Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

DE STARTERKIT VAN YOUNG LIVING UNBOXEN


2 maart 2019


unboxing starterkit young living mamatothemax uitgelicht
<

Wat vind ik het leuk om zoveel leuke reacties te ontvangen van iedereen die ook de starter kit heeft besteld. Het is al echt zo gezellig in onze ‘Etherische oliën to the max’ FB-groep. Toch krijg ik ook nog veel vragen over de oliën en de starter kit. Wat krijg je nu als je een starter kit bestelt en hoe moet je beginnen? Ik wil jullie graag meer informatie geven en daarom ga ik samen met Nataschja iedere zaterdag een blog delen over de oliën! En vandaag laten we zien wat er allemaal in de starter kit zit. 

Lees ook:
Wat zijn etherische oliën?

Video

Nataschja en ik besloten een video te maken waarin we een starter kit van Young Living unboxen, zodat je precies kan zien wat erin zit en hoe je kunt beginnen. Ook laten we uitgebreid de inhoud van het MAMA to the max welkomstpakketje zien, wat je krijgt als je via Allesvoorjeolie.nl de starterskit bestelt. Alle ins en outs vind je in dus deze video:

De starter kit

Hoe kun je het beste beginnen met etherische oliën? Met de starter kit! De kit heeft namelijk niet voor niets deze naam gekregen. Je kunt direct starten! In de starter kit zitten twaalf oliën, waarvan zes singles en zes blends. De singles zijn oliën die van één plant afkomstig zijn, de blends zijn vooraf samengestelde mixen van meerdere singles met een bepaalde ondersteuning. Hieronder kort uitgelegd waarvoor de oliën ondersteuning kunnen bieden.

De singles

 • Copaiba: ondersteuning voor pijnklachten, irritaties
 • Frankinsence: ondersteuning voor de huid en het genezen van wondjes
 • Lavendel: de meeste universele olie
 • Lemon: een zuiverende, zachte olie
 • Peppermint: een boost, fijn als ondersteuning bij hoofdpijn
 • Orange: de vreugde van de set, heerlijk om een druppel in je glas water te doen

De blends

 • Panaway: ondersteuning van pijnklachten
 • Stress Away: de ‘happy mama olie’ voor stressverlichting en ontspanning
 • Purification: overal waar je zuivering voor nodig hebt
 • R.C.: voor de luchtwegen
 • Thieves: de krachtpatser, voor de weerstand
 • DiGize: spijsverteringsstelsel

Naast de oliën ontvang je ook de Dewdrop diffuser waarin je de oliën kan vernevelen waardoor het zich verspreid in de kamer. Het geeft een heerlijke geur, je lichaam neemt de oliën op en kan zo het lichaam ondersteunen. Volgende week gaan we verder in op de werking van de diffuser en hoe je hem moet gebruiken!

Wat kost het?

De starterkit met 12 oliën en de Dewdrop diffuser kost in totaal €181,80. Wanneer je hem voor 1 april 2019 koopt via Allesvoorjeolie.nl krijg je 10 euro korting! Het is inderdaad geen aankoop die je zomaar doet, maar het is zeker niet duur. Wanneer je alles los zou kopen, kom je bijna boven de €380 uit! Een hele goede deal dus om te beginnen en de verschillende oliën & combinaties te proberen. Daarnaast krijg je bij je bestelling via Alles voor je olie een gratis MTTM welkomstpakketje t.w.v. €25 én kom je in onze besloten Facebookgroep ‘Etherische oliën to the max’. In het welkomstpakketje zitten rollertjes, een neusinhaler en natuurlijk mijn bijbel: het boekje Oliewijsheid, waarin alle informatie staat over de oliën. Zo kun je heel makkelijk zelf starten en meteen je eerste rollers maken!

Het MTTM welkomstpakketje heb ik zelf samengesteld met productjes uit de webshop van Nataschja. Met natuurlijk mijn oliebijbel en rollertjes waardoor je direct aan de slag kunt! Dit pakketje krijg je alleen wanneer je de starter kit besteld via Nataschja.

Belangrijk: het MTTM welkomstpakketje wordt los verzonden van de starter kit en ontvang je via Allesvoorjeolie.nl.

Zie ik jou snel in onze Facebookgroep? Iedere week gaan we hier LIVE om te kletsen met jullie. Heb je nog vragen na het kijken van deze video? Neem dan zeker contact op met Nataschja van Allesvoorjeolie.nl!

Veel liefs

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
DE STARTERKIT VAN YOUNG LIVING UNBOXEN

 1. kan je met de starterskit ook die rollers maken die jij hebt, Marjon?Zoals die hatsjoe en sleepy enzo? En die rustgevende avondblend voor de kinderen in de diffuser? Of heb je dan nog aanvullende olien nodig?
  Liefs, Raisa

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!