Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn sieraden verlanglijstje voor de feestdagen


9 november 2020


<

Het duurt misschien nog even, maar voor je het weet is het weer zover: de feestdagen! Ik ben alvast mijn verlanglijstje voor kerst aan het invullen en ik wil sowieso een mooi en persoonlijk sieraad. Wordt het een ketting, ring, oorbellen of een armband? Ik ben er nog niet helmaal over uit, maar dit is mijn top 5 so far!

Lees ook:
Waarom ik zo enthousiast ben over intermittent fasting

Asterope dots stacking ring

Isabel Bernard sieraden 14 karaat goud

Ik ben al een tijdje opzoek naar een ring die een beetje bij mijn trouwring past. Het staat namelijk zo leuk om ringen met elkaar te combineren! Zo kwam ik terecht bij deze gouden dames ring van Isabel Bernard. Kennen jullie dit prachtige tijdloze sieraden merk al? Een prachtig merk wat is ontstaan in de stad van de liefde; Parijs. De collecties van Isabel Bernard zijn gebaseerd op haar lievelingsplekjes door Parijs en hebben een mooie betaalbare prijs voor 14 karaats goud.

De Asterope dots stacking ring heeft een hele smalle en verfijnde look. Mijn trouwring is ook erg smal en heeft een mooi steentje. Juist een ander ontwerp zoals deze ‘dots’ zou het een speelser maar toch chique combinatie geven.

Bellville Lena oorknopjes

Isabel Bernard sieraden 14 karaat goud

Oorbellen mogen wat mij betreft wel in allerlei soorten en maten. Het ligt er gewoon net aan wat ik aan heb en hoe ik mij voel. Van bescheiden oorknopjes tot opvallende oorhangers. In dit geval kies ik toch voor een bescheiden knopje, maar met een mooie zoetwaterparel. Met een glimmende afwerking is het echt een beauty voor in je oren!

Rivioli Noëlle collier

Isabel Bernard sieraden 14 karaat goud

Wow, wow, wow! Deze gouden ketting is op en top elegantie en sprong er voor mij uit tussen de rest van de gouden kettingen van Isabel Bernard. Zó verfijnd steentje met een wat korter collier dat prachtig hangt om elke hals! De lengte van dit sierraad is is verstelbaar tussen de 40 en 45 centimeter. Als je houdt van een langer collier, dan kan je dat gemakkelijk zelf aanpassen met het karabijnslotje.

Belville Jade armband

Isabel Bernard sieraden 14 karaat goud

Ook dit armbandje getuigd van tijdloze elegantie. Een mooi gouden en glimmend sieraad voor om je pols. Wat ik zo mooi vind aan dit ontwerp is het staafje tussen het armbandje. Het is modern en toch ook weer netjes. Wist je trouwens al dat de collecties heel goed te combineren zijn? Als je het zelf niet weet, hoe je alleen op de collectie te klikken en er worden je gecombineerde sieraden aangeboden.

Le Marais Chéri ear cuff

Isabel Bernard sieraden 14 karaat goud

Ik weet eerlijk gezegd niet of ik dit zal dragen, maar ik zie het nu overal voorbij komen; de ear cuff. In feite is het een fake oorringetje dat je zo ongeveer halverwege je oor vastklemt. De grote is zo 6 mm en is net even iets anders dan een gewone oordeel. Maar, daarom zeker niet minder leuk en ik vind het eigenlijk wel wat hebben. Iets geks, speels en toch heel modern en subtiel.

En dames, zit er iets tussen wat jij zou dragen? Ben je überhaupt een zilver-, rosegoud- of goudkleurig persoon als het gaat om sieraden? Ik vind sieraden heel leuk en persoonlijk om cadeau te geven, maar ook zeker om te ontvangen. Misschien wel een leuk idee voor de kerstdagen of een aankomende verjaardag? Deel jullie ideetjes in de reacties!

Veel liefs,

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!