Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Spiritueel: vannacht is het roze volle maan


11 april 2017


V

Vanavond is de Roze Volle Maan. De Maan zal niet echt de kleur roze hebben, maar roze verwijst naar de vele roze bloesems, die aan de bomen hangen en het begin van de lente aankondigen.

Deze Volle Maan staat in het teken van de Weegschaal

Je kunt niet alles van een weegschaal te verbergen, weegschalen zijn natuurlijk detectives. Dit is het moment waarop alles aan het licht komt, geheimen en leugens worden ontdekt. We zullen dingen (eindelijk) zien zoals ze werkelijk zijn. Weegschaal is een lucht-element, waarbij alles draait om het verstand en onze geest, we zullen scherper voelen en onze geest zal duidelijk waarnemen, waardoor we nu zien wat we voorheen niet konden zien.

Perfecte tijd voor de vruchtbaarheid

In april, als de onweersbuien van maart beginnen af ​​te nemen, en de wind aantrekt worden de zaden geblazen door de wind, het verspreiden van het leven rondom van de ene plaats naar de volgende. Dit is een briljante tijd om eventuele nieuwe projecten of ideeën te starten. Je geest wordt gevuld met creativiteit en de verspreiding van gedachten en ideeën. Dit is ook de perfecte tijd voor de vruchtbaarheid, deze is er in overvloed op dit moment. Probeer je zwanger te worden? Deze volle maan heeft wellicht een verrassing voor je in petto.

Sluit het verleden af en focus op de toekomst

De aantrekkingskracht van het verleden is sterk op deze Volle Maan. Mensen die we een tijd niet hebben gezien kunnen ineens contact opnemen, herinneringen aan het verleden en de mensen van lang geleden doemen op. Blijf uit de buurt van slechte gewoontes en patronen die ervoor zorgen dat je je ongelukkig voelt. Doorbreek de negatieve cyclus.

Emoties lopen hoog op deze Roze maan, dit is de tijd om jouw dankbaarheid uit te spreken voor de vele zegeningen in je leven en om je wensen voor de toekomst duidelijk te maken, laat het heelal weten wat je graag wilt, waar wonderen en magie kunnen gebeuren, dromen kunnen uitkomen als je ze hardop durft uit te spreke. Sta jezelf toe om meer te vragen in dit leven.

We bevinden ons in een krachtige tijd waar wij worden gevraagd om te kijken naar wat niet meer werkt in ons leven. Waar we omringd zijn door dingen, mensen, situaties, houdingen die eigenlijk niet goed voor ons zijn. Gebruik het licht van deze Volle Maan om negativiteit en de negatieve aspecten van ons leven weg te werpen en laat positiviteit toe in je leven. Stel je open voor de zegeningen die het heelal aan het verzenden is vanaf dit moment.

Laat de winden van Libra overwaaien jouw geest te reinigen en te genezen.

Hou jij je bezig met spiritualiteit of vind je het maar onzin? Laat het ons weten in de comments.Baby- & kinderkleding
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!