Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

RELAX MAMA! Gezinsagenda 2017


17 oktober 2016


D

Dit jaar mocht ik weer voor de tweede keer naar het jaarlijkse bloggersuitje van MamatotheMax waar we werden bijgepraat door Marjon over alle ins and outs. Na een bomvolle leuke dag vol info en verwennerij, kreeg ik de “relax-mama-agenda” mee om een review over te schrijven. Het formaat viel me direct op. Ik had me al een beetje georiënteerd en ik had me voorgenomen om dit jaar voor een kleiner formaat agenda te gaan. De relax-mama agenda is met zijn 25 cm x 20 cm geen zakmodelletje, maar hij kan het heel goed hebben.

relax-mama-gezinsagenda-review

’s Avonds laat thuis, plof ik op de bank met de gezinsagenda en ik zie meteen waarom deze agenda niet kleiner zou kunnen. De zaterdag en zondag doen volwaardig mee in de planning en ik heb daar net zoveel schrijfruimte als de andere dagen in de week! Heel fijn, aangezien dat met regelmaat de drukste dagen van de week zijn.

Familieplanner

De bladzijdes zijn ingericht als een familieplanner; opengeslagen zie je alle dagen van de week verdeeld in kolommen over 2 pagina’s. Die 7 kolommen zijn weer onderverdeeld in vijf vakken. Voor elk gezinslid een vak. Om het nog gemakkelijker te maken; aan de binnenkant van de kaft staat een kolom gedrukt waarin je de namen kunt schrijven of stickers met gezichten kunt plakken, zodat je in één opslag ziet welk gezinslid bij welk vak hoort.

Stickers plakken

Dat is meteen pluspunt 2; de bijgevoegde stickertjes! Voor elk type papa of mama is er wel een sticker, blond bruin of zwart, blank of getint, geschoren of ongeschoren. Je kunt duidelijk zien dat er veel moeite in is gestoken, er is (bijna) met elke look rekening gehouden. Helaas hebben alle papa’s haar op hun hoofd, dus geen papa look-a-like voor ons. Dat zijn niet de enige bijgeleverde stickertjes; tandarts, borrel, feestje en andere belangrijke afspraken zijn ook al voorgedrukt met een leuk plaatje op een sticker (zelfs pyjama-dag, overal is aan gedacht!). Allemaal natuurlijk in de herkenbare Relax-Mama stijl.

Nieuwtjes

Naast die 7 dagen is er nog een kolom toegevoegd waar relax-mama ons elke week iets nieuws te lezen geeft; af en toe al een volledig ingevuld weekmenu, een goede tip, een top 5 of een weetje met een flinke dosis humor. Daarbij is nog voldoende plek om je eigen kriebelkratsjes op kwijt te kunnen. Tussen de weken door vind je nog een vermakelijke BINGO of een recept. Wat mij betreft hadden er nog wel meer recepten of nuttige artikelen in gemogen zoals het interview met familiecoach Miriam van Kreij.

Frutsels en papiertjes

Waar ik ook meteen blij van werd, waren de plastic insteekhoezen aan het einde van de agenda. Perfect om verdwaalde, hele belangrijke blaadjes in te steken. En de handige jaarplanner 2018 inclusief elk te bedenken feestdag van de meest voorkomende religies binnen Nederland.

img_4076

Ondanks dat ik absoluut geen Relax-mama ben, is deze agenda absoluut een blijvertje. Op het formaat na heeft hij alles wat ik graag terug zie in een agenda. Zeker een aanrader!

schermafdruk-2016-10-17-13-20-41

Wil je ook de review van “RELAX MAMA! In de keuken lezen”, klik dan hier!


WIN WIN WIN

Ben je enthousiast na het lezen van deze review? Wij mogen 2 RELAX MAMA! Gezinsagenda’a weggeven onder onze nieuwsbrief ontvangers.

Sta jij nog niet op de lijst? Meld je dan nu aan, je maakt niet alleen kans op de handige gezinsplanner, ook houden we je maandelijks op de hoogte met alle Mama to the max nieuwstjes, previews en meer…

NIEUWSBRIEF-01

 

Verder horen we graag in de reacties hieronder, waarom jij graag deze gave gezinsplanner zou willen winnen.

 

Toi toi toi!!

Vrijdag  21 oktober a.s. kiezen wij de winnaars. 

Mandy

In het kort; Mandy, 35 jaar, 15 jaar samen met Bart en moeder van drie; meisje Tess van zes en een setje jongens, Mats & Raf van vier jaar oud. Met dit gezelschap woon ik in het zonnige zuiden des Lands bovenop een berg. Tijdens mijn laatste zwangerschap maakte ik noodgedwongen een carrière-switch van parttime apothekersassistente naar fulltime thuisblijfmoeder. In mijn vrije tijd kruip ik graag achter de naaimachine om mijn creativiteit los te laten. Behalve chaotisch ben ik o.a. huishoudmanager, chauffeur, kinder-haarstyliste en anti-sport.

37 Reacties op “
RELAX MAMA! Gezinsagenda 2017

 1. Heel mooi design, heel erg praktisch, wat wil je nog meer? Lijkt me ook heel handig om alles in bij te houden wat later bij de foto’s in het fotoalbum moet komen!

