Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

Super lekkere Kerst-cadeau DIY


20 december 2017


<

Herinneren jullie onze Ferrero rocher boom DIY nog? Wij maakten speciaal voor kerst een kerst-editie. NOG makkelijker, nog feestelijker en nog lekkerder!

Benodigdheden:

  • Een piepschuimkegel van ongeveer 21cm (ik bestelde een pakket met piepschuimkegels via deze link)
  • Ferrero rocher bonbons (ongeveer 50st)
  • lijmpistool
  • mini-kerstballetjes
  • sierlint
  • kopspelden en krammetjes

Net als bij de piepschuim boom, breng je nu met het lijmpistool een ring lijm aan op de piepschuimkegel. Begin onderaan en werk zo draaiend naar boven. Het is niet erg als er af en toe een gaatje valt of wat wit te zien is, want dit werken we later weg met sierlint en kerstballen. Let op dat je de bonbons niet te snel op de lijm drukt, want die is warm en daar kan chocolade erg slecht tegen.

Werk zo al draaiend naar boven toe en plak de boom vol. Rond de feestdagen zijn er ook speciale editie ferrero rocher bonbons verkrijgbaar zodat je een beetje kunt afwisselen.

Eenmaal klaar zie je een paar kale plekjes, die gaan we nu opvullen met kerstballetjes en sierlint. Het sierlint (voor een leuk effect gebruik je krullend cadeau lint) steek in met een kopspel vast in het piepschuim op een kale plek. Dit doe je ook zo met de kerstballetjes, deze zet je vat met de krammetjes.

 

Dus zo maak je een last-minute kerst-cadeautje! (ja, er blijven een paar bonbons over, die mag je lekker zelf opsnoepen)

Fijne Kerst!

 

Liefs Mandy xx

Mandy

In het kort; Mandy, 35 jaar, 15 jaar samen met Bart en moeder van drie; meisje Tess van zes en een setje jongens, Mats & Raf van vier jaar oud. Met dit gezelschap woon ik in het zonnige zuiden des Lands bovenop een berg. Tijdens mijn laatste zwangerschap maakte ik noodgedwongen een carrière-switch van parttime apothekersassistente naar fulltime thuisblijfmoeder. In mijn vrije tijd kruip ik graag achter de naaimachine om mijn creativiteit los te laten. Behalve chaotisch ben ik o.a. huishoudmanager, chauffeur, kinder-haarstyliste en anti-sport.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!