Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

SMOOTHIES TO THE MAX: mijn 21 dagen smoothieplan


29 november 2017


<

Zoals jullie misschien al weten heb ik in de zomer de vacuümblender gekregen. Inmiddels zijn we er thuis allemaal dol op. Maxime en mijn schoonmoeder drinken iedere dag verse tomatensap, JP drinkt graag ’s middags wel eens een smoothie en ook mijn schoonvader ziet de meerwaarde sinds een aantal maanden in van de smoothies. Afgelopen maandag ben ik begonnen met het 21-dagen Smoothieplan dat je digitaal kunt downloaden bij Puur Figuur. Wat mij te wachten staat? Drie weken lang ontbijten met een heerlijke smoothie, en daar de gezonde vruchten van plukken! Gezond leven hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. Nu zul je misschien denken: “Maar Marjon, ik drink al smoothies, wat maakt deze zo verschillend dan?” Dat zal ik je in dit artikel uitleggen.

Groente bij het ontbijt

Stel je eens voor. Je wekker gaat en na een snelle douche begeef je je naar de keuken om je ontbijt klaar te maken. De kans is groot dat het een broodje jam, bakje yoghurt met muesli of wat fruit wordt. Maar.. waar zijn de groenten?

’s Ochtends hebben we zin in iets zoets. Vrijwel niemand ontbijt met een grote groene salade, terwijl je lichaam ’s ochtends juist behoefte heeft aan die voedingsstoffen.

Wat nou als je die salade met wat fruit in de blender zouden stoppen en er een lekker zoete smoothie van maken? Dan wordt groenten eten in de ochtend plotseling een optie, en nog lekker ook! Wat dacht je van een chocoladesmoothie met banaan? Je zou niet zeggen dat hier handenvol boerenkool en rode biet in zitten, en toch is het zo!

Wat is het Smoothieplan?

Het Smoothieplan van Puur Figuur is een voedingsplan van 21 dagen, waarbij je iedere dag een gezonde smoothie maakt en drinkt als ontbijt of tussendoortje. De smoothies zijn supergezond, maar ook lekker. Het Smoothieplan is ontwikkeld om je lijf gezonder te maken, waardoor je je energieker en fitter voelt, en over het algemeen lekkerder in je vel zit.

Voordat ik begon, heb ik stiekem al een beetje door het plan gebladerd en vond het gelijk indrukwekkend. Dat één smoothie in de ochtend je lijf zoveel goeds doet! Ik ben dan ook vol verwachting over de gezondheidsvoordelen die dit plan me gaan opleveren.

Supergezond ontbijt

De smoothies uit het Smoothieplan zitten tjokvol verse rauwe groenten, gezonde omega-3 vetten, vezels en eiwitten. Het mooiste is dat je hier geen gekke of dure ingrediënten voor nodig hebt. De boodschappenlijsten en dagen zijn op elkaar afgestemd om voedselverspilling tegen te gaan.

De smoothies bevatten enkel ‘normale’ onbewerkte producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Denk aan smoothies met spinazie, avocado, fruit, noten, lijnzaad en havermout. Met name de rauwe groenten spelen de hoofdrol in dit gezonde plan.

Rauwe groenten zijn de gezondste voedingsmiddelen die je op deze planeet kunt vinden. Ze zitten bomvol vitaminen, antioxidanten en vezels die je lichaam gezond en fit houden. Bijkomend voordeel voor de slanke lijn: groenten bevatten amper calorieën, maar houden je lang verzadigd. Met deze smoothies als ontbijt zal ik absoluut geen honger gaan lijden

Wat ik van het Smoothieplan verwacht:

  • Meer energie
  • Lekkerder in je vel
  • Een paar kilo’s kwijt

Waarom ik smoothieplan volg

De reden dat ik heb besloten het Smoothieplan te volgen, is omdat ik het fijn vind zeker te weten dat ik gezond en verantwoord zal eten (of eigenlijk drinken). Er zitten voedingscoaches achter het plan die met zorg dit plan in elkaar hebben gezet, en uitgebalanceerde smoothierecepten hebben gecreëerd. Zo weet je zeker dat je precies genoeg en niet te teveel van een product binnenkrijgt: niet teveel suiker, niet teveel vet en niet té veel rauwe groenten. Ook hoop ik er een paar kilo mee af te vallen en ook daarom is dit plan opgesteld. Ik ben zo benieuwd of het gaat lukken!

Pstttt…het smoothieplan moet je echt downloaden. Je koopt het 1 keer en dan heb je vooral tijd 21 lekkere, gezonde en makkelijke smoothierecepten in huis. Als je het nu* doet dan krijg je met de kortingscode: smoothieplantothemax maar liefste 35%(!) korting. Wil je het smoothieplan kopen klik dan hier.

Ga jij ‘m aanschaffen! Ik ben echt super blij dat ik dit plan gedownload heb!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

De kortingscode is gelding t/m 15 januari 2018.

 

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Puur Figuur.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
SMOOTHIES TO THE MAX: mijn 21 dagen smoothieplan

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!