Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het Sinterklaas inspiratielijstje van de meisjes


26 november 2020


<

Wij verheugen ons heel erg op Sinterklaas, ondanks dat regels zo aangescherpt zijn. Wij proberen er dan ook het beste van te maken en als gezin veel plezier te hebben. Maxime weet al heel goed wat ze wil hebben van Sinterklaas en Lilou vindt álles leuk. Het is niet altijd makkelijk om voor kinderen een verlanglijstje te maken maar ook dit jaar is het ons weer gelukt. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

Lees ook:
Zo vieren wij veilig en gezellig Sinterklaas

De Tobi Robot Smartwatch

Sinterklaascadeaus

Dagelijks bewegen vind ik heel erg belangrijk. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de kindjes. Nu ze zo jong zijn wil ik dat de meisjes leren dat bewegen plezier maken is. Dat het gezond en leuk is, zodat ze er een positieve koppeling van maken. Dit horloge zal bijdragen aan de dagelijkse beweging van jouw kindje. De Tobi Robot Smartwatch is het eerste robot horloge ter wereld die alle features samen heeft gevoegd tot een waanzinnig mooi product! Het horloge is ook nog eens super leerzaam door alle features. Bewegen wordt zo leuk, want het is net spelen.

Mijn Eerste 100 Woordjes VTech

eerste woordjes leren met vtech mamatothemax

Lilou haar woordenschat is echt vooruit gegaan sinds ze dagelijks in haar boekje leest! Het is super leerzaam, interessant en zit vol met leuke thema’s. Dit is met stipt op 1 favoriet van Lilou! Mijn Eerste 100 Woordjes van VTech stond ook op het verlanglijstje van Lilou’s tweede verjaardag en is en blijft een groot succes. Het is een interactief boekje waarin kinderen zowel Nederlandse als Engelse woordjes leren. Van kleuren tot voorwerpen en dieren, alles komt er in voor. Dus ook erg leuk voor Maxime, die nu al Engels leert! Super educatief en een vrolijk cadeau! Mocht je nog een leuk cadeautje zoeken voor peuters en kleuters dan is dit mijn favoriet.

Tomato! Megableu

Sinterklaascadeaus

Tomato! is een kaartspel voor de hele familie! Het is de bedoeling dat je je kaarten zo snel mogelijk kwijt bent, lekker uitdagend dus. Voor kinderen die al goed kunnen tellen is het een leuk spel, kan je nog niet tellen, dan is het moeilijk. De kaarten zijn genummerd van 1 tot 10 en er zijn in totaal 8 jokers. De bedoeling is dat je het doosje opent en de twee helften in het midden van de tafel legt. De gekozen deler verdeelt alle kaarten aan tafel en dan begint het spel. Je begint dan met 5 kaarten en het is dan de bedoeling zo snel mogelijk je kaarten kwijt te raken. Erg leuk!

Badjassen

Badjas.nl, H&M, C&A, moeders, dochters

Ik schreef erover in deze blog over de leukste badjassen voor moeders en dochters. Deze donkerblauwe kinderbadjas met witte hartjes hebben de meisjes en het staat ze zó lief! Ze zijn heerlijk zacht en zo fijn als ze ’s ochtends wakker worden dan hoeven ze niet meteen hun kleding aan te trekken. Nog even zacht wakker worden dus.

Feestwinkel 365

Sinterklaascadeaus

De meisjes zijn dol op verkleden, vooral Lilou. Die kleed zich wel 5 keer per dag om. Nou gaat Carnaval waarschijnlijk dit jaar niet door, toch wil ik wel even kijken naar een leuk kostuum! Ik kwam dit feeën pakje tegen voor de meisjes en vond het zo schattig! Ik zie het ze ook wel dragen tijdens de Kerstdagen als kleine elfjes. Een pakje voor in hun verkleedkist is sowieso leuk!

Feather The Owl diffuser voor kinderen

Feather the Owl Diffuser

Maak kennis met de leukste verstuiver tot nu toe: Feather the Owl! Maak de bedtijd van je kleintje nog leuker met deze schattige en veelzijdige uil; luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en geluid in een! Feather the Owl heeft 10 verschillende LED-lichtopties en 5 muziekjes. Hij is instelbaar in 3 verschillende standen. In de hoge modus loopt hij ongeveer 5-6 uur, laag ongeveer 8 uur en met interval 10 uur. In deze laatste modus gaat hij steeds 1 minuut aan en 1 minuut weer uit. Bij de keuze voor de Feather the Owl diffuser ontvang je een extra flesje Lavender van 5 ml.

VTech Globe wereldbol

Sinterklaascadeaus

Hoe gaaf is de Interactieve Globe van VTech? Het lijkt me ontzettend leerzaam voor Maxime. Zo zijn er 3 uitdagende spellen te spelen om meer over de wereld te ontdekken en je hebt 5 uur beeldmateriaal van de BBC. Er zijn ook 10 verschillende categorieën met onder anderen talen, vlaggen, valuta, dieren en nog veel meer! De interactieve wereldbol bevat 600 video’s, meer dan 200 vragen en meer dan 3.000 weetjes via audio- en videofragmenten. Ik ben heel erg benieuwd!

tiptoi® Starter Set Wereldatlas

Sinterklaascadeaus

Nog een interessante en leerzame wereld, namelijk de Wereldatlas. Leer alle landen, hoofdsteden, continenten en zeeën met het innovatieve en interactieve leersysteem. Ook leer je alles over dieren, culturen, mensen, landschappen en dieren. Er zijn meer dan 1500 levensechte geluiden en veel leuke spelletjes om kennis te maken met de wereld. De liedjes nodigen uit om mee te zingen en al met al is de wereldatlas een hele bijzondere beleving. Ik shopte hem bij Amazon!

Zit er wat leuks tussen voor jouw kindje(s)? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met bovenstaand speelgoed. Misschien heb je nog wel hele leuke tips die we aan dit lijstje kunnen toevoegen! Laat het weten in de reacties op social media!

Veel liefs,

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!