Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW BED BIJ RUWETTE | WEEKVLOG #5


23 mei 2019


mamatothemax dag weekvlog mamatothemax
<

Oooooh wat een heerlijk twee weken hebben we achter de rug. Ik werd enorm verrast op moederdag door de meisjes. Wat kan ik daar toch van genieten. Ook verraste ik zelf Jean-Philippe op zijn verjaardag met wel een heel persoonlijk en uniek cadeau: namelijk een collage van IXXI. Samen gingen we deze week ook opzoek naar een nieuw bed. We gingen naar de beddenspeciaalzaak Ruwette in Maastricht en kregen uitstekend advies over het beste bed. Wat voor een zou het zijn geworden? De kers op de taart deze week was toch wel de MAMA to the max dag. Al maanden was ik bezig met de voorbereidingen om mijn meest trouwe volgers in het zonnetje te zetten. Wat was een gezellig en bijzonder! Kijk je mee wat ik allemaal voor ze in petto had?

Lees ook:
WEEKVLOG #4: WEEKENDJE WEG NAAR CENTER PARCS

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #4: Weekendje weg naar Center Parcs

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
OP ZOEK NAAR EEN NIEUW BED BIJ RUWETTE | WEEKVLOG #5

  1. Superleuke vlog! Nogmaals bedankt voor de fijne dag!! Zo van genoten! Blij iedereen te ontmoeten! Workshops waren heel leuk en interessant! Wens je veel succes met je nieuw project. Je bent top!
    Liefs Kim x

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!