Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Quooker: wie kent deze kraan al?


14 maart 2016


quooker keuken koken veilig MAMA to the max
<

quooker keuken koken veilig MAMA to the max

 

Quooker: maakt het leven wat makkelijker

Koken vergt veel tijd, zeker met een druk huishouden waar kinderen je aandacht op eisen. Je bent al vermoeid na een lange dag werken, je partner appt dat hij vandaag niet kan koken, omdat hij moet overwerken. Je kinderen blijven maar aandacht van je vragen en hebben daarbij ook nog eens honger.

Gelukkig zijn er steeds meer hulpmiddelen voor in de keuken die het koken net even iets makkelijker maken. Een van die hulpmiddelen is de Quooker Fusion. Wist je dat deze kraan inmiddels in 1 op de 5 huishoudens geplaatst wordt! En we mogen er trots op zijn, want het is een 100% Nederlandse uitvinding die de hele wereld aan het veroveren is.

 

Handig en snel

De Quooker Fusion is een kraan die jou binnen enkele seconden kokend water geeft. Dit werkt heel snel en gemakkelijk! Je hoeft namelijk geen pan op het vuur te zetten en wachten tot het water kookt. Op deze manier staat je pasta of gekookt eitje in een handomdraai op tafel.

Je hebt dus in de ochtend tijd over om misschien iets langer in bed te blijven liggen of om je kinderen jouw aandacht te schenken. Maar bedenk je ook eens hoe makkelijk het is om speentjes te steriliseren of om de fles uit te koken.

 

quooker keuken veilig koken kinderen MAMA to the max

Veiligheid

En weet je wat het allerfijnste is aan de Quooker Fusion? Het is allemaal veilig. Er zit namelijk een kindveilige bediening op de kraan en de kraan zelf is dubbelwandig. Hierdoor wordt de buitenkant van de kraan niet warm  en kunnen de kindjes zich hier niet aan branden. Maar houd wel altijd een oogje in het zeil. Zet je kind bijvoorbeeld niet op het aanrecht tijdens het koken, maar geef ze een eigen krukje of trapje.

Als je de kraan opent is de waterstraal uiteraard heet. Maar doordat de waterstraal niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden.

 

Energie- en waterbesparend

Naast dat de Quooker snel en gemakkelijk werkt, is de kraan ook nog eens energie- en waterbesparend. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om het water continu warm te hebben. Hoe fijn is dat?

Daarnaast gebruik je met de Quooker nooit meer water dan wat je nodig hebt. Dit is bij een waterkoker vaak wel het geval, waardoor je dus energie en water verspild. Zonde toch?

 

quooker keuken koken veilig kinderen MAMA to the max

 

Er komt nog iets leuks aan, want volgende week ga ik op zoek naar een moeder die de Quooker wilt gaan testen. Houd de site dus goed in de gaten.

 

Wie is er al bekend met de Quooker? En wie heeft er altijd al eentje willen hebben? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen. Laat ze me weten in de comments.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!