Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Productreview: Naïf baby care producten


12 februari 2015


V

Vandaag deel ik met jullie mijn en Maxime’s ervaringen met Naïf baby care. Naïf is een relatief nieuwe speler (opgericht in 2012) in de markt. Opgericht door twee papa’s die van mening waren dat babyproducten eerlijk moeten zijn en vrij van chemicaliën en schadelijke stoffen die er alleen maar voor zorgen dat het babyhuidje kan uitdrogen en verder niks toe te voegen hebben.

 

Het babyhuidje

De huid is ons grootste orgaan, waar we dus ook goed voor moeten zorgen. Voor een babyhuidje extra goed want de huid van een baby is veel dunner en gevoeliger. De beschermende laag werkt bij een baby nog niet optimaal omdat de beschermende zuurgraad nog niet helemaal aanwezig is. Wanneer je het babyhuidje dan ook gaat insmeren met producten die ingrediënten bevatten die je baby eigenlijk niet nodig heeft zoals allergene geurstoffen, minerale olie, parabenen of essentiële oliën (let maar eens op de ingrediënten van babyverzorging…je schrikt wat er allemaal in zit!) worden deze opgenomen door het huidje van de baby. Ik vind het daarom heel belangrijk producten te kiezen die geen chemicaliën en ander schadelijke stoffen bevatten.

 

De testperiode

Maxime heeft een droog en gevoelig huidje en ik merk dat we erg op moeten letten met het soort product dat we gebruiken. Toen mij werd aangeboden de producten van Naïf te gebruiken was ik meteen erg enthousiast. Het pakketje kwam binnen en maxime en ik zijn meteen aan het testen geslagen.

IMG_1624 copy

Naif_productreview_baby_mama-max

Daarnaast ben ik absoluut voorstander van dierproefvrije producten. Erg goed dat Naïf rekening houdt met zoals ze zelf zeggen: mens, dier en milieu.

Voor Naïf testten Maxime en ik deze producten:

Cleansing wash gel is een zeepvrije formule

cleansing_washing_gel

Milky bath oil

milk_bathroom

Softening body lotion

bodylotion

Nurturing cream

CREAM-NAIF-MAMA-MAX


PRODUCT REVIEW SHEET


productreviewsheet_NAIF_mama_max

 

Hoop dat ik jullie ervan heb kunnen overtuigen dat ik erg enthousiast ben en ik een heel goed gevoel erbij heb Maxime met deze producten te verzorgen.

Heb je Naïf ook al eens geprobeerd of ben je al langere tijd een grote fan? Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen! En voor de mama’s die er nog niet bekend mee waren…zoals ik al zei: bij de Bijenkorf kun je testertjes krijgen en zo kun je er kosteloos kennis mee maken.

 

Liefs,

leesblog

 

 

 

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Productreview: Naïf baby care producten

  1. Pingback: WINACTIE: 2 X NAÏF BABY VERZORGPRODUCTEN (STARTER ÉN TRAVEL KIT) - MAMA to the max, de lifestyle community voor mama's (to be)!

  2. na het lezen ga ik zeker x testers halen bij de Bijenkorf om het uit te proberen. Chelsey is gelukkig niet gevoelig voor producten (behalve billendoekjes) maar vind t fijn om natuurlijke producten te gebruiken. En Mss is ons 2e kindje wel gevoelig dan weet ik iig wat ik kan gaan proberen
    X

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!