Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Schoencadeau tips onder de 10 euro!


19 november 2015


I

Ik ben er maar druk mee…leuke cadeautjes uithalen voor een prikkie die geschikt zijn als schoencadeautje van Sint en Piet. Uit principe vind ik dat deze cadeautjes helemaal niet duur moeten zijn. Het gaat immers om de verrassing dat Sinterklaas en de Pieten in huis zijn geweest en niet zo zeer om de grote (qua prijs en omvang) van het cadeau. Mijn 6 leukste schoencadeautjes deel ik vandaag hier op de blog. Deze cadeautjes zijn voor peuters.

 

Playlab electro wonderpen wilde dieren

De electro wonderpen wilde dieren is een leuk, interactief spel met 18 pagina’s vol vragen en opdrachten. Op de ene pagina staat een grote afbeelding waarin je kind samen met de pen spelenderwijs van alles kan ontdekken. Op de andere pagina staan spelletjes met veel plaatjes waarmee je kind namen leert kennen, verbanden leert leggen, goed leert kijken en onthouden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

WonderpenDit product is onder andere hier verkrijgbaar en kost 7,92 euro.

 

Ickle Baby Bot

Zijn je kinderen moe maar nog niet aan slapen toe? Stop ze dan even in bad met dit schattige popje. Ze hebben dan nog even speelplezier en door de heerlijke lavendelgeur en sandelhoutolie komen ze tot rust en vertrekken ze snel naar dromenland.

Bad popjeDit product is hier verkrijgbaar en kost 3,25 euro.

 

Lunchset voor prinsessen

Speciaal voor prinsessen: een lunchset. De set bestaat uit een broodtrommel en drinkfles met prinsessen design. De lunchset is gemaakt van kunststof en metaal. De drinkfles is voorzien van een handige afsluitdop. De broodtrommel kan afgesloten worden met behulp van het elastiek. De lunchset is ook verkrijgbaar voor piraten!

LunchsetDe prinsessen lunchset is hier te koop voor 6,99 euro.

 

Jip en Janneke: Sinterklaas komt!

Het Jip en Janneke: Sinterklaas komt boek. Jip en Janneke kunnen niet langer wachten… Veel te vroeg zetten ze hun schoen en maken ze ruzie over welk liedje ze zullen zingen. Maar dan komt Sinterklaas eindelijk écht bij ze op bezoek en worden Jip en Janneke beloond met de allermooiste cadeaus.

Jip en Janneke boek

Dit leuke Jip en Janneke sinterklaasboek is onder andere hier verkrijgbaar voor 8,95 euro.

 

Waterkoker

Jouw zoon of dochtertje kan in deze kleurrijke waterkoker zelf water koken voor soep, thee of koffie. De waterkoker is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Waterkoker

Deze kleurrijke waterkoker is hier verkrijgbaar voor 8,99 euro.

 

Douchegel van Frozen

Is jouw dochtertje helemaal weg van Frozen en wil ze ook zo lekker ruiken als de Frozen prinses? Dan is de Disney Frozen douchegel met glitter het ideale schoencadeautje.

Frozen douchegel

Deze Frozen douchegel is hier verkrijgbaar voor 2,99 euro (250ml).

 

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Schoencadeau tips onder de 10 euro!

  1. Leuke items al vrees ik dat ik het schoentje zetten ga afschaffen. Minieme deze nacht 3x uit z’n bed met de intentie om naar z’n schoentje te gaan kijken 🙁

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!