Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Tandenpoetsen met de nieuwe Oral-B App


19 april 2016


M

Maxime wordt morgen alweer 3 jaar. Haar oma is tandarts en daarom wordt Maxime al sinds ze één tandje heeft, streng opgevoed wat tandenpoetsen betreft. Er verscheen eerder een blog over hoe belangrijk het is voor kinderen om tandjes te poetsen.

Tandenpoetsen: next level

Een gezond melkgebit is voor alle leeftijden van belang. Met gezonde melktanden kunnen kinderen niet alleen gemakkelijker kauwen, ze helpen het lichaam ook de belangrijke voedingsstoffen uit het eten beter op te nemen. Vanaf 3 jaar mogen kinderen overstappen van een normale handtandenborstel naar de elektrische tandenborstel. Oral-B komt daarom met een Oral-B Stages Power elektrische tandenborstel die speciaal is ontworpen voor de kleine kindermond en biedt een grondige, doch zachte reiniging. Klinische studies hebben bewezen dat de Oral-B Stages Power elektrische tandenborstels tandplak efficiënter verwijderen, dat ze doeltreffender poetsen en een betere gezondheid van het tandvlees ondersteunen in vergelijking met handtandenborstels.

oral b elektrische tandenborstel magic timer app disney tanden poetsen

Maxime kreeg onlangs deze Oral-B Stages Power Frozen elektrische tandenborstel. Ze is er he-le-maal gek op! Sinds we deze tandenborstel in huis hebben is tandenpoetsen een feest en hebben we er een leuk ochtend- en avondritueel bij.

De Oral-B Stages Power elektrische tandenborstel is te verkrijgen in twee super edities: Avengers en Frozen. Deze populaire superhelden en prinsessen vormen een drempelverlagende fun factor. Mama mag absoluut niet meer helpen, want de “Elsa” tandenborstel is alleen van haar, haha.

Tanden poetsen wordt een feest met de gratis Magic Timer App

Daarnaast vormt iedere Oral-B Stages Power elektrische tandenborstel een onverslaanbare en exclusieve combinatie met de Disney Magic Timer App. Ik was erg benieuwd naar deze app en de toevoeging hiervan en installeerde deze gratis app dan ook op mijn smartphone en tablet.

tandenpoetsen oral b elektrische tandenborstel app superhelden kind 3 jaar tanden poetsen MAMA to the max

De Magic Timer App helpt ouders bij het motiveren van hun kinderen om twee minuten lang hun tanden te poetsen. Kinderen worden op een speelse manier aangemoedigd om één minuut lang het bovengebit en één minuut het ondergebit te poetsen. Dé poetstijd die wordt aangeraden door tandartsen.

De App is echt super gaaf en in onderstaand filmpje laat ik jullie zien wat de app zoal inhoudt en hoe blij Maxime ervan wordt.

 


 

 

 

 

 

Zoals je in het filmpje kan zien is Maxime dol op het tandenpoetsritueel. Ik mag haar absoluut niet meer meehelpen. Iedere ochtend en avond rent ze naar de badkamer en grijpt ze haar Frozen tandenborstel. Ongelofelijk hoe zo een leuke app van het tandenpoetsen een feest kan maken. Wij zijn overtuigd en druk bezig met het sparen van de stickers 😉

oral b elektrische tandenborstel magic timer app disney tanden poetsen

 

Wil jij ook een feest voor je kind maken van het tandenpoetsen? Schaf dan snel een electrice tandenborstel van Oral B aan en download de Disney Magic Timer App.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.
Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Tandenpoetsen met de nieuwe Oral-B App

  1. Mijn dochter gebruikt de Oral B elektrische tandenborstel al en ik heb er nooit eerder gedacht om de App uit te proberen. Ik heb dat nu wel gedaan en ik heb er geen spijt van. Bedankt!

    • Dit is echt een hele fijne manier! Ik kan echt zeggen dat dit Maxime heeft gemotiveerd om goed haar tanden te poetsen, ze doet het nu met veel plezier. Liefs Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!