Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

ONS REISJE NAAR DISNEYLAND PARIJS – VLOG


25 november 2018


disneyland parijs vlog mamatothemax
<

Wat was ons reisje naar Disneyland Parijs toch bijzonder. Magisch! We genoten volop van de kerstsferen en vierden Mickey’s 90ste verjaardag. Een herinnering voor het leven. En gelukkig hebben we die vastgelegd. Ik heb heel wat beelden gemaakt, dus ik deel graag onze vlog van Disneyland Parijs!

We hadden van te voren al wat onderzoek gedaan naar wat we konden verwachten van ons verblijf in Disneyland Parijs, maar dat het zo bijzonder zou zijn, hadden we nooit verwacht! Ons hotel Newport Bay club was geweldig. Het marine-thema was tot in de kleinste details uitgewerkt en het personeel was heel vriendelijk. Dit maakte het voor zowel ons als de kids een hele prettige ervaring.

In het park zelf genoten we énorm van de parades en natuurlijk dé vuurwerkshow. Als klap op de vuurpijl mochten we op de laatste avond dineren met de Disney-figuren. De meisjes keken hun ogen uit en hadden de grootste lol met Mickey, Pluto en Donald Duck. Een ervaring voor het leven!

Mijn doel om het ultieme kerstgevoel te krijgen is meer dan geslaagd. Ik ben helemaal klaar voor de gezellig decembermaand! Ik heb het huis al helemaal gezellig gemaakt, want ik miste de gezellige sfeer meteen toen we thuis kwamen. Gelukkig kunnen we nog even nagenieten met de foto’s en vlogbeelden. Dus voor nu: veel kijk plezier!

Ik deel snel al mijn ervaringen over Disneyland Parijs met twee (kleine) kinderen. Dus houdt het blog goed in de gaten. Hebben jullie al een reisje naar Disneyland Parijs op de planning staan? Laat het me zeker weten als het is geboekt. 

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
ONS REISJE NAAR DISNEYLAND PARIJS – VLOG

  1. Wij hebben Disney geboekt in Februari met onze kids, dan 5 en 2 jaar. En wij gaan heerlijk naar het Disney hotel, zooveeeel zin in.

  2. Heerlijk om deze blog te bekijken, zelf kregen we echter ook kriebels en hebben we gisteren een reisje naar Disney geboekt met onze kleine meid van 2jaar.. Zijn er volgens jou echter do’s and don’ts met kleine kindjes?
    Super leuk filmpje trouwens!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!