Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Op deze simpele manier behoud ik mijn figuur


29 september 2018


weight care boodschappen supermarkt 2
<

Mijn figuur behouden, dat is waar ik me nu op focus. Als ik terug kijk op onze trouwdag, dan weet ik nog precies waarom ik zo lekker in mijn vel zat. Ik voelde me goed en ik was heel blij met mijn figuur. Wat ik doe om dit zo te houden, deel ik vandaag met een super leuke video! Daarnaast mag ik ook 5x een heel leuk proefpakket weggeven. 

Lees ook:
Een kijkje in mijn eetdagboek

Weight Care Wednesday

Wat voor mij het beste werkt, is mijn agenda naast mijn eetschema leggen. Ik zorg dat ik op drukke momenten mijn maaltijden vervang door Weight Care producten. Hierdoor kom ik niet in de verleiding om snel iets ongezonds te kopen waarvan ik niet weet wat erin zit. Dankzij mijn Weight Care Wednesday heb ik iedere week een balansdag, waardoor ik ook af en toe van iets lekkers kan genieten.

Zoals je in de video ziet, ben ik heel blij met de balans die ik gedurende week heb gevonden, dankzij de verschillende Weight Care producten. Wat ik al vaker heb gezegd, maar toch nog eens wil benoemen, is dat de producten écht heel erg lekker zijn. Het is totaal geen straf om ze te eten en ik kijk er altijd naar uit. Zo kan ik bijvoorbeeld genieten van de overheerlijke Choco Crisp maaltijdreep zonder me schuldig te voelen, want ik krijg alle vitamines en mineralen binnen die ik nodig heb!

Winactie Weight Care proefpakket!

weightcare wednesday review mama to the max 3

En, ben je ook net zo enthousiast over de producten als ik? Of twijfel je nog? Let dan goed op! Ik mag namelijk 5 lieve volgers blij maken met een super gaaf Weight Care proefpakket. En dit proefpakket bestaat natuurlijk uit mijn favoriete producten! Wil jij ook kans maken? Zie hieronder wat je daarvoor moet doen.

  • Bekijk de bovenstaande video.
  • Laat in een reactie hieronder achter welk product je het liefst wilt proberen en waarom?
  • Meedoen kan t/m zondag 7 oktober 23:59.

De winactie is geweest! Ik mag vijf van jullie heel blij maken en dat zijn: Anneke, Carmelina, Kim, Rebecca & Eline. Gefeliciteerd! Jullie hebben een mail ontvangen.

Hoe zorg jij dat je je figuur behoudt? En welke producten van Weight Care gebruik jij daar het liefst voor?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Care.
Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!