Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

REINIGINGSKUUR VOOR MIJN LICHAAM


27 november 2018


weight care detox lijn mamatothemax
<

Ik ontving laatst een pakketje van Weight Care en mijn hart maakte een sprongetje. Ik ben namelijk heel enthousiast! Ze hebben een nieuwe lijn, namelijk de Detox-lijn. Dat kwam op het goede moment! Volgens mij kan ik wel een detox gebruiken. Op het moment heb ik namelijke last van een hele onzuivere huid. Ook vind ik het belangrijk om goed voor mijn lichaam te zorgen. Met de feestdagen in het vooruitzicht lijkt een reinigingskuur me ideaal! 

Reinigen van binnenuit

Ik denk bij een onzuivere huid meestal aan crèmes en reinigingsproducten, maar het probleem zit vaak van binnen. Dus het is belangrijk om je lichaam ook van binnenuit te reinigen. En dat is mogelijk met de Detox-producten van Weight Care. De lijn bestaat uit vier producten, waarbij twee zich meer focussen op vetverbranding (de Red Detox en de Ananas Detox). De andere twee focussen zich op het ontgiften en reinigen van het lichaam met verschillende natuurlijke plantenextracten. Vanwege mijn huid besloot ik deze laatste twee te testen.

De Green Detox

weightcare green detox ontgiften

Mijn favoriet: de Green Detox, dankzij de frisse citrussmaak. Het is een kuur van 10 dagen waarbij je iedere ochtend een dopje van het groene drankje oplost in water. Wat doet het vervolgens? Door de 15 natuurlijke plantenextracten die het bevat, helpt het je lichaam water en afvalstoffen af te voeren. Voor mijn gevoel heeft het zeker geholpen om mijn lichaam te ontgiften en een frisse boost te geven.

De Artisjok Detox

detox artisjok weight care reiniging

Ik was blij verrast over de Green Detox, dus besloot nog een tweede kuur te doen. Ik koos voor de Artisjok Detox met appelsmaak, omdat deze kuur het lichaam reinigt. Dit sloot mooi aan op de vorige kuur. Ook speelt het een rol bij gewichtsbeheersing, iets waar ik toch wel bewust mee bezig ben nu de drukke decembermaand in het zicht is. Deze kuur bestaat uit 7 shots die je verspreid over een week elke ochtend inneemt. Je kunt ze puur innemen of oplossen in een glas met water.

Ik heb het vermoeden dat beide kuren zeker hebben bijgedragen aan het reinigen van mijn lichaam waardoor mijn huid is verbeterd. Het gaat inmiddels echt een stuk beter dan een paar weken terug. Ik heb minder onzuiverheden, waardoor ik echt lekkerder in mijn vel zit. Ook vond ik het heel fijn mijn dag te starten met een goede gewoonte. Ik denk dat ik de Red Detox en de Ananas Detox kuren voor de feestdagen ook nog ga proberen, aangezien deze een boost geven aan de vetverbranding. Dat kan nooit kwaad denk ik zo ;)!

Kun jij ook wel een Detox gebruiken? Voor welk product zou jij gaan?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Care.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
REINIGINGSKUUR VOOR MIJN LICHAAM

  1. Ongelooflijk…sinds 1 shot artisjok shot voor het slapen gaan ging alles warm gloeien van binnen en kreeg ik een beetje hoofdpijn …na 5 dagen ben ik positiever…meer energie..en heel rustig van binnen geworden…geen vreetbuien meer en heel weinig trek…wat een verschil zeg…nu 5 euro afgeprijsd bij de Etos…val al paar kilo af!!
    . ..superuitvinding!!!

  2. Hoi Marjon
    Ik wil ook gaan detoxen dus ik ga deze ook zeker uittesten.waar is het te koop ?? Fijn dat het beter gaat met je huid .
    Groetjes Anne

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!