Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

THROWBACK: Op weg naar het JA-woord


5 augustus 2018


Throwback jawoord trouwen bruiloft Zuid-Frankrijk
<

Hoe is jullie zomervakantie so far? Hier is het volop genieten met een heleboel (gezonde) spanning voor de bruiloft. Op 11 augustus is het eindelijk zover! Onze droombruiloft in Zuid-Frankrijk, wat hebben we hier ongelofelijk lang naar uitgekeken. Om je nog even op te frissen deel ik de leukste blog over onze bruiloft in de throwback van vandaag. 

Lees ook:
THROWBACK: De lekkerste zomerse recepten

1. Mijn huwelijksaankondiging

HUWELIJKS AANKONDIGING: IK GA TROUWEN

Op 22 september 2017 was het precies 6 jaar geleden dat JP mij ten huwelijk vroeg. Hoe dat allemaal ging, deelde ik met deze blog. De huwelijksaankondiging liet ik ook in onderstaande vlog zien. Ik krijg er gewoon kriebels van als ik het allemaal lees en zie.

2. Het kiezen van de trouwring

Trouwring kiezen; maar ik heb al zoveel ringen

Ik ben niet zo’n ringdrager en hou er niet van om mijn handen vol te hangen met ringen. Nog een paar daagjes en dan laat ik jullie weten wat het geworden is en of ik er wel aan kan wennen?

3. Met papa naar Zuid-Frankrijk

VIDEO: MET PAPA NAAR FRANKRIJK [WEDDINGPREPS]

Jullie konden in de Weekly Snaps van week 12 al zien dat ik samen met mijn papa naar Uzès ben geweest voor een aantal huwelijksvoorbereidingen. Het was voor mij heel erg speciaal om dit samen met hem te doen.

4. Voor de wet getrouwd!

GETROUWD VOOR DE WET [MEET MRS SCHOONBROOD]

Wow, ik kan me niet voorstellen dat hoe mooi en bijzonder dit al was, hoe zal het straks op onze droombruiloft zijn? De dag was waanzinnig, prachtig en alles wat ik maar kan bedenken.

5. De laatste voorbereidingen!

WEEKLY SNAPS #24: ONS NICHTJE IS GEBOREN!

In de Weekly Snaps liet ik weten dat ik voor de allerlaatste voorbereidingen van de bruiloft naar Zuid-Frankrijk vertrok. Ook werden we verrast met de geboorte van ons nichtje Lisa! Gelukkig kon ik haar al gauw knuffelen. Bekijk ook nog even de super leuke weekvlog!

Zo, poeh, deze blog doet wel wat met mij! Ik krijg weer kriebels in mijn buik en pink stiekem een klein traantje weg. Wat is de tijd snel gegaan zeg, maar wel ontzettend fijn dat we nu bijna daar zijn. Het wordt ongetwijfeld de mooiste dag van ons leven als compleet gezin, door iedereen omringt die wij enorm liefhebben! 

Blijf vooral de Instagram pagina in de gaten houden en natuurlijk de wekelijkse vlogs. Want het is nu echt AFTELLEN!!!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!