Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

TIP: veilig badderen met jouw kleintje


16 april 2015


<

– ADVERTORIAL –

Houdt jouw kleintje ook zo van lekker badderen? Maxime kan zich heel lang vermaken in een warm bad. Douchen vindt ze helaas een beetje eng, maar haar neefje vindt het bijvoorbeeld weer heerlijk om op mama’s arm te ontspannen onder de warme douchestralen.

Vanaf haar geboorte maak ik me toch altijd een beetje druk of het water niet te heet is en voel dan eerst 10 keer met mijn handen voordat ik haar erin zet. Veiligheid staat voor iedere mama natuurlijk voorop! Je wilt zeker weten dat je kindje zich niet kan verbranden aan te heet water of aan de kraan. Er zijn tegenwoordig veilige thermostaatkranen en de Grohe Grohtherm 1000 NEW is onze absolute favoriet!

 

extra_visual_v1_medium

 

Veiligheid boven alles. Vanaf het moment dat Maxime kon zitten, rond de acht maanden, hebben we haar in het grote bad gezet. Deze overstap van het babybadje naar het grote bad brengt wel wat alertheid met zich mee. Wist je dat kindjes al kunnen verdrinken in een heel klein laagje water? Wees dus alert op de hoogtestand van het water. Wanneer je kindje gaat liggen zonder met het hoofdje onder water te komen weet je zeker dat het veilig is. En als je vreest dat het iets te koud wordt zet je gewoon de verwarming iets hoger of giet met een bekertje wat warm water over het buikje en hoofdje. Het spreekt voor zich dat je je kindje nooit alleen laat en je alle aandacht geeft aan je kindje. Het is verleidelijk met je telefoon in de weer te gaan, maar het is een must alle aandacht bij je kindje te houden. Leg bijvoorbeeld alle spulletjes van te voren klaar zodat je ze binnen handbereik hebt als je kindje eenmaal in bad zit. Zelf ben ik ook altijd erg oplettend met badolie. Het maakt het bad erg glad en je kindje kan daardoor veel makkelijker uitglijden. Een extra tip hiervoor is om een antislipmatje of antislipstickers in het bad te plaatsen.

De temperatuur. Maxime vindt het altijd erg leuk aan de kraan te zitten of aan de doucheslang. Dat is nou eenmaal veel interessanter dan al haar speeltjes ;). Om ervoor te zorgen dat je kindje zich niet verbrandt aan de hete kraan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een thermostaatkraan van Grohe te installeren. De Grohe Grohtherm 1000 NEW is een cooltouch kraan met een solide metalen body die dankzij de 100% GROHE Cooltouch® technologie nooit te heet wordt. Het hete water wordt namelijk in de kraan volledig omgespoeld door een koudwater kanaal. Hierdoor blijft de buitenkant van de kraan koel. Daarnaast hoef je met deze kraan ook niet bang te zijn dat je kindje aan de badkraan gaat draaien en er ineens heel heet water uitkomt. Door de safestop kan de temperatuur van het water nooit zomaar boven de 38 graden worden gedraaid. Alweer een zorg minder!

 

GROHE_THM1000_NEW2 

Samen badderen. Stap je ook wel eens samen met je kindje onder de douche of in bad? Ik vind dat warme lijfje het ultieme mama gevoel. Ik neem altijd de tijd te genieten van dit moment. Maxime geniet er van dat ik dan mee speel met al haar spulletjes en ik geniet ervan dat we samen ontspannen in alle rust. Je zult merken dat de band tussen moeder en kind tijdens deze genietmomentjes nog eens extra wordt versterkt.

Zelfstandig badderen.Vanaf een jaar of zes kunnen kinderen zelfstandig douchen of in bad. Fijn voor de kinderenen fijn voor de Mama’s! Laat ze een keer goed zien hoe ze zich goed wassen en afdrogen. Goed tussen de tenen, achter de oren en leer ze hun ruggetje makkelijk af te drogen. Belangrijk is dat je ze laat ontdekken hoe het badritueel voor hun het prettigst is. Het zal het zelfvertrouwen van je stoere meid of jongen goed doen. Doordat je weet dat er een veilige thermostaatkraan in de badkamer aanwezig is zal jij ze ook makkelijker dat vertrouwen geven en ze alleen laten in bad of in de douche.

 

De coole kraan: fijn voor mama’s en fijn voor kinderen!

De Grohe Grohtherm 1000 new thermostaatkraan voor bad en douche is heel veilig door de cooltouch body en de safestop op de watertemperatuur. Naast veiligheid en comfort biedt de thermostaatkraan ook waterbesparende functies.

Veilig voor de kids, goed voor het milieu en prettig voor de portemonnee!

 

GROHE_THM1000_NEW4

 

De advies verkoopprijzen van de kranen zijn:

De douchekraan: € 242,-

De badkraan: € 309,-

 

9d79cd0c4200d6e104ee958456a5310a

Tip: neem je fotostoestel/telefoon wel mee voor een paar mooie kiekjes. Je maakt de mooiste plaatjes van je kindje in bad!

 

Deze blog is een advertorial

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!