Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Tekeningen en kaarten origineel bewaren


22 mei 2020


bewaardbundels voor tekeningen mamatothemax
<

Mijn lieve grote Maxime werd 7 jaar op 31 maart. We hebben het heel fijn gevierd maar het was wel anders als andere jaren. Geen visite die taart kwam eten en cadeautjes werden aan de deur afgegeven. Ondanks alles voelde zij zich echt jarig, en helemaal toen de postbode aan de deur kwam. Ze heeft zoveel verjaardagskaarten gekregen! Maar nu we het huis proberen goed opgeruimd te houden, liep ik steeds tegen de kaarten aan. Deze gooi ik toch niet zomaar weg? Gelukkig vond ik dé oplossing om wenskaarten te bewaren!

Lees ook:
Tips voor een goede voorjaarsschoonmaak

Meerdere bewaaropties schoten door mijn hoofd toen ik nadacht over de perfecte manier om de verjaardagskaarten van Maxime op te bergen. Ideeën zoals het inplakken van de kaarten in een mooi album of bewaren in een mooie stijlvolle doos kwamen allemaal in gedachten voorbij. Maar mijn gevoel gaf aan dat dit niet echt was wat ik wilde. Deze opties nemen zoveel ruimte in en zorgen er voor dat je de kaartjes niet snel meer pakt als je ze nog eens wilt doornemen.

Gelukkig kwam ik toen bij Koestert terecht. Koestert verkoopt namelijk bewaarbundels! Voor elke grote gelegenheid is er een bundel verkrijgbaar. Denk aan trouwen, geboorte, babyshower en ook verjaardagen. YES, dit zocht ik! Ook de bundels voor tekeningen kon ik niet laten liggen, hoe ideaal is dat?!

koestert bewaarbundels voor tekeningen mamatothemax v4

De bundels zijn voorzien van 2 ringen welke je heel gemakkelijk open en dicht kunt doen. Je maakt met een perforator 2 gaatjes in de kaart en je kunt deze in de bewaarbundel stoppen. In totaal kun je er 40 tot 60 kaarten in kwijt, afhankelijk van de kaartdikte.
Om er voor te zorgen dat de kaarten niet snel kunnen verkreukelen in de kast, bevat de bundel een omslag van stevig karton. Dat is een losse voorkant en achterkant en deze hebben een mooie matte lamineerlaag. Zo blijven ze heel lang mooi. De bundel heeft de afmeting van een A5 papier. Groot genoeg om er voor te zorgen dat de kaarten heel blijven. Perfect dus!

koestert bewaarbundels voor tekeningen mamatothemax v3

koestert bewaarbundels voor tekeningen mamatothemax v5

De knutselbundel is ook een groot succes. De meisjes tekenen en knutselen wat af tijdens de thuisblijfperiode en ook deze herinneringen wilde ik op een fijne manier bewaren zonder dat er hier en daar wat bleef rondslingeren. Deze knutselbundels zijn op dezelfde manier gemaakt als de kaartenbundels. Je kunt er gemiddeld 60 tekeningen en/of knutsels in kwijt maar dat is afhankelijk van de dikte. Je kunt kiezen uit 2 formaten. Het A4 en het A3 formaat. In de laatste kun je gemiddeld 80 tekeningen en knutsels bewaren en kun je optioneel een elastiek bijbestellen zodat je de bundel goed dicht kunt houden.

koestert bewaarbundels voor tekeningen mamatothemax

Oooh wat ben ik ontzettend blij met deze fijne manier om herinneringen te bewaren. En Maxime ook! Ze is zo trots op het resultaat. De bundels worden er iedere dag bij gepakt om er even doorheen te kijken. En voor mama is het heel fijn dat er een plek is om alle knutselwerkjes te bewaren ;). Ik denk dat ik voor mijn eigen verjaardagskaarten ook zo’n mooie en fijne bewaarbundel ga bestellen. Er zijn zoveel leuke patroontjes!! En pssst.. houd instagram goed in de gaten want er komt een hele leuke winactie aan!

Heb jij na het lezen van deze blog interesse gekregen in een van de bewaarbundels uit het grote assortiment van Koestert? Neem er dan snel een kijkje, je zult vast slagen in het grote assortiment dat de website aanbiedt!

Liefs,

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!