Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

Schilderij DIY, maak je eigen kunst


31 oktober 2017


<

Een tijdje geleden heb ik besloten om onze slaapkamer een iets vrouwelijker tintje te geven. Mijn inspiratiebron was een vintage deken dat ik ooit eens online kocht. Het deken heeft roze, gele en groene tinten. Ik wilde de slaapkamer graag wat kleur geven en koos ervoor om een muur roze te verven.

Het is dan wel heel licht roze maar het is roze. Verder kocht ik wat leuke roze kussens en maakte ik een vogeltjes lamp. Ik zocht nog iets voor op de muur maar kon zo snel niets vinden. Dus maakte ik mijn eigen kunst.

‘Het schilderij is eenvoudig om te maken, iedereen kan het.’

Het fijne van zelf je kunst maken is dat je het kunt aanpassen aan de kleuren van de kamer en het helemaal naar je zin kunt maken. Zo heb ik een schilderij gemaakt van vilt maar voor deze DIY heb ik een schilderij gemaakt met de muurverf die ik gebruikte in de slaapkamer en een leuke tekst met houten letters.

Het schilderij is heel eenvoudig te maken en ook leuk voor in andere kamers met een andere tekst. De DIY versie maakte ik in de kleuren van Mama to the Max: zachtroze met gouden letters.

Schilderij benodigdheden:

  • roze verf tester (stylish pink van Flexa)
  • gouden verf
  • blanco canvas
  • houten letters
  • lijmpistool

Verf het canvas in de mooie licht roze kleur. Laat het canvas drogen. Verzamel de letters voor de tekst en verf deze met de gouden verf. Laat vervolgens drogen. Als alles droog is leg je de tekst uit op het canvas en lijm je deze vast.

Nu is je schilderij klaar. Deze DIY is ook erg leuk om samen met de kinderen te doen. Ik ga nog een grotere versie maken met mijn favoriete tekst. Welke tekst zouden jullie erop zetten?

Ben je zelf aan de slag gegaan? Laat je schilderij zien met #diyxmttm

XO TEAM MTTM

Bewaren

Helen

Helen Fransen, getrouwd met Pascal en trotse moeder van Guy. Eigenaar van twee webshops (bijderwets en houtenpunaises). We wonen in de Randstad waar we regelmatig uitstapjes maken naar Den Haag, Rotterdam en Delft. Ik heb al een blog voor mijn webshop bijderwets. Daar kan ik alleen niet al mijn persoonlijke verhalen op delen. Mijn blogs voor mama to the max zullen dan ook een persoonlijker tintje krijgen. Mijn ervaringen als moeder en alles wat daar bij komt kijken zal ik hier met jullie delen. Maar ook tips voor uitstapjes met de kids en af en toe een leuke DIY.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!