Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Schokkende feiten: wees als moeder voorbereid!


19 mei 2018


<

De zon schijnt alweer een flinke tijd in ons mooie land. En daar ben ik heel erg blij mee, want ik kan nog wel een mooi kleurtje voor de bruiloft gebruiken. Maar, lieve ouders, pas alsjeblieft op! De zon is ook heel erg gevaarlijk, dus smeer je altijd goed in. Ook je kids. Dat is niet altijd even makkelijk, maar ik deel vandaag een aantal tips. Lees snel verder, want ik ga jullie ook nog verrassen!

Lees ook: Voor alle mama’s: zó heb je ’s ochtends een stralende huid!

Wij Nederlanders smeren te weinig. Tijdens een picknick in het park, een wijntje op het terras of een barbecue in de achtertuin komt de zon vaak om de hoek kijken. Het liefst willen we een mooi bruin tintje oppikken door het zonnetje zonder ons te smeren met zonnecrème, maar we hebben niet altijd door hoe gevaarlijk dit is. Vorig jaar schreef ik nog een artikel over het belang van zonnebrand.

NIVEA SUN

Eén van de redenen waardoor ik zonder problemen zorg dat ik beschermd ben tegen de zon is de NIVEA SUN lijn die producten voor het lichaam én gezicht bevat. Ik ben al jaren fan van de NIVEA SUN producten. Ze plakken niet en smeren prettig uit. De lijn bestaat uit verschillende categorieën waardoor je je van top tot teen op ieder moment goed in kunt smeren.

NIVEA SUN Protect & Hydrate

Wist je dat de zon net zo aanwezig is op een terras in de schaduw als op het strand? Vaak denken mensen dat het wel meevalt of dat wanneer ze nog niet bruin zijn, ook geen zonnecrème nodig hebben. Dat is dus niet waar! Zonnecrème gebruik je om vele redenen en de belangrijkste is het verzorgen en beschermen van de huid tegen de zon. Hoewel zonnecrème je huid beschermt, kan het je kleding verpesten als je het niet zorgvuldig aanbrengt. De NIVEA Protect & Hydrate heeft een formule die de intensiteit van zonnecrème vlekken helpt de verminderen na het wassen! Op deze manier kun je dus onbezorgd genieten van het zonnetje.

NIVEA SUN UV Face

Speciaal voor het gezicht heeft NIVEA de SUN UV Face lijn. Het is zonbescherming en gezichtsverzorging in één. Maar liefst 62% van de consumenten blijkt dezelfde zonnecrème voor het lichaam als voor het gezicht te gebruiken. Omdat mensen vaak bang zijn voor een vet en plakkerig gezicht door het insmeren, willen veel mensen het gezicht liever achterwege laten.

Maar juist ook het gezicht is van groot belang om ook mee te nemen tijdens het insmeren! Wat ik zo fijn vind aan deze zonnebrand voor het gezicht? Het plakt totaal niet en het laat ook geen wittige waas achter. Dat was voor mij doorslaggevend. Mijn huid blijft gehydrateerd en lijkt daardoor ook niet vet.

Ook speciaal voor kinderen: NIVEA Sun Kids!

Je kids insmeren blijft altijd een uitdaging. Maar gelukkig wordt er met ons ouders meegedacht en heeft NIVEA nu naast de bekende smeer- en spuitflessen ook een handige meeneem roller. Die past gemakkelijk in je tas en kan overal mee naar toe. Het ziet eruit als een deodorant roller en is gemakkelijk aan te brengen.

Om het insmeren leuker te maken, heeft NIVEA speciaal voor kinderen een insmeerlied gemaakt! Het heet “Elke Mooie Dag” en laat kinderen het belang van insmeren op een vrolijke en leerzame manier zien. Ik kan je zeggen, dit leuke liedje blijft heerlijk in je hoofd zitten!

Bij Maxime in de klas hebben ze het insmeerlied met zijn allen ingestudeerd. Ik mocht in de klas komen kijken hoe ze dat gedaan hadden. En een geluk voor jullie: ik heb het gevlogd! Kijk hieronder gezellig mee. Je ziet meteen dat het insmeren een stuk leuker wordt! En blijf verder lezen, want ook voor jullie heb ik iets leuks in petto met het insmeerlied.

Opgelet: Zonkracht Alert!

Je zag het misschien al wel in het filmpje voorbij komen. Om ouders te herinneren om hun kinderen goed in te smeren op zonnige dagen, kun je nu zelfs een WhatsApp-berichtje van NIVEA ontvangen op dagen met een zonkracht UV-index van 5 of hoger. Je kan je gemakkelijk aanmelden door het nummer 06-57622911 toe te voegen aan je contacten. Je moet dan een WhatsApp-berichtje sturen met “NIVEA AAN”. Zo weet je precies wanneer het tijd is om te smeren!

Insmeertips:

  • WhatsApp Alert instellen voor het snelste en betrouwbaarste advies.
  • Het NIVEA insmeerlied aan kinderen laten zien en leren!
  • Veel en vaak smeren! Ook al ben je al bruin of niet. Altijd insmeren.
  • Gebruik bij kinderen ook nog petjes of leuke zonnehoedjes, zonnebrillen en UV-beschermde (bad-)kleding.
  • Vaak de schaduw opzoeken of een parasol opzetten, pas op: ook hier schijnt de zon dus insmeren is belangrijk!
  • Gebruik een hoge factor voor kinderen, 50 dus.

Winactie!

Wil jij kans maken op leuke zonbeschermingsproducten van NIVEA? Lees dan gauw hoe je mee kan doen!

  • Volg MAMA to the max en NIVEA op Instagram.
  • Plaats een vrolijk filmpje in je Instagram Stories waarin je kindje(s) het insmeerlied van NIVEA zingt.
  • Belangrijk: vergeet niet @niveanederland en @mamatothemax_nl te taggen in je Instastory!
  • Om je deelname definitief te maken: tag op de Instagram van @mamatothemax_nl onder de foto waarop Maxime het insmeerlied danst twee mama’s die ook van deze actie op de hoogte moeten zijn!

Ben jij al bekend met de NIVEA SUN producten? Naar welke zal jouw voorkeur uitgaan?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!