Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Terug van weggeweest | WHAT WE WEAR


12 september 2019


what we wear, Zara, MAMA to the max, Marjon
<

Jaaaa, je ziet het goed! De What We Wear is terug van weggeweest! Ik vind het ook super leuk om mijn nazomerse setje met jullie te delen. Want ik krijg er tot op de dag vandaag reacties op. Ik geef toe, de rok is ook wel héél erg mooi! Dus ben je benieuwd? Lees dan even verder voor de linkjes!

Lees ook:
De verjaardag outfit van Maxime | WHAT WE WEAR

Instagram

Het begon allemaal bij een story op Instagram tot ik er ook een post van maakte. Zoveel complimentjes en vragen dat ik besloot: hier maken we onze comeback mee! Zo gezegd zo gedaan, leuk hè?

Top van My Jewellery

what we wear, Zara, MAMA to the max, Marjon

Deze witte top is van My Jewellery. Een super leuk winkeltje waar je niet alleen sieraden kunt kopen, maar ook kleding en accessoires. Het is een heerlijk stofje, mooi afgewerkt met ruches in de hals. Niet alleen de hals, maar ook de mouwtjes bij de pols zijn op dezelfde manier afgewerkt. I love it! Leuk te combineren op een jeans of zoals ik hem draag in mijn rok.

Rok van de Zara

what we wear, Zara, MAMA to the max, Marjon

Ik ben zó verliefd op deze rok! Ik kocht hem bij de Zara toen ik met JP in Barcelona was. Het is een lichtgroen/grijskleurige midi rok met knopen en een ceintuur. Zo grappig om te zien dat het in Spanje veel goedkoper is dan in Nederland. Waar zal dat toch aan liggen? Anyway, ik heb hem helaas niet op de website gezien. Hopelijk heb je succes in één van de Nederlandse winkels!

Tas

what we wear, Zara, MAMA to the max, Marjon

Ik was opzoek naar een niet al te grote, maar toch praktische tas en vond deze leukerd! Ook de tas kocht ik in Barcelona bij de Zara. De tas past om de schouder, is beige van kleur en heeft super leuke gouden details. Je ‘knoopt’ hem dicht door middel van de touwtjes. Leuk, vlot en netjes!

Zonnebril Dita

what we wear, Zara, MAMA to the max, Marjon

Deze bril is van het merk Dita en heb ik al eventjes. Mooi rosegoud met zwart montuur, helemaal in mijn stijl.

The outfit

what we wear, Zara, MAMA to the max, Marjon

Tadaaaa! Het plaatje compleet! Wat vindt jij van mijn outfit? Is het een beetje jouw stijl? De schoenen zijn trouwens van het merk Filling Pieces. Lekker sportief zo onder een rok. Als het iets warmer was geweest, dan was een mooie sandaal of andere open schoen ook leuk geweest!

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor de herfst? Ga je voor een comfy trui of durf je het net als ik ook nog aan met blote benen? Hihi! Geef mij maar de herfst! Deel je reactie op de socials!

Veel liefs,

300 x 600 IMU Half Page Ad
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Terug van weggeweest | WHAT WE WEAR

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!