Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DE tips voor het aanbrengen van beschermende zalf


5 juni 2018


<

Toen Maxime geboren werd, maakte ik voor het eerst kennis met Bepanthen. Ik noem het soms ook wel ‘mijn’ zalfje, omdat ik het veel gebruik. Wist je dat de zalf niet alleen voor baby’s en kinderen is, maar voor iedereen? Vandaag deel ik waar ik het vooral voor gebruik en waarom het voor elke mama een helpend product kan zijn.

Over Bepanthen

In Nederland heeft Bepanthen al zeker 15 jaar veel tevreden gebruikers. Maar wist je dat Bepanthen al 70 jaar fijne producten met liefde voor onze huid verzorgt? Jong of oud, invloeden van binnen én buiten, met de uitdaging om de huid te blijven verzorgen, beschermen en herstel ondersteunen. Bepanthen gelooft in de kracht van het zelfherstellend vermogen van de huid en wil hier graag aan bijdragen. Het bevat onder anderen de stof dexpanthenol (5%)*.

Bepanthen Beschermende Zalf (3 t/m 8 jaar)

Ik ben zeer enthousiast over dit product! Het gaat momenteel overal mee naar toe. De zalf zorgt voor een beschermend laagje op de huid door aanvulling van de natuurlijke huidvetten. Het sluit de huid niet af en laat de huid ademen.

De voordelen van Bepanthen Beschermende Zalf:

 • Regelmatig gebruik zorgt voor een beschermend laagje op de huid, maar sluit de huid niet af.
 • Beschermt en verzorgt intensief.
 • De hoge concentratie dexpanthenol (5%)*.
 • Helpt de huid haar natuurlijke kracht en evenwicht te behouden.
 • Ondersteunt het natuurlijke huidherstel*.
 • Zonder parfum, conserveermiddelen, parabenen en kleurstoffen.

* Dexpanthenol ondersteunt het huidherstel.

Bepanthen mama to the max

Waar gebruik ik Bepanthen Zalf vooral voor?

 • Op de wangetjes – vooral in de winter hebben de meisjes van die schrale wangetjes door de kou.
 • Mijn eigen handen, ellebogen en knieën wanneer ze droog aanvoelen.
 • Na het buitenspelen, zoals kleine rode plekjes op de knieën of ellebogen.
 • Na het zwemmen – Maxime is echt een waterrat! Door het chloor wil haar huid nog wel eens ruw of droog aanvoelen.
 • De billetjes van Lilou – tijdens warme dagen is het in haar luier vaak wat broeierig en kan ze last krijgen van rode billetjes.
 • Littekens – het verzorgen van littekens, verzorgend en maakt het de huid soepeler en zachter.
 • Lippen – je kan het zelfs op je lippen gebruiken! Bijvoorbeeld ruwe lippen die ik al gauw krijg in de koude maanden.

 

Bepanthen mama to the max

Mijn ervaring

Ik kende Bepanthen voornamelijk als babyzalf en wist in eerste instantie niet dat het voor jong én oud was. Ook heb ik in mijn omgeving gemerkt dat dit dus vaker gedacht wordt. Het is dus niet zo! Het is een zalf voor iedereen. Wat ik vooral prettig vind is dat er geen parfum of andere kunstmatige stoffen in zitten. Het is dus heel vriendelijk voor de huid.

Inmiddels gebruik ik het voor werkelijk alles en is het een ontzettend fijn en handig product. Het is compact en gaat zo mee in de luier- of handtas. Het kan zo maar zijn dat ik de zalf nodig heb tijdens een speeltuinbezoekje om Maxime haar huid direct te kunnen verzorgen.

Bepanthen mama to the max

Wil jij het ook proberen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het product? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag drie van jullie blij maken met de Beschermende Zalf van Bepanthen, zodat je het zelf kunt uitproberen. Wil je winnen? Laat dan de volgende zin achter in een reactie hieronder: “Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf” en maak kans!

