Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De beste afslankkuur komt van….Suzuki


20 juni 2016


suzuki baleno
<

Overgewicht komt regelmatig voor. En wie zwaarlijvig is, heeft vaak een minder goede conditie. Met alle gevolgen van dien, zoals minder ver komen met hardlopen. Met auto’s is het niet veel anders. Het Japanse merk Suzuki ziet dit ook en presenteert de nieuwe Baleno. Het is de lichtste auto in zijn klasse waarmee het overgewicht een halt wil toeroepen.

 

De nieuwe Suzuki Baleno weegt minimaal 840 kilogram. Geen enkele andere auto in zijn klasse kan hieraan tippen. De voordelen zijn voor jou als eigenaar. Je betaalt bijvoorbeeld minder wegenbelasting. Bovendien rijdt de Baleno door zijn lage gewicht extra zuinig. En dus komt de Baleno op een tank benzine een stuk verder. Het geld dat je hiermee bespaart, kun je vast beter besteden. De auto beschikt zogezegd over een topconditie. En zijn concurrenten? Die kampen met overgewicht.

 

baleno 3

 

Voordeligste in gebruik
Suzuki claimt meer voordelen van de afslankkuur die het zijn Baleno heeft gegeven. Zoals, in combinatie met beproefde technieken, minder slijtage. Hierdoor vallen onderhoudskosten lager uit, aldus Suzuki. ‘De voordeligste in gebruik’ roept het Japanse merk dan ook trots over de Baleno. Aan het verbruik ligt het in ieder geval niet; dat bedraagt volgens de producent slechts 1 op 25 gemiddeld voor de Baleno 1.2 Smart Hybrid.

Grootste in zijn klasse
Met ‘de lichtste en voordeligste in zijn klasse’ is de koek nog niet op. De bagageruimte van de Baleno is 335 liter groot, de grootste in zijn klasse zegt Suzuki. Meer dan genoeg voor de wekelijkse boodschappen, een ingeklapte kinderwagen, een golftas of een middagje shoppen met vriendinnen. Zij kunnen met de benen over elkaar achterin zitten, want de beenruimte hier zou niet misstaan in een veel grotere auto. Terwijl de Baleno vanbuiten juist compact is en daardoor gemakkelijk in te parkeren. Compact vanbuiten en ruim vanbinnen, Suzuki staat er al jarenlang bekend om. Wie herinnert zich de Alto nou niet?

 

balena suzuki MAMA to the max

 

Inruilvoordeel
Suzuki biedt voor de Baleno de keuze uit twee zuinige benzinemotoren waarvan er een kan worden uitgerust met een uiterst slim hybridesysteem. Dat slaat vrijgekomen energie op en gebruikt deze om de motor tijdens het optrekken te assisteren. Lekker pittig dus. En het bespaart brandstof. Een slimme keuze dus van Suzuki om definitief af te rekenen met overgewicht. En het overgewicht van jouw auto levert ook nog eens tijdelijk inruilvoordeel bij de Suzuki-dealer op! Bekijk hoeveel inruilvoordeel jouw overgewicht oplevert.
Wil je meer weten over de Balena? Lees er dan hier alles over.

 

 

Dit artikel is gesponsord.
Bespaar continu

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Reactie op “
De beste afslankkuur komt van….Suzuki

  1. Very helpful! thank you for the Blog Commenting Sites list, it is very helpful, I was searching for some valuable links. Good work, and keep sharing your research and knowledge. Thank you again……,,,,,

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!