Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

RELAX MAMA! Gezinsagenda 2017


17 oktober 2016


D

Dit jaar mocht ik weer voor de tweede keer naar het jaarlijkse bloggersuitje van MamatotheMax waar we werden bijgepraat door Marjon over alle ins and outs. Na een bomvolle leuke dag vol info en verwennerij, kreeg ik de “relax-mama-agenda” mee om een review over te schrijven. Het formaat viel me direct op. Ik had me al een beetje georiënteerd en ik had me voorgenomen om dit jaar voor een kleiner formaat agenda te gaan. De relax-mama agenda is met zijn 25 cm x 20 cm geen zakmodelletje, maar hij kan het heel goed hebben.

relax-mama-gezinsagenda-review

’s Avonds laat thuis, plof ik op de bank met de gezinsagenda en ik zie meteen waarom deze agenda niet kleiner zou kunnen. De zaterdag en zondag doen volwaardig mee in de planning en ik heb daar net zoveel schrijfruimte als de andere dagen in de week! Heel fijn, aangezien dat met regelmaat de drukste dagen van de week zijn.

Familieplanner

De bladzijdes zijn ingericht als een familieplanner; opengeslagen zie je alle dagen van de week verdeeld in kolommen over 2 pagina’s. Die 7 kolommen zijn weer onderverdeeld in vijf vakken. Voor elk gezinslid een vak. Om het nog gemakkelijker te maken; aan de binnenkant van de kaft staat een kolom gedrukt waarin je de namen kunt schrijven of stickers met gezichten kunt plakken, zodat je in één opslag ziet welk gezinslid bij welk vak hoort.

Stickers plakken

Dat is meteen pluspunt 2; de bijgevoegde stickertjes! Voor elk type papa of mama is er wel een sticker, blond bruin of zwart, blank of getint, geschoren of ongeschoren. Je kunt duidelijk zien dat er veel moeite in is gestoken, er is (bijna) met elke look rekening gehouden. Helaas hebben alle papa’s haar op hun hoofd, dus geen papa look-a-like voor ons. Dat zijn niet de enige bijgeleverde stickertjes; tandarts, borrel, feestje en andere belangrijke afspraken zijn ook al voorgedrukt met een leuk plaatje op een sticker (zelfs pyjama-dag, overal is aan gedacht!). Allemaal natuurlijk in de herkenbare Relax-Mama stijl.

Nieuwtjes

Naast die 7 dagen is er nog een kolom toegevoegd waar relax-mama ons elke week iets nieuws te lezen geeft; af en toe al een volledig ingevuld weekmenu, een goede tip, een top 5 of een weetje met een flinke dosis humor. Daarbij is nog voldoende plek om je eigen kriebelkratsjes op kwijt te kunnen. Tussen de weken door vind je nog een vermakelijke BINGO of een recept. Wat mij betreft hadden er nog wel meer recepten of nuttige artikelen in gemogen zoals het interview met familiecoach Miriam van Kreij.

Frutsels en papiertjes

Waar ik ook meteen blij van werd, waren de plastic insteekhoezen aan het einde van de agenda. Perfect om verdwaalde, hele belangrijke blaadjes in te steken. En de handige jaarplanner 2018 inclusief elk te bedenken feestdag van de meest voorkomende religies binnen Nederland.

img_4076

Ondanks dat ik absoluut geen Relax-mama ben, is deze agenda absoluut een blijvertje. Op het formaat na heeft hij alles wat ik graag terug zie in een agenda. Zeker een aanrader!

schermafdruk-2016-10-17-13-20-41

Wil je ook de review van “RELAX MAMA! In de keuken lezen”, klik dan hier!


WIN WIN WIN

Ben je enthousiast na het lezen van deze review? Wij mogen 2 RELAX MAMA! Gezinsagenda’a weggeven onder onze nieuwsbrief ontvangers.

Sta jij nog niet op de lijst? Meld je dan nu aan, je maakt niet alleen kans op de handige gezinsplanner, ook houden we je maandelijks op de hoogte met alle Mama to the max nieuwstjes, previews en meer…

NIEUWSBRIEF-01

 

Verder horen we graag in de reacties hieronder, waarom jij graag deze gave gezinsplanner zou willen winnen.

