Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

The best a man can get met kerst


14 december 2016


galette the best a man can get cadeautjes kerstmis man vriend papa MAMA to the max
V

Vinden jullie het ook altijd zo lastig wat je weer moet kopen voor je vriend of man met kerst? Ieder jaar vergt het weer heel wat creativiteit. Als ik JP namelijk vraag of hij nog wensen heeft, krijg ik altijd hetzelfde te horen: “nee, niet echt…”. Dit jaar heb ik het hele jaar een beetje bijgehouden wat leuk zou kunnen zijn. Vandaag deel ik mijn cadeaulijstje voor JP met jullie. Hopelijk heb je er iets aan en breng ik je nog op leuke ideeën. 

galette the best a man can get cadeautjes kerstmis man vriend papa MAMA to the max

1. Cashmere trui

JP is wel van de truien in de winter. Ik vind het altijd leuk hem een trui cadeau te doen. Omdat hij zelf niet echt voor cashmere kiest, vind ik het leuk een trui van dit materiaal cadeau te doen. Zo’n trui kun je naast bijvoorbeeld naar werk ook erg chique dragen als je bijvoorbeeld een feestje hebt. Het geeft gelijk een luxere uitstraling.

2. Parfum

Deze is misschien niet zo spannend maar ik weet dat JP dit wel gewoon een heel praktisch cadeau vindt. Ik trouwens ook! Het is toch altijd fijner om een parfum cadeau te krijgen (en er zelf geen geld aan uit te geven). Weke geur hij krijgt is nog minder verrassend, want dat is al jaren hetzelfde: de Chanel Bleu.

3. Tablethouder

Voor wie veel op de iPad zit is dit ook een hele fijne tip. Een iPad houder waardoor je niet zo voorover hoeft te bukken met je hoofd als de iPad op tafel ligt. Zo kun je veel langer kijken zonder dat je pijn krijgt aan je nek. Ook voor in bad ideaal!

font-b-wooden-b-font-minimalism-mount-font-b-holder-b-font-stand-for-font

4. App opwaardeerkaart

Als jouw man of vriend ook veel apps download dan is het altijd fijn een opwaardeerkaart voor iTunes te kopen. Je kunt dit tegoed dan gebruiken in iTunes of Playstore.

5. Tostiapparaat

Deze is natuurlijk erg persoonlijk, maar als jouw man ook van tosti’s houdt dan is het toch ideaal dit apparaat in het huis te hebben. Wij zijn wel echte tosti fans maar hadden nooit een eigen apparaat in huis. Nu we bij mijn schoonouders wonen en zij er wel eentje hebben, maken we daar best veel gebruik van. Leuk om er zelf ook eentje te hebben voor als we weer in een eigen huis wonen.

6. Scheersysteem

Welke man moet er nu niet zijn gezicht scheren? Altijd handig dus om goed materiaal in huis te hebben. Gillette is het meest innovatieve merk als het gaat om scheermesjes. Ze komen nu zelfs met MyGillette waardoor je het scheermesje dat je cadeau wilt doen kunt personaliseren. Echt super origineel. Lees hieronder meer erover en win er wellicht eentje want…. ik mag er 5(!) weggeven.

7. Carwash cadeaubon

Als je man ook geen fan is van het zelf poetsen van de auto, dan is een cadeaubon van de carwash een ideaal cadeau. Ik heb het JP vorig jaar cadeau gegeven en dit jaar doe ik dat weer.

8. Tijdschriften abonnement

Welke heeft jouw man of vriend? Altijd leuk om van deze hobby te kijken of er ook een maandelijks tijdschrift van uitkomt. Ik deed JP vorig jaar Voetbal International cadeau voor 12 maanden lang.

9. Sjaal en handschoenen

Het wordt nu natuurlijk toch wel echt winter en die kou kun je niet meer negeren. Altijd fijn om een paar goede en vooral warme handschoenen en een dikke sjaal te hebben.

10. Een dinerbon

Natuurlijk is het ook leuk een cadeautje te geven waar je beiden wat aan hebt. Een diner bon is dan natuurlijk een goede optie. Waar gaat hij graag eten? Of kies je juist voor een heel nieuw restaurant waar jullie samen nog nooit geweest zijn?

Succes met het kopen van de kerstcadeautjes!


GILETTE: WIN WIN WIN


Zoals ik al aangaf hierboven mag ik 5 gepersonaliseerde Gillette scheermesjes weggeven!

GILETTE

Als vrouw weet ik niet heel veel van mannen scheermesjes af. Maar mocht ik ooit aan een quiz meedoen waar ik de vraag gesteld krijg: noem een merk dat mannen scheermesjes verkoopt dan zou ik zeker antwoorden: Gillette. Wie kent dit merk nou niet? Gillette produceert als sinds 1901 hoogwaardige scheerproducten.

