Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Swap, van ruilen komt huilen.


18 mei 2016


swap mama to the max ruilen
<

Ik heb ze al een paar keer voorbij zien komen op Instagram. Maar helaas zoals ook met concertkaartjes bij mij, was ik iedere keer te laat. Maar nu doe ik dan eindelijk een keer mee. Je hebt waarschijnlijk geen idee waar ik het over heb natuurlijk. Ik bedoel een swap: ruilen voor volwassenen of voor je kind. Inderdaad zoals ons vroeger werd geleerd: van ruilen komt huilen maar niet bij de swap.

 

swap mama to the max ruilen

 

Wat is een swap precies?

De bedoeling van een swap is dat je op een vaste datum allemaal een pakketje binnen krijgt met leuke ingepakte cadeautjes. Het is leuk om een pakketje samen te stellen en je krijgt er ook een verrassingspakket voor terug.

Elke swap is weer anders maar de swap waar ik aan mee doe is de #babyswapnl. Je kunt aan deze swap meedoen voor je kind tot 2 jaar. Iemand, in dit geval Laura van Assink van Lauver.nl, zet een swap op en zorgt ervoor dat iedereen een swapmaatje toegewezen krijgt. Je hebt ongeveer een maand de tijd om een leuk pakketje samen te stellen.

Je swapmaatje zorgt ervoor dat zij een moodboard toevoegt aan haar Instagram account met wat extra informatie zoals maten, kleuren en wat het kind leuk vindt. De regels worden bepaald door diegene die de swap begeleidt.

 

Voor de #babyswapnl zijn de regels als volgt:

  • minimale besteding Euro 15,00
  • ten minstens 3 cadeautjes
  • moodboard maken voor op Instagram
  • alles leuk inpakken
  • denk aan een cadeautje voor mama
  • of aan een cadeautje voor broer of zus
  • Je maakt het pakketje pas open op zaterdag 14 mei en deelt de inhoud met hashtag op Instagram.

 

Wie is mijn swapmaatje?

Dan is het moment daar. Je krijgt de naam van het kindje en het Instagram account van mama doorgestuurd. Spannend! Ik lees dat het zoontje erg houd van koe (koek). Zijn kamertje is in de kleuren grijs, wit en mint. Met als thema robots. Verder zie ik foto’s van broekjes die ik voor Guy ook altijd koop en lees ik dat meneertje ook gek is op sokken met gezichtjes.

 

Wat en waar kocht ik voor de swap.

Genoeg informatie dus om mee aan de slag te gaan. Ik zie op instagram leuke broekjes in de uitverkoop. Voor 5 euro per stuk en uiteraard nog wat verzendkosten. Maar die reken ik niet mee voor de swap aangezien ik hier ook een broekje koop voor Guy. Op de markt kom ik leuke sokjes tegen en ik vind nog een leuke puzzel houten puzzel bij de Action. Tot slot koop ik nog een hele leuke rugzak in het mint met groene stippen en laat ik een leuk shirt met een koe maken. Last minute koop ik nog wat kinderkoekjes.

 

swap mama to the max ruilen

 

Uiteraard kan ik het niet laten om ook nog wat leuks te haken. Ik heb niet voor niets een webshop. Ik haak gezellige vlaggetjes voor op zijn kamer in de kleuren mint, grijs wit en petrol. Voor zijn zus haak ik een lieve diadeem en mama krijgt van mij een gehaakte cactus en een ketting.

 

swap mama to the max ruilen

 

Dan is het tijd om te gaan inpakken en ik zoek wat leuk papier bij elkaar. Ik maak gezellige lintjes om de pakketjes mee te versieren en ik haak nog wat leuke kwastjes uit het boek Lov-Ing Wool. Alles gaat in een doos welke ik ook leuk verpak en versier met wat tape.

 

Samen met Guy ga ik het pakketje wegbrengen naar het postkantoor.  Wat een geluk voor Guy want op de terugweg komen we de papen nog tegen. (schapen) Altijd leuk deze dierlijke grasmaaiers in de wijk.

 

swap mama to the max ruilen

 

Nu is het wachten op zaterdag. Benieuwd wat wij voor pakketje krijgen. Maar ook zeer benieuwd wat mijn eigen swapmaatje van ons pakket vindt. Wil je weten wat we hebben gekregen? Kijk dan op mijn instagram account.

 

Heb jij weleens meegedaan met een swap en vond jij het leuk? Laat een berichtje achter onder mijn blog.

 

 

 

Boek Lov-ing Wool | Rugzakje | shirtje met koe | broekje | diadeem |cactus | vlaggetjes

Helen

Helen Fransen, getrouwd met Pascal en trotse moeder van Guy. Eigenaar van twee webshops (bijderwets en houtenpunaises). We wonen in de Randstad waar we regelmatig uitstapjes maken naar Den Haag, Rotterdam en Delft. Ik heb al een blog voor mijn webshop bijderwets. Daar kan ik alleen niet al mijn persoonlijke verhalen op delen. Mijn blogs voor mama to the max zullen dan ook een persoonlijker tintje krijgen. Mijn ervaringen als moeder en alles wat daar bij komt kijken zal ik hier met jullie delen. Maar ook tips voor uitstapjes met de kids en af en toe een leuke DIY.

Reactie op “
Swap, van ruilen komt huilen.

  1. Ik wil heel graag een keer meedoen, maar helaas ben ik nog geen mama (ook nog niet to be) maar zodra dat wel is ga ik zeker mee doen, ik vind het zo leuk om iets te krijgen en ook om uit te zoeken voor een ander!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!