Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Spelenderwijs bewegen met grappige smartwatch voor kinderen


16 november 2020


smartwatch tobi robot review mamatothemax
<

We hebben voor MAMA to the max al heel veel horloges mogen uitproberen, maar dit is toch wel één van onze favorieten! De Tobi Robot Smartwatch is samen met MGAE ontworpen door de makers van Little Tikes, die kennen jullie vast wel van hun populaire speelgoed. Het is het eerste robot horloge ter wereld die alle features samen heeft gevoegd tot een waanzinnig mooi product. 

Lees ook:
Link volgt

“Comes to life before your eyes”

Staat er bij de omschrijving. Dat klinkt spannend en maakt de meisjes erg nieuwsgierig! De horloge zit vol met interactieve games zoals dansen op vrolijke muziek. Maar, je kunt ook selfies maken en versieren met grappige stickers. Kindjes worden gestimuleerd tot bewegen en is ook nog eens super leerzaam! Je kunt door middel van het uitvoeren van diverse spelletjes namelijk beloningen ontgrendelen.

smartwatch tobi robot review mamatothemax 2

De voordelen op een rijtje:

  • Kindvriendelijk en makkelijk in gebruik
  • Komt in 2 kleuren: roze en blauw
  • Stimuleert actief spelen
  • Helpt leren klokkijken (analoog én digitaal)
  • Inclusief bewegingssensor voor de geïntegreerde stappenteller
  • Grappige interactie met robot
  • Spatbestendig en duurzaam
  • Verbinding met andere Tobi smartwatch mogelijk

Wat vinden de meisjes ervan?

Ze vinden het zó leuk! Eerst twijfelde ik of het wel iets voor Lilou was, want het leeftijdsadvies is vanaf 4 jaar, al is ze natuurlijk al bijna 4 (say what?!). Maar, ze is zo leergierig en leert veel van haar grote zus dat ik het wel aandurfde! Binnen een mum van tijd was ze lekker aan het dansen en hoorde ik haar werkelijk alles nazeggen. Maxime is al wat gerichter bezig. Ze oefent met klokkijken en speelt leuke spelletjes. Door de geïntegreerde stappenteller weet ze precies wanneer ze voldoende stappen of dansjespasjes heeft gezet. Dat maakt het bewegen nóg leuker en uitdagender

smartwatch voor kinderen tobi robot review mamatothemax

Waarom ik hier als mama voor kies

Dagelijks bewegen vind ik heel erg belangrijk. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de kindjes. Nu ze zo jong zijn wil ik dat de meisjes leren dat bewegen plezier maken is. Dat het gezond en leuk is, zodat ze er een positieve koppeling van maken. Het horloge is ook nog eens super leerzaam door alle features. Bewegen wordt zo leuk, want het is net spelen.

Ook vind ik het heel gaaf om te zien hoe snel Maxime en Lilou iets begrijpen en leren. Ze zijn dol op de robot en vinden het dansen het allerleukst. Daarnaast is de robot zo’n grappig ding, met z’n bewegende armen en benen. Daar reageren de meisjes weer heel vrolijk en enthousiast op. Ik hoor ze regelmatig lachen en elkaar gek nadoen. Heerlijk om te zien!

Ben je nog opzoek naar een geschikt cadeau voor de Sinterklaas of de Kerstdagen? Dan is de Tobi Robot Smartwatch een échte aanrader! Voor nog eens een leuke prijs/kwaliteit verhouding is het heel erg leuk om je kindje op spelenderwijs iets educatiefs cadeau te geven. Is het wat voor jouw kindje? Laat het weten in de reacties!

Veel liefs,

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!