Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Special video: Roomtour Maxime


20 januari 2016


M

Maxime slaapt sinds dat we verhuisd zijn niet meer in het ledikantje. We kochten een nieuw eenpersoonsbed voor haar en tegelijkertijd veranderden we haar babykamer ook in een echte meisjes peuterkamer. Ze is er dol op en behalve slapen wilt ze er ook heel wat tijd doorbrengen om te spelen. Ik deelde haar nieuwe kamer al met jullie in foto’s die gemaakt werden door de lieve fotografe Esther Hameleers. Ik kreeg daarna nog veel vragen of ik ook een keertje een video roomtour wilde maken. Tadaaa… die heb ik gemaakt en wil ik vandaag met jullie delen.

Vandaag dus een artikel met weinig woorden maar des te meer beeld. Enjoy de roomtour van Maxime haar peuterkamer.

Mocht je nog vragen hebben van dingetjes die je hebt zien staan in de kamer, maar die ik niet benoemd heb, aarzel dan niet en vraag ze me.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Special video: Roomtour Maxime

 1. Hoi Marjon,

  Wat een mooie kamer zeg!
  Ik vroeg me af waar je dat bankje/poefje gekocht hebt wat aan het voetenend staat?

  Groetjes Nathalie

 2. Hi Marjon!

  Super leuk zo’n roomtour! En wat een droomkamer!
  Tijdens de tour geef je aan een link te plaatsen naar je blog over het maken van het kroontje.
  Waar kan ik deze link vinden?

  Wat hangt er boven het bed? Zijn dat pompons of zijn het de angel’s face rokken? En welke kleuren?

  Liefs!

  • Ohh das waar ook! Ik zal de link er vanmiddag onder zetten. Je kunt het ook even zoeken op de site door in de zoekbalk verjaardag Maxime in te voeren. Boven het bed hangen inderdaad een angels face rok. Zijn we echt fan van! Dit is een peace kleur. Ik kocht h’m op http://www.childrensalon.com veel liefs!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!