dan kun je gratis de fiets testen! Binnenkort volgt er nog een blog met mijn ervaringen!

 

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf of merk zijn gesponsord.

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
De E-go Diva: totally in love!

  1. Pingback: Kinderzitje Bobike: Wil jij deze winnen? - MAMA to the max

  2. Pingback: MAMA to the max photo plog week 28 - Babystraatje.nl

  3. Wauw, dat is nog eens een mooi fietsje! Aangezien mijn 6 jarige oude mamafiets ook wel aan vervanging toe is, lijkt me dit een hele mooie nieuwe….

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!