 

Toi toi toi!!

Vrijdag  21 oktober a.s. kiezen wij de winnaars. 

Mandy

In het kort; Mandy, 35 jaar, 15 jaar samen met Bart en moeder van drie; meisje Tess van zes en een setje jongens, Mats & Raf van vier jaar oud. Met dit gezelschap woon ik in het zonnige zuiden des Lands bovenop een berg. Tijdens mijn laatste zwangerschap maakte ik noodgedwongen een carrière-switch van parttime apothekersassistente naar fulltime thuisblijfmoeder. In mijn vrije tijd kruip ik graag achter de naaimachine om mijn creativiteit los te laten. Behalve chaotisch ben ik o.a. huishoudmanager, chauffeur, kinder-haarstyliste en anti-sport.

37 Reacties op “
RELAX MAMA! Gezinsagenda 2017

 1. Heel erg handig! Ik gebruik nu een soortgelijke planner, maar sinds ik n paar boeken heb aangeschaft en relax mama in de keuken, ben ik fan.
  Dus wie weet….win ik m wel.
  Zou heel fijn zijn.

 2. Twee kinderen en nog steeds na 7 maanden na de bevalling last van een soort van zwangerschapsdementie. Door ons drukke gezinsleven komt deze agenda zeker van pas.

 3. Met twee kinderen is het hier soms nog wel een chaotisch. Misschien dat zo’n relaxedte gezinsagenda wel voor wat orde zorgt ? Hij ziet er in elk geval erg leuk uit en ik hou wel van grote agenda’s.

 4. Ja!! Deze agenda zou ik graag winnen voor bij ons thuis. Lekker alle afspraken geordend bij elkaar zodat je in 1 oogopslag kan zien wie wat die dag heeft. Ik vind het ook erg leuk om een agenda te kunnen personaliseren, dus juist deze agenda zal hier veelvuldig gebruikt worden! Begin volgend jaar zullen wij ons tweede kindje krijgen en dan is het wel zo fijn om alle afspraken in goede banen te leiden.

 5. Ook ik doe graag mee voor deze handige agenda. Zelf werk ik 5 dagen in de week met een wisselend rooster. Dat samen met twee kinderen en een sociaal leven vergt vaak planning.

 6. Wat een super fijne/mooie agenda! (en een leuke review). Op 5 mei j.l. ben ik bevallen van ons zoontje en (zoals vermoedelijk binnen elk nieuwbakken gezin) sinds ik weer aan het werk ben is het even zoeken naar de juiste balans en dagindeling..
  De relax mama agenda kan dit inzichtelijker én overzichtelijker maken 🙂

  Ik ga verder met het lezen van de andere blogs (heerlijk!), want ben hier nog niet zo lang.. 🙂 Xx

 7. Hee te gek en wat handig!
  In een gezellig druk gezinsleven met een leuke maar ook drukke baan is het belangrijk om als mama en spil van het gezin alles zo goed mogelijk te plannen en daar hoort ieder jaar weer een unieke en mooie agenda bij!

 8. Wat gaaf, nadat ik heel het internet ben afgestruind om hem te bestellen alvast kwam ik erachter dat hij nog helemaal niet uit is. Dus toch maar meedoen met de winactie !

  Met een gezin met 2 jonge kindjes en een horecazaak is het vaak plannen wie wat en wanneer. Daarbij gaat Lizzy (4) volgende week naar school en zwemles en als het aan haar ligt ook op paardrijden. Lekker plannen en vooral ook ME-TIME inplannen!

 9. Zo’n agenda zou een uitkomst zijn! Ik ben op 10 oktober voor het eerst mama geworden van een prachtige dochter Fenna! Super leuk, druk, wennen, genieten maar zeker ook plannen! Vooral nu papa weer bijna moet werken. Een agenda is een uitkomst zodat mama niet alles in haar hoofd heeft zitten. Daar word ik zo onrustig van, ik schrijf graag alles op

 10. Lijkt me een super agenda. Alles goed in te plannen en te registreren. Als aanstaande mama merk ik nu al hoe belangrijk mijn agenda is. En dat gaat alleen maar meer worden om alle leuke afspraken gecombineerd met werk en dates met manlief vol te kunnen houden!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!