Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Op deze simpele manier behoud ik mijn figuur


29 september 2018


weight care boodschappen supermarkt 2
<

Mijn figuur behouden, dat is waar ik me nu op focus. Als ik terug kijk op onze trouwdag, dan weet ik nog precies waarom ik zo lekker in mijn vel zat. Ik voelde me goed en ik was heel blij met mijn figuur. Wat ik doe om dit zo te houden, deel ik vandaag met een super leuke video! Daarnaast mag ik ook 5x een heel leuk proefpakket weggeven. 

Lees ook:
Een kijkje in mijn eetdagboek

Weight Care Wednesday

Wat voor mij het beste werkt, is mijn agenda naast mijn eetschema leggen. Ik zorg dat ik op drukke momenten mijn maaltijden vervang door Weight Care producten. Hierdoor kom ik niet in de verleiding om snel iets ongezonds te kopen waarvan ik niet weet wat erin zit. Dankzij mijn Weight Care Wednesday heb ik iedere week een balansdag, waardoor ik ook af en toe van iets lekkers kan genieten.

Zoals je in de video ziet, ben ik heel blij met de balans die ik gedurende week heb gevonden, dankzij de verschillende Weight Care producten. Wat ik al vaker heb gezegd, maar toch nog eens wil benoemen, is dat de producten écht heel erg lekker zijn. Het is totaal geen straf om ze te eten en ik kijk er altijd naar uit. Zo kan ik bijvoorbeeld genieten van de overheerlijke Choco Crisp maaltijdreep zonder me schuldig te voelen, want ik krijg alle vitamines en mineralen binnen die ik nodig heb!

Winactie Weight Care proefpakket!

weightcare wednesday review mama to the max 3

En, ben je ook net zo enthousiast over de producten als ik? Of twijfel je nog? Let dan goed op! Ik mag namelijk 5 lieve volgers blij maken met een super gaaf Weight Care proefpakket. En dit proefpakket bestaat natuurlijk uit mijn favoriete producten! Wil jij ook kans maken? Zie hieronder wat je daarvoor moet doen.

 • Bekijk de bovenstaande video.
 • Laat in een reactie hieronder achter welk product je het liefst wilt proberen en waarom?
 • Meedoen kan t/m zondag 7 oktober 23:59.

De winactie is geweest! Ik mag vijf van jullie heel blij maken en dat zijn: Anneke, Carmelina, Kim, Rebecca & Eline. Gefeliciteerd! Jullie hebben een mail ontvangen.

Hoe zorg jij dat je je figuur behoudt? En welke producten van Weight Care gebruik jij daar het liefst voor?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Care.
300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

79 Reacties op “
Op deze simpele manier behoud ik mijn figuur

 1. Je hebt mij een poos geleden zo enthousiast gemaakt dat ik ook over ben gestapt op weight Care. De shakes vanille en banaan zijn echt mijn favoriet! De maaltijd repen waren wel even wennen maar ook die zijn erg lekker! De shake met havermout ben ik wel heel erg benieuwd naar!

 2. Dag lieve Marjon ,

  Graag zou ik 1 van deee pakketten winnen omdat ik gezien heb dat het bij jou zeer goed . Ik ben voor mijn eigen nog op zoek aangezien ik moet opassen met diëten ivm mijn pancreas. Dit dieet zou wel mogen omdat het wel nog energie heeft aan je lichaam en je een voldaan gevoel ervan . Ik wil het graag eens uit proberen en hoop dan ook op een pakketje te winnen .
  ❤️

 3. Hoi Marjon, ik doe graag mee. Het meest benieuwd ben ik naar de choco reep, klikt lekker!
  Als moeder van 2 met een leuke drukke baan schiet de lunch er wel eens bij in… Heel slecht, zeker het snaaien wat als resultaat volgt. Ik ben wel benieuwd of jou manier van maaltijd plannen voor mij kan werken doordat het snel en makkelijk lijkt.
  Gr. Karolien

 4. Ik ben zo enthousiast geworden van jou filmpje over weight care en zou het heel graag uit willen proberen . Ook ik ben mama en vaak te weinig tijd en dat te denken om dit soort maaltijd vervangers te willen proberen omdat ik echt heel graag weer op mijn gewicht wil komen van voor mijn zwangerschap . Graag wil ik dat goed en gezond doen . Graag zou ik in aanmerking komen voor deze super prijs . Na een hele moeilijke tijd die wij als gezin hebben gehad de afgelopen 2 jaar wil ik nu weer aan me zelf gaan werken

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!