Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Een sprankelende MAMA to the max dag


12 juni 2019


Workshop etherische olië, etherische oliën van Young Living, MAMA to the max dag, Délicieux Catering, Catering in Maastricht, buiten eten, vision board maken, kleurenconsult, vrouwen verwendag, Blossom & Bliss
<

Speciaal voor mijn trouwste volgers heb ik in het diepste geheim een super gave MAMA to the max dag georganiseerd. Er zitten zelfs dames bij die mij al volgen vanaf het allereerste moment, zo bijzonder! Dus vond ik het tijd om ze eens in de watten te leggen. Het was een dag vol gezelligheid, heerlijk verzorgd eten en ontzettend leuke, leerzame workshops. Ben je benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan gauw verder!

Lees ook:
Op visite met deze prachtige kraammand

Welkom!

Wat was het ontzettend goed weer die dag! Daardoor konden we heerlijk op de binnenplaats van mijn kantoor beginnen. Alhoewel ik steeds vaker voor een groep mensen sta om te spreken, blijft zo’n speech geven iets spannends. Echt nog even wennen! Ik vond het zo ontzettend leuk om zo’n dag terug te mogen organiseren. Deze dames zijn stuk voor stuk powervrouwen! Jullie zijn een mooie en dankbare bijdrage aan MAMA to the max.

Daar hoort natuurlijk ook iets lekkers bij! Namelijk een heerlijke petit four van Gefelicitaart.nl. En echt, ik heb nog nooit zo’n lekkere petit four gehad! Heerlijk romig, goed van smaak echt top! Ze hebben een uitgebreid assortiment aan taarten, gebak en nog zoveel meer lekkers. Voor elke gelegenheid hebben ze wel iets passends en bezorgen ook nog eens thuis. De brownie daarnaast is ook van Gefelicitaart.nl en aten we tijdens het proosten op mijn nieuwe avontuur met de etherische oliën, daar kom ik later nog even op terug.

Heerlijke lunch

De overheerlijke lunch is volledig verzorgd door Delicieux catering. Ik ken ze al jaren en ik kan wel zeggen dat het de beste catering is van Limburg en omstreken. Het is een familiebedrijf en zijn zulke vriendelijke, lieve mensen. Ze verzorgen hun heerlijke eten tot in de puntjes.

Terwijl wij één voor één aan tafel schoven werd het heerlijke voorgerecht uitgeserveerd. Er was zalm, tonijn, carpaccio, toast met dips en nog veel meer. Zo vers en zo goed van smaak.

En het lekkers ging nog even door met het smaakvolle hoofdgerecht. Gamba’s, groenten, kalfsvlees en ravioli met spinazie.

Grote onthulling…

Tussen de gangen door was het tijd voor een groot geheim. Ik zou mijn nieuwe avontuur gaan onthullen! Dus toen iedereen haar bordje omhoog hield maakten ze kennis met het logo van mijn nieuwe onderneming! Namelijk.. Blooming Blends! Ik ben zo ongelofelijk trots op dit mooie merk en super enthousiast om er meer over te vertellen. Dat ga ik natuurlijk ook gauw doen. Ik verkoop er onder anderen mijn favoriete etherische oliën van Young Living en natuurlijk de starterkit!

Workshops!

Ohhh, dit was ook fantastisch! We hadden drie workshops bedacht. Zo kon je een kleurenconsult krijgen bij Maaike Deen van Blossom & Bliss.

Workshop etherische olië, etherische oliën van Young Living, MAMA to the max dag, Délicieux Catering, Catering in Maastricht, buiten eten, vision board maken, kleurenconsult, vrouwen verwendag, Blossom & Bliss

Maaike is zo’n lieve meid die alle tijd voor je neemt om je precies te kunnen vertellen welke kleuren, patronen, vormen en stoffen juist wel of niet bij je passen. Dat doet ze door middel van een kleurenconsult. Super interessant en leuk om mee te maken!

Ook was er een etherische olie workshop en die werd verzorgd door de twee grote lieverds Mariëlle en Patty. Wat hebben ze het samen super gedaan! Zo leuk om te zien hoe ik mijn enthousiasme heb kunnen overbrengen en dat mensen dit vervolgens zo mooi kunnen delen.

Zelf roller blends maken in opperste concentratie.

Vision board

Hoe zie jij jezelf als vrouw (van), moeder en carrière over 5 jaar? Waar sta dan je of wat wil je (nog) bereiken? Het leek mij een heel mooi idee om met ons allemaal een vision board te maken en daarmee deze vragen te beantwoorden. Dat door middel van quotes, stickers of een woord.

Al onze creaties samen, zó leuk! We hadden eigenlijk te weinig tijd om het helemaal af te maken, maar het was zo fijn om tussendoor met elkaar te kletsen en beter te leren kennen.

Prooooooost!

Natuurlijk was het tijd om te proosten op Blooming Blends en de fijne dag! Met de heerlijke brownie van Gefelicitaart.nl.

En snoepen van de desserts van Catering Délicieux. Voor iedereen was er genoeg lekkers om deze feestelijke dag af te sluiten.

Quiz time!

Maar dat was nog niet alles… Want het was nog tijd voor de quiz! Wat was dat heerlijk lachen.

En natuurlijk een goodiebag gevuld met heerlijke producten van NIVEA, Rivièra Maison, een gepersonaliseerde chocoladereep van Gefelicitaart.nl, een echt MAMA to the max notitieboekje.

Meiden wat heb ik genoten met jullie! Zo fijn! Bedankt voor deze dag, de cadeaus, de lieve woorden. Wat hadden we een mazzel met het weer, het lekkere eten, de gezellige workshops en de aanwezigheid van elkaar.

Wat zag deze dag er heerlijk uit hè? Ohhh, ik vind het zo fijn dat ik iets heb terug kunnen doen voor deze lieverds, echt fijn! Wanneer is een feestelijke dag voor jou echt geslaagd? Deel je reactie in de socials!

Veel liefs,

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Een sprankelende MAMA to the max dag

  1. Wat was dat een fantastische dag! Gewoonweg perfect! Om nooit meer te vergeten! Wat werden we verwend! Heel leuk om ook de andere dames in real life te ontmoeten! Bedankt dat ik hier deel van mocht van uitmaken. Liefs Kim

  2. Zo leuk en bijzonder dat ik er bij heb mogen zijn. Dank je wel voor deze super toffe ervaring! Het was geweldig georganiseerd en we hadden ontzettend geluk met het weer.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!