Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wil jij de Quooker kraan testen?


21 maart 2016


kraan quooker keuken veilig koken kinderen MAMA to the max
V

Vandaag komt er wel een heel gaaf testproduct langs. Quooker zoekt namelijk een moeder die de Quooker Fusion kraan, die ik vorige week al beschreef op de blog, uitvoerig wilt testen. De kraan wordt bij je thuis geïnstalleerd en uiteraard mag je de kraan ook houden! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

 

QUOOKER FUSION KRAAN

Koud-, warm- én kokend water uit één kraan: dat is de Quooker Fusion. Wat niet iedereen weet is dat de Quooker energiezuinig, veilig, waterbesparend en vooral tijdbesparend is. De Quooker Fusion wisselt namelijk direct van koud naar kokend water en andersom.

 

image002

 

NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?

Wij zijn op zoek naar een testgezin waarvan de kindjes maximaal 12 jaar zijn. Op deze manier kan het testpanel optimaal worden uitgevoerd en krijgt Quooker een goed beeld van jullie testresultaten.

 

WAT GA JE TESTEN?

Tijdens het testen van de Quooker Fusion ga verschillende aspecten reviewen. Zo moet je denken aan de veiligheid met kleine kinderen, het gebruik en de bediening, maar ook hoe een dagje met de Quooker er voor jou uitziet.

Jouw bevindingen zien we graag terug in foto’s en een filmpje. We zijn erg benieuwd wat voor jou de voor- en nadelen van de Quooker Fusion zijn.

 

DOE MEE

Wil jij deze Quooker Fusion kraan graag ontvangen inclusief montage in ruil voor een review? Lees dan snel verder en grijp die kans:

 

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 • Deel het Facebookbericht op je pagina
 • Tag iemand onder het Facebookbericht die deze kraan ook zou willen testen
 • Laat hieronder in de comments weten waarom je graag deze kraan zou willen testen en waarvoor je de kraan het meest gaat gebruiken.

 

Meedoen kan tot en met zondag 3 april en de dag een op maandag 4 april maak ik de gelukkige bekend op Facebook en hier!

 

Succes allemaal!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

37 Reacties op “
Wil jij de Quooker kraan testen?

 1. Ik zou de Quooker graag willen testen! Superhandig om thee te zetten, zonder dat ik kan vergeten dat ik de waterkoker had aangezet. Dan kan ik alleen het theezakje nog vergeten uit m’n glas te halen 😉 En als m’n man dan vraagt of ik iets wil drinken, hoeft hij niet te mopperen, omdat thee zetten zo lang duurt. 😉
  Ook lijkt het me ideaal tijdens het koken. Zo handig als het eten een stuk sneller klaar is, zeker met een peuter en een pasgeboren baby in huis. Ik neem aan dat het veilig genoeg is, omdat de peuter het heerlijk vindt om zelf water in z’n glas te doen.
  Ik ben heel benieuwd!

 2. Ik wil al een tijd lang zo graag een Quooker dus ik zou heel graag een kans maken. Ik ben een echte theeleut. Vaak vergeet ik dat ik de waterkoker al aangezet had en moet ik dat opnieuw doen. Hoe makkelijk is het als ik direct thee vanuit de kraan kan maken. Ook met de pasta lijkt het me makkelijk. Daar giet ik ook altijd direct kokend water op. Daarnaast duurt het ontzettend lang voor we heet water uit de kraan krijgen in dit huis, dus ik gebruik ook regelmatig de waterkoker om met gewoon water op te warmen voor het schoonmaken en dergelijk taken. Zo fijn als ik niet steeds op die waterkoker hoef te wachten.
  Daarnaast moet het natuurlijk wel veilig zijn met twee kleine kinderen in huis. Mijn dochter 3 (wordt in juni 4) wast zelf haar handjes en pakt ook zelf water, dus een goede beveiliging zodat zij geen kokend water kan pakken is zeer belangrijk. Haar broertje van 1 is nog te klein daarvoor.

 3. Wij zouden deze kraan graag testen in ons gezin met drie meiden van 8,5 en 4. We drinken veel thee en drinken ook geregeld cup a soup…. Vooral onze jongste geniet daar erg van. En ik ben ook wel erg benieuwd naar het omgaan met deze kraan met kleine kinderen. Onze middelste en jongste dochter zijn erg vam het proberen en ontdekken zullen we maar zeggen. Ook ons kleine neefje gaat straks op ontdekking uit. Dat zou ik wel willen weten of het goed “beschermd” is.