 2. Super agenda voor ons jonge gezin dat net is uitgebreid met een derde zoon. Nu ik deze week weer ben begonnen met werken, besef ik mij nog meer hoe fijn het is om alles overzichtelijk in een planner te hebben om de balans in het gezin te behouden. Het blijft iedere week toch weer een uitdaging om als enige vrouw in een mannengezin het overzicht te bewaren. Met zo’n handige agenda blijf ik in ieder geval ook relaxed;-).

 3. Super graag!

  Hou wel van wat structuur in mijn leven en met alle activiteiten werk enz. Is een gezinsagenda super handig!!

 4. Yeah! Net ingeschreven voor de nieuwsbrief. In 2017 verwachten wij ons eerste kindje. De agenda zou perfect zijn voor ons om een beetje structuur te krijgen in ons nu nog ongestructureerde leventje. ?

 5. Wat een leuke agenda ! Super handig voor de diensten vab pala en mama er in te schrijven! En de leuke dates die wij met ons drie hebben ? Misschien wordt het plannen dan wat makkelijker 😉

 6. Nog op zoek naar een handige niet al te grote agenda.
  Na het lezen van test resultaten van Mandy.
  Denk ik dat deze agenda super voor mij zal zijn.
  En ook al zet ik ook alles in onze digitale agenda,
  Ik heb ook nog steeds een papieren agenda!

 7. Ik zou graag mee willen doen. Ideaal voor een gezin van 4. Structuur in chaos. En daar kan deze agenda echt in helpen. Ben benieuwd.

 8. Wat een super leuke agenda. Daar wordt ik nou ook blij van!
  Met mijn geheugen als een zeef heb ik er echt een nodig.
  Lekker plannen met alle stickers(vooral pyamadag!), tips, insteekhoezen, recepten, enz Yes! Deze agenda wil ik hebben.

 9. Ik ben zaterdag de 22ste uitgerekend van mn derde kindje. In november ga ik verhuizen van amsterdam naar almere. De kids gaan naar een nieuwe school. En alle sportverenigingen worden ook verandert. Dus kan ik wel een relax mama agenda gebruiken opdat ik ook een relaxde mama wordt met al deze spannende gebeurtenissen. Een hoop geregel en geplan met de juiste agenda komt het helemaal goed.

 10. Oh hier ben ik naar op zoek! Nu doen we alles apart op onze eigen telefoon maar dat lukt niet lang meer mi iedereen het drukker krijgt. Deze lijkt me perfect! Ook straks voor onze zoon.

 11. Wauw, wat een handige agenda. IK ben een enorme chaoot en sinds ik moeder ben nog vergeetachtiger! Deze agenda lijkt mij dan ook ideaal

 12. Oh al een hele tijd op zoek naar een handige maar ook leuke agenda!
  Na het lezen van jullie geweldige boekje kan dese agenda niet alleen handig en leuk zijn maar ook dikwijls een lach op je gezicht toveren door xe leuke humoristische teksten en herkenbare situaties!
  Ik.zou het dus heeeeeeel graag willen winnen

 13. Handig en overzichtelijk! Leuk met stickers 🙂 In ons gezin kunnen we niet zonder familyplanner.

 14. Wat een toffe agenda! Die zou zeker hier van pas komen! Bij deze doe ik heeeeeel graag mee. Ik ga mij meteen opgeven voor de nieuwsbrief, ik ben ook erg benieuwd naar je toekomstige berichten. 🙂

 15. WoW, ons derde wondertje is op komst! Vanaf januari dus een nog drukker, gezelliger maar ook chaotischer huishouden! Volgens mij als ik het zo lees is dit de ideale oplossing erbij om het allemaa een stuk georganiseerder te laten verlopen ?

 16. Deze agenda zou echt een uitkomst zijn. Met 3 kinderen, een drukke planning en veel afspraken is goed plannen echt een must. Aangezien onze jongste nu 1 jaar is kan ik het niet meer afschuiven op mijn zwangersschapshormonen als ik (weer) eens een afspraak vergeet. Helemaal nu ik in september met een nieuwe opleiding naast mijn werk ben begonnen. Ik wil graag alle ballen in de lucht houden en alles overzichtelijk houden. Dus waag ik graag een kans om deze ideale gezinsagenda te winnen.

 17. Lijkt me heel erg handig, sinds dit schooljaar veel extra afspraken en dingen waaraan ik moet denken, dus ik denk dat het toch wel erg handig zou zijn om zo’n agenda bij te gaan houden. En dat er geen stickers van kale papa’s bij zitten (waarvan er ook hier eentje in huis woont) dat nemen we graag voor lief!

 18. Afgelopen weekend nog een paar agenda’s in mijn handen gehad, zou toch wel erg handig zijn want sinds dit schooljaar hebben we toch wel erg veel extra afspraken en dingen waar we aan moeten denken dus die agenda is geen overbodige luxe. Nog geen gekocht, dus deze is van harte welkom. Dat er geen stickers van kale papa’s bij zitten waarvan er hier in huis eentje woont, nemen we graag voor lief. Misschien als ik weet dat alles goed in de agenda staat, dat ik vanzelf iets meer relaxt wordt! Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 19. als tweelingmoeder doe ik graag mee. Het is tevens een leuk cadeau voor mijn verjaardag op 19 oktober 😀 Ik heb hier het volgende voor gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  De nieuwsbrief heb ik me voor ingeschreven, ik wacht nog op de bevestiging 🙂

  groetjes Linda

 20. Hoi, ik zet hem op mijn verlanglijstje voor 4/11. Wat handig. Ik ben v d papieren agenda. En hip en handig lijkt me super leuk. Ik doe graag mee. Groet Helma

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!