Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Slaapkamer make-over van Maxime en Lilou


25 november 2019


slaapkamer meisjes make over mamatothemax v2
<

Eindelijk, de blog van de slaapkamer make-over van de meisjes! Ik kon niet wachten dit te delen. Sinds ik af en toe eens een fotootje plaats krijg ik zoveel vragen. Dat snap ik want het is ook zo ontzettend leuk geworden! Vandaag deel ik ook de before and after foto’s. Dus ben je benieuwd hoe anders het is geworden? Lees dan snel met me mee…

Lees ook:
Onze slaapkamer make-over to the max!

Nieuwe slaapkamers!

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het nog steeds een gek idee vind dat JP en ik in de oude kamer van Maxime slapen. Het is namelijk zo ontzettend mooi geworden: lees hier terug hoe onze eigen slaapkamer make-over is geworden! Het is namelijk van een meisjeskamer helemaal omgetoverd in een romantische en volwassen slaapkamer. Het plekje waar we niet alleen slapen, maar ons ook kunnen terug trekken om even te ontspannen.

before kinderkamer meisjes make over bohemian vintage mamatothemax

Daarentegen is onze oude slaapkamer nu verandert in een paleisje voor onze meisjes! Ik krijg vaak de vraag of het wel een goed idee is, de zusjes samen op één slaapkamer. Tot op de dag van vandaag hebben we nog geen spijt gehad van deze keuze. Ze hebben zo ontzettend veel aan elkaar en als je ziet hoe mooi dit geworden is, dan snap je ook wel waarom we hiervoor gekozen hebben!

De roomtour!

Op veler verzoek heb ook een roomtour gemaakt van de slaapkamer van de meisjes! Dan kan je naast de foto’s in deze blog ook even écht meegenieten van de fijne sfeer van misschien welk het mooiste kamertje van het hele huis! Het is wat dat betreft net een droomtour, hihi…

Thema

Ik merk hoe fijn ik het vind om te werken met een thema. Dat doe ik als volgt: ik ga op Pinterest zoeken naar mooie afbeeldingen, kies een kleur, bepaalde stoffen en de stijl die ik wil aanhouden. In dit geval wilde ik een echte meisjesslaapkamer, met verschillende tinten roze en mijn lievelingsstof op dit moment: velvet.

gordijnen veneta ervaring review mamatotehmax v2

Zo hebben wij onlangs nieuwe gordijnen gekregen van Veneta.com. Wow, wat zijn ze geweldig! In de blog via deze link licht ik alles nog even uitgebreid toe. Gordijnen vind ik de finishing touch van een slaapkamer. Wanneer je wakker wordt open je ze en als je slapen gaat, doe je ze dicht. Het geeft al met al een geheel aan een slaapkamer. Daarom vind ik het ook belangrijk dat ze écht passen bij alle meubels en muren. We kozen voor de overgordijnen een velvet stof en de kleur heet “Conclusion Poeder”. En kijk nou eens hoe dit staat? Is het niet onwijs gaaf?

Het bed en alles daar omheen

kinderkamer ikea bed mamatothemax

Wij kochten voor de meisjes een tweepersoonsbed omdat ze zo heerlijk tegen elkaar aan gaan liggen. We konden wel kiezen voor een stapelbed of twee keer een eenpersoons, maar dan zouden ze sowieso bij elkaar in bed kruipen! Zo lief hè! Ons oog viel gelijk op het LEIRVIK bed van hoe kan het ook anders, IKEA! Ik zag het al helemaal voor me dat dit mooie stalen bed perfect in de slaapkamer van de meisjes zou staan. En, heb ik gelijk of niet?

slaapkamer meisjes make over mamatothemax

Er staat een prachtige brocante make-up tafel die ik begin dit jaar in een plaatselijk brocant winkeltje in Maastricht tegenkwam en móest kopen. Ken je dat? Die hebberigheid als je iets ziet wat je écht wilt? Daarop staat natuurlijk de populaire en nieuwe Uil diffuser van Young Living. In het heerlijke leeshoekje van de slaapkamer hangt een rekje van Søstrene Grene met hun lievelingsboekjes. De lampionnetjes voorzien van lampjes hebben we bij de Action vandaan. Het bankje is versiert met mooie kussens en knuffels en tovert zich om tot een heerlijk leeshoekje. Lilou zit hier dan ook heel graag met haar favoriete boekje van VTech: Mijn eerste 100 woordjes.

kinderkamer uil diffuser mamatothemax

Every girl needs a little pink

Het dressoir of ladekastje is ook van IKEA. Je shopt hem via deze link. De knoppen van deze kast hebben we vervangen omdat dat net iets mooier paste bij het geheel. In deze ladekast ligt het speelgoed van de meisjes. Naast de kast zie je een prachtige antieke stoel die we nieuwe hebben laten stofferen. Wat is ie geweldig hè?

Naast de stoel staat een lamp van IKEA, de SOLLEFTEÅ staande lamp. Met een mooie zachte sfeervolle verlichting. Het krukje bij de make-up tafel is tevens van de Zweedse winkel. Het is een simpel keukenkrukje maar zó leuk nu hij gepimpt is in deze roze kleur.

Hoe vinden jullie de slaapkamer make-over van de meisjes? Ik ben zó blij! Het is nog mooier geworden dan ik in gedachten had. Je hebt wel een plaatje in je hoofd, maar de uitwerking is altijd maar afwachten. Soms zou ik wel gewoon bij ze in bed willen kruipen! Zo’n fijn plekje is het geworden! 

Veel liefs,

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Slaapkamer make-over van Maxime en Lilou

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!