Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Reisverslaafde moeder met een tweeling van 3 jaar


31 oktober 2015


<

Allereerst natuurlijk superleuk dat ik op de website MAMA to the max mijn reisverhalen mag gaan delen. Veelal (aankomende) mama’s die wellicht, net als ik, veel meer eisen hebben voor het zoeken van een geschikte vakantie nu er kinderen zijn. Waar ik vroeger binnen een uurtje een geschikte plek had gevonden heb ik nu zo’n enorme waslijst met eisen dat ik na 3 dagen zoeken nog steeds een beetje moet schipperen. Tel daar een man met vliegangst bij op en je begrijpt wellicht mijn helse zoektocht naar bijvoorbeeld een weekje zon in september.

 

reisverslaafde, tweeling, vakantie

 

Omdat dit mijn eerste blog is vertel ik eerst nog even iets meer over mijzelf. Ik ben Vanessa, 34 jaar en moeder van de allerleukste (net zoals iedere moeder dat vindt ;)) tweeling. Deze dames heten Julia en Anna en zijn bijna 3 jaar. Omdat hun reisverslaafde moeder niet zonder hun op reis kan hebben ze al heel wat gezien in hun jonge leventje. Voordat ze er waren ging ik minstens 6 keer per jaar weg, maar dat zit er nu (helaas) niet meer in. Dat heeft wellicht wat uitleg nodig, want die geldboom in de tuin heb ik echt nog niet ontdekt. Maar ik ben al 10 jaar eigenaresse van het online reismagazine Reisgraag.nl en wordt daarom vaak uitgenodigd om bestemmingen te bezoeken en zo weer anderen te inspireren door daarover te schrijven en tegenwoordig ook te filmen. De laatste verre reis die ik op die manier heb gemaakt is ruim 3 jaar geleden, toen stond ik op de Steenbokskeerkring in Namibië, niet wetende dat ik zwanger was en twee steenbokjes zou krijgen (leuk toeval he!).

 

reisverslaafde, tweeling, vakantie

 

Als ik vandaag de dag een aanbod krijg en we kunnen met het hele gezin gaan dan probeer ik daar wel ‘gebruik’ van te maken. Anna en Julia hoeven nog niet naar school en mijn vriend en ik kunnen onze tijd zelf indelen. Reisgraag.nl is namelijk van ons samen dus we hebben geen werkgever en geen maximum aantal vrije dagen. Natuurlijk moet er ook gewoon op kantoor gewerkt worden dus we kunnen niet altijd zomaar gaan. Ik zal de aankomende blogs mijn tips met jullie delen over de leukste vakantieplekjes met kinderen, hoe ik ze onderweg vermaak of gewoon onze eigen avonturen.

 

reisverslaafde, tweeling, vakantie

 

Dat was dan mijn allereerste blog voor MAMA to the max, spannend maar ook heel leuk! Ik hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden. En mocht je al reisadvies willen, dan kun je mij vinden op instagram @lovecruisingtheworld of via Reisgraag.nl.

 

Vanessa

Tweeling-mama, ondernemer, 30+ en al 13 jaar samen met de liefde van mijn leven. Dat ben ik, Vanessa, in een notendop. De tweeling is bijna 3 jaar en luistert (soms;)) naar de namen Anna en Julia. Een aantal jaren geleden heb ik mijn geboortedorp in Gelderland verlaten voor het Brabantse land en dat Bourgondische leven bevalt mij prima. Ook ben ik al 10 jaar eigenaar van het online reismagazine Reisgraag.nl. Reizen is dan ook een grote passie en als het even kan ga ik zo vaak mogelijk, wel het liefst met z'n 4tjes uiteraard! Vanaf nu zal ik jullie meenemen op onze avonturen.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!