WINNARESSEN BEKEND. De winactie is gesloten! Gefeliciteerd Amina, Marleen en Sarah. Jullie mogen de Beschermende Zalf van Bepanthen gaan testen! Stuur een mailtje met je gegevens naar info@mamatothemax.nl, dan zorgen wij dat het product naar jullie toekomt.

Waarvoor gebruik jij Bepanthen en ben je ook net zo enthousiast als ik? Wat mij betreft een musthave voor in elke handtas!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bepanthen. KAG 80-0518-0702
Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

17 Reacties op “
DE tips voor het aanbrengen van beschermende zalf

 1. Ik wil graag kans maken op een tube beschermende zalf, omdat deze hier ook al jaren favoriet is en momenteel is het einde van de tube in zicht .
  De beste zalf die er is, werkt en verlicht meteen. Ben benieuwd ☀️

 2. “Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf” en maak kans! Ben heel benieuwd….. veel liefs

 3. Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf

  Echt een musthave met kindjes die het liefst de hele dag buiten spelen!

 4. Hoi Marjon,

  Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf

  Mijn dochter van 2 heeft vaak last van droge geïrriteerde wangetjes (Helaas nu ook ondanks het mooie weer)
  Ik ben erg zoekende nog naar een geschikte zalfje. Vaseline lijkt wel te helpen maar heeft helaas ingredienten dat het huid juist afsluit. ik ben benieuwd naar deze beschermend zalf, als ik je artikel zo lees is het een zalfje die je niet missen kan!

 5. Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf omdat…

  Ja waarom eigenlijk niet?!

  – voor de bescherming van de knietjes van mijn dochter van 13 maanden die volop aan het kruipen is

  – voor de schaafwonden van mijn kleuter van vier waarmee hij regelmatig thuis komt.

  – of voor de blauwe plekken

  – voor de vochtbalans van beide huidjes

  – en voor mijn droge lippen (vooral in de winter).

 6. “Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf”

  Met drie jongens in huis en een baby onderweg wil ik die zeker eens testen!

 7. “Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf”

  Mijn dochtertje Maxine wordt volgende week 6 maanden. Sinds een aantal weken wil ze alles in haar mondje steken en zevert ze er op los. We vermoeden dat haar tandjes erdoor aan het komen zijn, maar zien nog niets piepen in haar mondje. Door het zeveren an de omgeving rond haar mondje (kinnetje en zelfs haar nekje) rode uitslag vertonen. De Bepanthen zalf lijkt hiervoor de ideale oplossing!

 8. Ik wil graag kans maken op een tube beschermende zalf. Ik kende ze niet dus wil het wel eens proberen.

 9. Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf. Na jouw review over de zalf ben ik erg nieuwschierig geworden of deze ook voor mij en mijn gezin prettig zou zijn voor alles en nog wat. Ik zou hem graag proberen

 10. “Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf”

  Met 2kleine meisjes hier in huis komt dat goed van pas! Ik wist ook niet dat het voor algemeen gebruik is, en niet alleen voor de billetjes

 11. “Ik wil graag kans maken op een tube Beschermende Zalf”
  Ik ben een groot fan van deze zalf! Ik gebruik het momenteel tijdens mijn verkoudheid tegen een schrale neus van het snuiten. Het verzacht direct! Ook gebruik ik het op mijn lippen en mijn man voor de eczeem in zijn gezicht. Voor de kindjes ook voor droge plekjes op de huid

 12. Hoi Marjon,
  Ik wil ook héél graag kans maken op een tube Beschermende Zalf voor mijn 2 kindjes een van 9 maanden en een van bijna 5.

  Ideaal voor de knietjes tijdens het kruipen!!

  Lieve groetjes, Denise.

 13. Ik wil graag kans maken op een tube beschermende zalf.
  Verrassend te lezen dat het ook voor oud is, lijkt mij net zoiets als vaseline. Ga ik onthouden tegen volgende winter!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!