Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Shoplog van de H&M


22 oktober 2015


V

Vorige week bestelde ik een aantal super leuke items in de webwinkel van H&M. Ik bestelde daar een aantal artikelen voor de nieuwe peuterkamer van Maxime. Zo kocht ik twee kussenhoezen, een dekbedovertrek en hoeslaken, opbergdoosjes, gouden plakletters en nog veel meer;). Het leek me wel een leuk idee nadat het pakketje werd om het samen met jullie open te maken. Vandaar vandaag een shoplog online op youtube. Kijk je gezellig mee?

 

 

Wat vind jij van de bestelde items? Zou je zelf ook een product willen hebben?

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Shoplog van de H&M

  1. Heel leuk om te zien wat je gekocht hebt! De kamer van Maxime wordt vast heel mooi! Wij gaan binnenkort onze dametjes een kamer laten delen dus er moeten ook wat nieuwe spulletjes komen (vind ik 🙂 Ik wil nog even zeggen dat je stem op het filmpje wat galmend klinkt, misschien omdat je in een grotere ruimte zit. Kan ook aan mij liggen, maar ik moest het geluid best hard zetten. Verder helemaal leuk!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!