Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

(Re)shoppen voor het goede doel


30 oktober 2017


<

De seizoenen wisselen en dat betekent hier dat ik weer flink de kasten heb opgeruimd. Weten jullie nog dat ik zo enthousiast was over Reshopper? Dat ben ik nog steeds, dus ik heb mijn Reshopper ‘winkel’ weer aardig gevuld. Heerlijk om de kasten op te ruimen en weer plek te maken voor nieuwe dingen. Maar ook jammer om afscheid te nemen veel kledingstukken waar ik ook echt leuke herinneringen aan heb, maar ik kan niet alles blijven bewaren.

Goed doel

Ik ben me er al jaren bewust van dat wij een bevoorrecht leven lijden, we kunnen de dingen kopen die we mooi vinden voor ons zelf en de meisjes en kunnen de dingen doen waar we zin in hebben. Uiteraard werken we hier hard voor, maar er zijn zoveel mensen op de wereld en zelfs in Nederland die elke dag keihard werken en knokken om een bestaansrecht te hebben, maar waar dingen kopen die je mooi vind, of die men gewoon nodig heeft, niet vanzelfsprekend is. Het leek me dan ook een mooi idee de opbrengst van mijn Reshopper winkel grotendeels te schenken aan een goed doel.

De LINDA Foundation

We hebben gekozen voor de LINDA.foundation als het goede doel voor de campagne. De LINDA.foundation is in 2013 opgericht door Linda de Mol. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten een beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe.

Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momenten bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven. Dit doet de LINDA.foundation door middel van pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A. Sinds kort zelfs ook cadeaukaarten voor een bezoek aan de kapper, zodat ook gezinnen in armoede iets extra’s te besteden hebben. Meer info vind je op de site van LINDA.foundation

Gebruik jij Reshopper al? En verkoop jij ook op Reshopper? Wij zijn benieuwd naar jouw winkeltje! Volgende maand zetten we de leukste 5 Reshopper winkeltjes in de picture. Mail de link van jouw winkel naar: redactie@mamatothemax.nl

Reshopper App gratis downloaden? Klik hier

XO Team MTTM

 

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

11 Reacties op “
(Re)shoppen voor het goede doel

  1. Pingback: Kleertjes verkopen met Reshopper + cake-smash winactie! ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!