Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Quooker: wie kent deze kraan al?


14 maart 2016


quooker keuken koken veilig MAMA to the max
<

quooker keuken koken veilig MAMA to the max

 

Quooker: maakt het leven wat makkelijker

Koken vergt veel tijd, zeker met een druk huishouden waar kinderen je aandacht op eisen. Je bent al vermoeid na een lange dag werken, je partner appt dat hij vandaag niet kan koken, omdat hij moet overwerken. Je kinderen blijven maar aandacht van je vragen en hebben daarbij ook nog eens honger.

Gelukkig zijn er steeds meer hulpmiddelen voor in de keuken die het koken net even iets makkelijker maken. Een van die hulpmiddelen is de Quooker Fusion. Wist je dat deze kraan inmiddels in 1 op de 5 huishoudens geplaatst wordt! En we mogen er trots op zijn, want het is een 100% Nederlandse uitvinding die de hele wereld aan het veroveren is.

 

Handig en snel

De Quooker Fusion is een kraan die jou binnen enkele seconden kokend water geeft. Dit werkt heel snel en gemakkelijk! Je hoeft namelijk geen pan op het vuur te zetten en wachten tot het water kookt. Op deze manier staat je pasta of gekookt eitje in een handomdraai op tafel.

Je hebt dus in de ochtend tijd over om misschien iets langer in bed te blijven liggen of om je kinderen jouw aandacht te schenken. Maar bedenk je ook eens hoe makkelijk het is om speentjes te steriliseren of om de fles uit te koken.

 

quooker keuken veilig koken kinderen MAMA to the max

Veiligheid

En weet je wat het allerfijnste is aan de Quooker Fusion? Het is allemaal veilig. Er zit namelijk een kindveilige bediening op de kraan en de kraan zelf is dubbelwandig. Hierdoor wordt de buitenkant van de kraan niet warm  en kunnen de kindjes zich hier niet aan branden. Maar houd wel altijd een oogje in het zeil. Zet je kind bijvoorbeeld niet op het aanrecht tijdens het koken, maar geef ze een eigen krukje of trapje.

Als je de kraan opent is de waterstraal uiteraard heet. Maar doordat de waterstraal niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden.

 

Energie- en waterbesparend

Naast dat de Quooker snel en gemakkelijk werkt, is de kraan ook nog eens energie- en waterbesparend. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om het water continu warm te hebben. Hoe fijn is dat?

Daarnaast gebruik je met de Quooker nooit meer water dan wat je nodig hebt. Dit is bij een waterkoker vaak wel het geval, waardoor je dus energie en water verspild. Zonde toch?

 

quooker keuken koken veilig kinderen MAMA to the max

 

Er komt nog iets leuks aan, want volgende week ga ik op zoek naar een moeder die de Quooker wilt gaan testen. Houd de site dus goed in de gaten.

 

Wie is er al bekend met de Quooker? En wie heeft er altijd al eentje willen hebben? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen. Laat ze me weten in de comments.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

19 Reacties op “
Quooker: wie kent deze kraan al?

 1. Pingback: Wil jij de Quooker kraan testen? - MAMA to the max

 2. Een quooker lijkt me echt super fijn. In de tijd dat wij de keuken hebben verbouwd hebben wij deze er niet in laten zetten… Maar toch heb ik me er wel in vergist hoevaak je eigenlijk kokend water wilt hebben.

 3. Wauw dezel staat al een tijd op mijn verlanglijstje? ik ga zeker je site in de gaten houden al deed ik dat al vaak? duimen! Groetjes Lida

 4. We kennen hem maar hebben hem niet bij de nieuwe keuken genomen. Achteraf wel spijt! Maar ik zou hem graag testen nu ik 3 weken geleden ben begonnen met het maken van pap en hapjes voor de kleine. Nu vries ik nog alles in maar met de quooker kan ik me voorstellen dat het sneller en vers gemaakt kan worden. Komt heel goed uit met universitaire studie, nieuwe baan en moederschap. Kan ik mijn creativiteit meteen erin gooien met beperkte tijd die ik heb. Bovendien vergeet ik mijn theewater dan ook niet meer in de waterkoker, herkenbaar probleem voor velen onder ons met kids ?

  • Haha, zo herkenbaar dat probleem! Maar houdt de site goed in de gaten, binnenkort zal ik meer informatie geven over het testpanel. Liefs Marjon

 5. Oh ja graag mag ik gaan testen. Met straks twee ukkies erbij scheelt dat echt wel heeeeeeeel veeeeeeeeel tijd. Zelfs mijn thee kan ik dan simpel weer wat opwarmen!

 6. Wij zijn ons al een hele tijd aan het bedenken over n quooker. Zou hem graag willen testen. Vooral of hij wel veilig is in mijn huis met drie kids

 7. Ik ken het wel van naam en weet wat het is, maar ik heb er verder geen ervaring mee. Het lijkt me persoonlijk erg handig om er eentje te hebben! Worden sommige dingen inderdaad toch net een stukje gemakkelijker van.

 8. Wij hebben nu bijna een jaar een quooker. Ideaal!! Zou hem niet meer willen missen in de keuken. Wat mij heeft verrast, is hoeveel plezier je ervan hebt met een kleintje! Onze jongste zoon is nu bijna 11 mnd en afgelopen jaar was de quooker op veel momenten een uitkomst. Altijd kokend water bij de hand voor een flesje, opwarmen van een flesje, uitkoken, en ga maar door. Top!

 9. Ik heb er geen eentje maar ik zou er wel erg blij van worden!! Met een zoontje van 20 maanden en over 7 weken zoontje nummer 2 zal mij alles veel tijd schelen. Ik wil de Quooker graag voor je/jullie testen met mijn gezin!

 10. Na de zomer willen we onze keuken gaan verbouwen en zitten inderdaad te denken aan een Quooker. Ben erg benieuwd naar de voor en nadelen. Lijkt me zo handig!

 11. Nu ik bij m’n ouders woon hebben we het gemak van een quooker. Echt fantastisch kan niet meer zonder. Als we straks weer ons eigen paleis hebben moet daar zeker een quooker komen!

 12. Gaaf! Mijn vriendin heeft een Quooker, echt ideaal! Dan zou ik veel meer thee gaan drinken 😀 En koken gaat zo veel sneller! Ik houd je site in de gaten Marjon! ?

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!