Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ons speelgoed gaat van kind tot kind


11 augustus 2020


Maxime kidizoom action cam
<

Spelen vind ik heel erg belangrijk! Je kindje leert al spelenderwijs een hele hoop dingen. Hoe graag spelen jullie kindjes samen of met vriendjes? Ik merk dat Lilou en Maxime graag samenspelen, maar allebei ook vaak even alleen willen zijn en zich uitstekend alleen kunnen vermaken. Het leukste vind ik dat we nooit speelgoed weg hoeven te gooien want het gaat letterlijk van kind op kind.

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH AUGUSTUS 2020 TREKKING + NIEUWE RONDE!!]

Speelgoed van VTech

Wij zijn gek op het speelgoed van VTech, wat vast geen nieuws voor jullie is. Want naast dat er onwijs veel keuze is in elke leeftijdscategorie, is het van goede kwaliteit en ook nog eens super educatief! Het speelgoed is altijd voorzien van leuke melodietjes, kleuren, lichtjes, talloze opties en vaak uitbreidbaar. Het blijft ook altijd een feestje om elke maand een jarige blij te mogen maken.

Het favoriete “doorgeef speelgoed”

Om even een voorbeeld te noemen, het magisch bureau heeft Maxime een aantal jaren geleden gekregen. Het is een interactief 3 in 1 bureau vol met leerzame en leuke spelletjes. Zo zijn er 8 leerkaarten om cijfers, muziekinstrumenten, vormen, jaargetijden en meer te ontdekken en heel veel vrolijke melodietjes. Er zit een krukje bij en voorzien opbergvakken aan beide zijkanten voor potloden en ander tekenwaren.

Inmiddels is het bureau helemaal in beslag genomen door Lilou. Ze vindt het zo leuk! En dan zingt en danst ze zo lief met de liedjes mee. Dit speelgoed staat echt op nummer 1 als ik een top 10 zou moeten kiezen!

Vlogger in de dop

Kennen jullie de Kidizoom nog? Ik weet nog precies de dag dat ze de camera kreeg en wát een succes! Ze wil net als mama vloggen en maakt graag filmpjes (selfies!) en video’s. De 10 in 1 KidiZoom met 5 megapixel camera, 4x digitale zoom, camera aan de voor- én achterkant, augmented reality spellen en groot kleurenscherm.

kidizoom vtech disneyland parijs mamatothemax

Ook de Kidizoom is nu eigendom van Lilouke, want Maxime heeft de nieuwste Kidizoom action cam! Hoe gaaf is die? Je kunt foto’s en filmpjes maken en met behulp van de waterdichte behuizing ook nog eens onder water! Maxime heeft hem al uit mogen proberen en is er helemaal weg van. Je kunt camera bijvoorbeeld ook op je fiets of skateboard om de mooiste acties vast te leggen. Of een mooie koprol onder water. Deze stevige camera heeft een kleurenscherm en kan zelfs video’s versneld, vertraagd of achterstevoren afspelen. Ook is het mogelijk om stop-motion video’s en interval foto’s te maken. Het is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en komt inclusief 9 accessoires, waaronder een groothoeklens, drijvende handgreep en waterdichte behuizing.

Maxime kidizoom action cam

Leeftijdscategorie

Het speelgoed van VTech heeft altijd een fijne leeftijdscategorie, maar gelukkig zijn deze niet bindend. De meisjes spelen heel graag met elkaars speelgoed. Zo kreeg Lilou voor haar verjaardag de VTech barbecue en ging Maxime er vervolgens mee door, haha! Zo zie je maar hoe leuk speelgoed blijft en hoe fijn het is dat het doorgegeven kan worden. Al het speelgoed wat wij niet meer gebruiken gaat overigens naar een speelgoedbank. Zo komt het altijd nog goed terecht.

Hoe gaat dat bij jullie thuis? Koop je elk jaar voor elk kind weer niet speelgoed of gaat het van kind op kind? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties! 

Veel liefs,

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!