DE VOORDELEN VAN MY GILETTE

Gillette is er van overtuigd dat scheren nóg spannender en persoonlijker kan, en introduceert daarom de MyGillette personalisatietool: een online ontwerpsysteem waarmee je jouw Gillette Scheersysteem kan customizen. Een gepersonaliseerd scheermes is immers het ideale cadeau voor tijdens de feestdagen!

gillette_image_5

Je persoonlijke ontwerp komt op de Gillette Fusion Proglide Flexball. Dit flexibele scheermesje bereikt door zijn soepele bewegingen alle hoeken van de kaak. Geen haartje ontkomt aan het mesje. Deze moet jouw man dus echt wel hebben! Hier maak je hem zeker weten ontzettend blij mee.


Hoe doe je mee?


Probeer de MyGillette personalisatietool eens uit en laat daarna hieronder in de reacties achter welke richting jouw persoonlijke boodschap op gaat.

That’s all!

Ik maak zaterdag de winnaar bekend

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

mamatothemaxad sponsoring samenwerken sponsoring geld verdienen

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

17 Reacties op “
The best a man can get met kerst

 1. Wow wat een leuke reacties! Helaas konden we niet iedereen laten winnen.

  De 5 winnaressen zijn geworden:

  – Monique
  – Renate
  – Veronique
  – Sanne
  – Thalia

  GEFELICITEERD DAMES!!

  Sturen jullie ons even een email met jullie adresgegevens?

 2. Wat leuk een gepersonaliseerd scheermes! Voor mijn partner zou ik een foto kiezen met daarop ons zoontje dat zijn pasgeboren zusje vasthoudt. Erg lief!

 3. hii marjon
  IK zou graag de scheermesjes willen voor mijn vader. Hij is een grote fan van Gillette en ik zou het graag cadeau doen met de kerst daarbij is hij 26 december ook nog eens jarig dus dat zou helemaal tof zijn. Hij kan eigenlijk ook wel een scheerbeurt gebruiken want hij werkt bijna 18 uur op een dag en heeft dus bijna nooit tijd om zich te scheren en zo heeft een een Gillette scheermes waar hij dan iedere ochtend naar kan kijken en zich dan afvragen of hij zich die dagmoet scheren.

 4. Ik zou dit heel graag willen winnen.
  Ik ben namelijk nog op zoek naar een leuk cadeau voor mijn vader voor kerst.
  Hij zegt altijd dat het niet uitmaakt en dat ik zelf maar iets moet verzinnen.
  Dit is samen met een bus scheerschuim van de rituals het perfecte cadeau.
  Ik zou het personaliseren met een voetbalachtergrond of een gentle man pak.
  Ik hoop dat ik win!!!

 5. Mijn man gebruikt al jaren Gillette en is een echte stoere rugby man. Ik zou graag dan ook de slogan van hun club erop willen laten zetten: van ijzer en beton.

  Ik denk dat hij het fantastisch vinden.
  Groetjes mara

 6. Idd, een handig artikel. Het is elke keer opnieuw zoeken naar een geschikt cadeautje! De tool vind ik echt de max. Gilette is ook het merk dat mijn man gebruikt dus dat komt wel goed uit dan. Ik denk niet dat hij gemakkelijk zou veranderen van merk :). Superorigineel idee in ieder geval en er zijn echt zoveel mogelijkheden! Je kan er zelf een echte foto op zetten. Enige jammere is dat er geen “undo” knop is op de tool, dat zou nog wel eens handiger zijn 🙂

  • Oja, ik had er eentje gemaakt met een mooie das met daarin zijn initialen. Eronder dan een auto. Hij gaat elke dag in pak werken en auto’s zijn zijn passie, perfecte combo dus 🙂

 7. Altijd handig! Tips voor cadeaus! Worstel altijd met hetzelfde probleem!
  Het scheermes zou een perfect cadeau zijn! Deze zou ik personaliseren met een foto van onze kleine man! Heel gaaf!

 8. Gillette! Die gebruikt hij al jaren. Ik had van de week al zitten kijken naar de gepersonaliseerde versie, ik heb er als proef een gemaakt met een foto van onze zoon en natuurlijk de tekst ‘best dad’. Zou geweldig zijn als ik er een mag winnen voor hem!

 9. Kijk, dit is een fijn stuk! Ik vind cadeautjes verzinnen voor mijn man ook altijd zó lastig! Juist omdat mannen altijd zeggen dat het niet uit maakt, of dat ik hem maar moet verrassen. (Dat zegt die van mij tenminste) En toevallig gebruikt hij ook al jaren Gillette scheermesjes. Een nieuwe zou dus een heel goed cadeau zijn. Ik zou hem personaliseren met een foto van de kindjes. Hoe leuk!

 10. Ok, ik zal eerlijk bekennen dat ik in het begin dacht, wat is daar nu leuk aan? Een scheermes is toch het meest saaie wat er is? Toch wat gaan proberen want de pakjes onder de kerstboom komen normaliter niet verder dan boxershorts en sokken. Aangenaam verrast door de vele mogelijkheden. En hoe leuk is dit, je kunt zelfs foto’s uploaden! Even gekeken hoe onze kleine meid op een scheermes zou staan maar het idee dat haar foto iedere dag door de smurrie gaat leek toch niet het beste cadeau. 😉
  En daar zag ik het…..een plaatje met “New player in town” in het baby blauw!! Ja en dan begint deze cliché mama te glimlachen. Laten wij nu onlangs hebben ontdekt dat we zwanger zijn van een baby boy

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!