Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Roadtrip in de Provence


25 januari 2019


Sunny cars, Provence, roadtrip
<

Het voelt nog als de dag van gisteren, onze bruiloft. Ik geniet nog elke dag na van deze fijne dag dankzij de prachtige foto’s. Om de perfecte locaties te vinden voor onze trouwfoto’s, hebben Dees en ik een super fijne roadtrip gemaakt. Vandaag vertel ik je waarom zo’n roadtrip echt een must is!

Lees ook:
5x waarom je een auto moet huren op vakantie

De perfecte fotolocatie

Je vliegt heel gemakkelijk van Maastricht naar Nîmes in Zuid-Frankrijk. Vanuit daar is het écht nodig om een huurauto te regelen. In Limburg vinden we wel eens een heuveltje, maar de rest van Nederland is plat en niet te vergelijken met de wegen in de Provence. Daarom hebben wij er bewust gekozen een auto te huren om lekker te kunnen touren en de Provence uitgebreid te onderzoeken. Alles in je eigen tijd en op je eigen gemak.

Daarom koos ik er ook bewust voor om met een huurauto op pad te gaan. De Provence is zo gigantisch mooi. Om de haverklap wordt je verliefd op de bloemenvelden, olijfbomen en de idyllische huisjes. Het was een heel fijn idee dat we zelf letterlijk en figuurlijk de wegen konden inslaan en zo écht te kunnen genieten van de omgeving en de roadtrip.

weekly snaps 24 2018 wekelijks dagboek lente eerste stapjes maastricht mama mamablog reizen zusjes meisjesmama uzes zuid-frankrijk provence trouwen in het buitenland bevalling geboren tante geworden kraamcadeau kraammand moeder baby vaderdag MAMA to the max

Zo vond ik Toplocaties voor onze bruiloft

Helaas is het openbaar vervoer in de Provence niet zoals wij het hier in Nederland kennen. Bovendien kun je met de bus of trein niet even stoppen op de plekken die je ziet. Gelukkig hadden we alles heel goed via Sunny Cars geregeld. Ik weet nog dat we op den duur een landweggetje zagen en eigenlijk zonder na te denken inreed. Dat bleek de beste zet ooit te zijn.

Als je gaat trouwen in de Provence wil je ook typische Provence foto’s. Dus met een verse baguette onder onze armen en heerlijke Franse kaasjes lunchten we ergens tussen de cipressen. Na een tijdje touren, reden we op een prachtig landhuis af. In Frankrijk heet zo’n landhuis een ‘Mas’ en dat zie je dan ook vaak op huizen staan. We stapten uit en ik kreeg gelijk een heel warm en verliefd gevoel. Ik wist gelijk: hier gaan we de trouwfoto’s maken!

roadtrip provence huurauto sunnycars mamatothemax

Heb jij wel eens een auto gehuurd in het buitenland? Of twijfel je? Ik zeg doen! Geniet van de vrijheid, mogelijkheden en het goed benutten van de tijd. 

Veel liefs,

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Sunny Cars.
Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Roadtrip in de Provence

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!