Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DE tips voor het aanbrengen van beschermende zalf


5 juni 2018


<

Toen Maxime geboren werd, maakte ik voor het eerst kennis met Bepanthen. Ik noem het soms ook wel ‘mijn’ zalfje, omdat ik het veel gebruik. Wist je dat de zalf niet alleen voor baby’s en kinderen is, maar voor iedereen? Vandaag deel ik waar ik het vooral voor gebruik en waarom het voor elke mama een helpend product kan zijn.

Over Bepanthen

In Nederland heeft Bepanthen al zeker 15 jaar veel tevreden gebruikers. Maar wist je dat Bepanthen al 70 jaar fijne producten met liefde voor onze huid verzorgt? Jong of oud, invloeden van binnen én buiten, met de uitdaging om de huid te blijven verzorgen, beschermen en herstel ondersteunen. Bepanthen gelooft in de kracht van het zelfherstellend vermogen van de huid en wil hier graag aan bijdragen. Het bevat onder anderen de stof dexpanthenol (5%)*.

Bepanthen Beschermende Zalf (3 t/m 8 jaar)

Ik ben zeer enthousiast over dit product! Het gaat momenteel overal mee naar toe. De zalf zorgt voor een beschermend laagje op de huid door aanvulling van de natuurlijke huidvetten. Het sluit de huid niet af en laat de huid ademen.

De voordelen van Bepanthen Beschermende Zalf:

 • Regelmatig gebruik zorgt voor een beschermend laagje op de huid, maar sluit de huid niet af.
 • Beschermt en verzorgt intensief.
 • De hoge concentratie dexpanthenol (5%)*.
 • Helpt de huid haar natuurlijke kracht en evenwicht te behouden.
 • Ondersteunt het natuurlijke huidherstel*.
 • Zonder parfum, conserveermiddelen, parabenen en kleurstoffen.

* Dexpanthenol ondersteunt het huidherstel.

Bepanthen mama to the max

Waar gebruik ik Bepanthen Zalf vooral voor?

 • Op de wangetjes – vooral in de winter hebben de meisjes van die schrale wangetjes door de kou.
 • Mijn eigen handen, ellebogen en knieën wanneer ze droog aanvoelen.
 • Na het buitenspelen, zoals kleine rode plekjes op de knieën of ellebogen.
 • Na het zwemmen – Maxime is echt een waterrat! Door het chloor wil haar huid nog wel eens ruw of droog aanvoelen.
 • De billetjes van Lilou – tijdens warme dagen is het in haar luier vaak wat broeierig en kan ze last krijgen van rode billetjes.
 • Littekens – het verzorgen van littekens, verzorgend en maakt het de huid soepeler en zachter.
 • Lippen – je kan het zelfs op je lippen gebruiken! Bijvoorbeeld ruwe lippen die ik al gauw krijg in de koude maanden.

 

Bepanthen mama to the max

Mijn ervaring

Ik kende Bepanthen voornamelijk als babyzalf en wist in eerste instantie niet dat het voor jong én oud was. Ook heb ik in mijn omgeving gemerkt dat dit dus vaker gedacht wordt. Het is dus niet zo! Het is een zalf voor iedereen. Wat ik vooral prettig vind is dat er geen parfum of andere kunstmatige stoffen in zitten. Het is dus heel vriendelijk voor de huid.

Inmiddels gebruik ik het voor werkelijk alles en is het een ontzettend fijn en handig product. Het is compact en gaat zo mee in de luier- of handtas. Het kan zo maar zijn dat ik de zalf nodig heb tijdens een speeltuinbezoekje om Maxime haar huid direct te kunnen verzorgen.

Bepanthen mama to the max

Wil jij het ook proberen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het product? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag drie van jullie blij maken met de Beschermende Zalf van Bepanthen, zodat je het zelf kunt uitproberen. Wil je winnen? Laat dan de volgende zin achter in een reactie hieronder: “Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf” en maak kans!

WINNARESSEN BEKEND. De winactie is gesloten! Gefeliciteerd Amina, Marleen en Sarah. Jullie mogen de Beschermende Zalf van Bepanthen gaan testen! Stuur een mailtje met je gegevens naar info@mamatothemax.nl, dan zorgen wij dat het product naar jullie toekomt.

Waarvoor gebruik jij Bepanthen en ben je ook net zo enthousiast als ik? Wat mij betreft een musthave voor in elke handtas!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bepanthen. KAG 80-0518-0702

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!