 4. Wij, 2 jonge ouders met 2 ondernemende peuters, zouden de quooker graag willen testen. In ons huis duurt het een paar minuten voor we warm water hebben uit de kraan, dus alleen daarom zou de quooker al een uitkomst zijn. Dan alle kopjes thee die we makkelijk kunnen zetten, de jongens die hun handen gewoon onder de koude kraan kunnen wassen. Ik ben erg benieuwd hoe warm het water kan worden, onze oudste zoon wast zelf zijn handen en pakt ook wel eens warm water.
  Oh en het schoonmaken met heet water zou ook een uitkomst zijn!
  Ik zie ons al een vlog maken: “ons leven met een quooker” 😉

 5. Wij, 2 jonge ouders met 2 ondernemende peuters, zouden de quooker graag willen testen. In ons huis duurt het een paar minuten voor we warm water hebben uit de kraan, dus alleen daarom zou de quooker al een uitkomst zijn. Dan alle kopjes thee die we makkelijk kunnen zetten, de jongens die hun handen gewoon onder de koude kraan kunnen wassen. Ik ben erg benieuwd hoe warm het water kan worden, onze oudste zoon wast zelf zijn handen en pakt ook wel eens warm water.
  Oh en het schoonmaken met heet water zou ook een uitkomst zijn!

 6. We zijn al een tijdje aan het overwegen een quooker aan te schaffen. We twijfelen nog een beetje. Ons gezin bestaat uit drie kids 11, 9 en 1 jaar. De twijfel zit juist bij de kids. Ik vraag me af of het wel veilig is. Kunnen de kids zich niet verbranden? De voordelen van de kraan lijken me helemaal top. Daarbij komt ook nog dat ik me afvraag of het installeren ook zo makkelijk gaat dan verteld. Ik wil de kraan graag testen. Maar durven jullie mij ook uit te dagen?

 7. Met een zoontje van 10 maanden, een verhuizing en het moeten inruilen van een inductieplaat voor een keramische plaat zou het idea zijn voor mij. Zeker aangezien ik zelf afwisselend veel water en thee drink.

 8. Graag!
  Voor een kop thee met onze oudste dochter (6). Tijdsbesparing bij het koken. Ruimtewinning op het aanrecht. Het schoonmaken van de flesjes van ons neefje. Veiliger dan een waterkoker op het aanrecht:fijn voor onze kleuter en peuter!

 9. Wij zijn een jong gezin met een dochter van 2 en een zoontje op komst. (Ik ben 27 maart uitgerekend)

  De quooker zal dagelijks veel gebruikt worden voor o.a. babyvoeding, koken, thee drinken.

  Wij kunnen de kraam zo uitgebreid testen en jullie voorzien van feedback.

 10. Waaaahhhh deze wil ik heeel graag testen ? Met 3 kids en allebei een eigen bedrijf is het soms improviseren.. Deze quooker zou écht uitkomst bieden. ? Toi toi toi

 11. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik wil de quooker kraan heel graag testen! Wij hebben een waterkoker die onzettend veel lawaai maakt, te horen in onze hele woonkamer vanwege de open keuken. En als je veel thee drinkt ga je je storen aan dat geluid. Daarnaast wil ik graag de veiligheid van de quooker testen met twee kindjes van 2 en 5 jaar.

 12. Hi Marjon!

  Dit kan voor ons gezin denk ik dé ideale aanvulling in ons drukke, gezellige bestaan!
  Ondanks onze veeleisende banen, spaanse tijden qua eten, genieten we volop van momenten samen. Een kopje thee na school, maar zeker ook kort groenten koken, die op deze wijze direct kort gekookt kunnen worden, gaat dit soepeler met de Qooker kraan? Ik vind het een uitdaging dit te testen in ons dagelijks bestaan. Ik zie ze best wel om me heen, en dan natuurlijk tijdens een gezellig kopje thee. Maar hoe is dat thuis? Een verse soep maken minstens 2x in de week is bij ons een must. Gaat de Qooker kraan ons daarbij helpen het proces sneller en makkelijker te maken? Flesjes uitkoken, kan dat eigenlijk ook? Wij zijn als gezin met drie jongens van 11,7 en 1,5 erg benieuwd naar het product, hoe het functioneert in een jong, dynamisch gezin, die gezondheid, sportiviteit, hard werken en vooral gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!